Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/05/2007 : 15:40:14
|
Kakvo je ovo nabijanje postova?
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Akul
Junior Member
Croatia
354 Posts
Member since 08/05/2007 |
|
Tomislav
Average Member
Croatia
815 Posts
Member since 23/08/2002 |
Posted - 15/05/2007 : 18:17:51
|
Hoce biti kakva promotivna prodaja i za nas koji ne mozemo do Makarske i koji ostajemu u Zagrebu? Mozda neki popust na kolicinu ako nista drugo? |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 15/05/2007 : 22:42:52
|
danas sam zvao libellus ... oni neznaju tocno kad ce knjige martin mystere u distribuciju ... ni koji dan ce bit na mafestu ... neka mi neko pouzdan rece kad ce bit za kupit na mafest ... jer ja nemogu dolazit i petak i subotu i nedilju jer necu nocit tamo ... jer radi toga najviše i dolazim ... unaprid hvala |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Francois
New Member
Croatia
138 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/05/2007 : 10:09:55
|
Moram priznati da je ovo primamljivo, posebno za nas (ako ima jos takvih) koji smo prespavali prvu inkarnaciju Martina. Jedino bih molio nekog dobro upucenog, koliko-toliko objektivnog i nepristranog da me uputi do kojeg broja ovaj strip zadrzava kvalitetu. Unaprijed hvala.
F.Dargaudix |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/05/2007 : 10:25:01
|
Ja bih rekao do 100 i nekog broja - iliti Marti Misterija od Dnevnika. To je onaj klasicni izvorni Martin. Moje skromno mišljenje. Mada se nade oodlicnih epizoda i puno kasnije, a da o gigantima, team-upovima ne govorim...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 16/05/2007 : 10:54:28
|
quote: Originally posted by I like girlz
nemojte mi pokupovat sve dok ne dodem.
morat ces požuriti jer ja kupujemo prve brojeve u 5 primjeraka a znam jos nekolicinu koji imaju takve namjere
morat cu malo popricati sa Dado&Dado oko eventualno nekog dodatnog popusta na velike cifre |
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Posted - 16/05/2007 : 11:29:24
|
hvala ... Ovo je najkvalitetniji Martin Mystere kojega san uvik volija ... da 100 brojeva, iako ja kupujen i ovog martina ali nije to to kad dojde,a dolazi na kapaljku ... PS.hvala na dobrodošlici |
Edited by - provodina on 16/05/2007 11:37:29 |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 16/05/2007 : 12:20:06
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ja bih rekao do 100 i nekog broja - iliti Marti Misterija od Dnevnika. To je onaj klasicni izvorni Martin. Moje skromno mišljenje. Mada se nade oodlicnih epizoda i puno kasnije, a da o gigantima, team-upovima ne govorim...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
Ovo je i meni korisno, jel se da nekom poznavatelju mm ukratko reci kako se stvar razvijala, da li je stvar u promjeni scenarista, crtaca (kao vjecne zagor diskusije), zasicenost klišea (kao kod dylana)te ako postoji pad u cemu se po vama sastoji,naposljetku perspektive za dalje (italija i hrvatska). |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/05/2007 : 16:00:49
|
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
E to te ja pitam! Doduše nisi mi puno pomoga jer imam sve ali onome tko je pita, njemu jesi. Ovako je puno bolje neko kobasicarske (pred)recenzije koje mi savjetujete izbjegavati a ja ih baš guštam citati... ali tek kad procitam strip.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2626 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 16/05/2007 : 18:00:11
|
quote: Originally posted by darkwoodaxe
Ovo je i meni korisno, jel se da nekom poznavatelju mm ukratko reci kako se stvar razvijala, da li je stvar u promjeni scenarista, crtaca (kao vjecne zagor diskusije), zasicenost klišea (kao kod dylana)te ako postoji pad u cemu se po vama sastoji,naposljetku perspektive za dalje (italija i hrvatska).
Sve price koje je radio Castelli su odlicne, dok noviji scenaristi nisu niti na približno tako dobroj razini. Takoder, u pocetnih 80-ak epizoda ima puno više akcije, dok u ovim pricama koje sada kod nas izlaze akcije uopce nema, što nije niti cudno jer je DSSM davno prevalio 50-tu pa ne bi bilo realno da se svako malo nalazi u pogibeljnim situacijama. Perspektive - pa u Italiji je prešao na dvomjesecno izlaženje, a kod nas redovni brojevi izlaze na kapaljku. |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 18/05/2007 : 15:47:30
|
Nije me bilo na forumu desetak dana zbog nekog saobracajnog udesa pa sam propustio premijeru ovih divnih naslovnica. Sve pohvale ekipi iz Libellusa za ovo sjajno izdanje.Izgleda i lepse nego sto sam predpostavio. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 18/05/2007 : 17:15:38
|
quote: Originally posted by 76
Sve price koje je radio Castelli su odlicne, dok noviji scenaristi nisu niti na približno tako dobroj razini. Takoder, u pocetnih 80-ak epizoda ima puno više akcije, dok u ovim pricama koje sada kod nas izlaze akcije uopce nema, što nije niti cudno jer je DSSM davno prevalio 50-tu pa ne bi bilo realno da se svako malo nalazi u pogibeljnim situacijama. Perspektive - pa u Italiji je prešao na dvomjesecno izlaženje, a kod nas redovni brojevi izlaze na kapaljku.
sjecam se da me jednom do bola nasmijala izjava jednog forumasa o martiju, ne znam vise na kojem topicu, nesto u stilu "marti prica, prica, prica, prica... i onda se negdje na kraju stripa sudari sa radnjom!" |
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Posted - 21/05/2007 : 18:13:34
|
ovaj strip u izvedbi libellusa izgleda savršeno .... HC zakon ... hvala Libellusu za ovakvo izdanje mog omiljenog junaka ... ps.MaFest je bija super ... ža mi je šta ima malo mlade ekipe ... ima san osjecaj da san bija tamo medu mladima što nije za pohvalu ... ali štaš tako je kako je ... pozdrav svima :) |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 02/06/2007 : 21:13:56
|
Moja dilema: Kupovati MM Libellus ili ne. MM mi je oduvijek bio dobar mada nisam procitao sve LMS koji su izašli. S druge strane, skupo mi je to za jednog standardnog talijanca... Kupio sam prvi broj, ali dilema je ostala. Izdanje je prekrasno, svaka cast. Ta prva prica o ljudima u crnom mi je teški prosjek i opet nemam snage odluciti. Vjerovatno cu kupiti broj 2 pa onda ponovo razmisliti. Prevagnut ce vjerovatno kvalitet same price (to sam doduše citao, ali davno pa se ne sjecam nicega)...
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/06/2007 : 21:46:08
|
quote: Originally posted by provodina
ovaj strip u izvedbi libellusa izgleda savršeno .... HC zakon ... hvala Libellusu za ovakvo izdanje mog omiljenog junaka ... ps.MaFest je bija super ... ža mi je šta ima malo mlade ekipe ... ima san osjecaj da san bija tamo medu mladima što nije za pohvalu ... ali štaš tako je kako je ... pozdrav svima :)
Sto se tice mladjih, pa njih je barem na koncertu bilo... toliko mladih da sam se sa 29 godina osjecao jako star. Mozda treba izdati strip o Zabranjenom Pusenju.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/06/2007 : 22:14:37
|
quote: Originally posted by dubac
Nije me bilo na forumu desetak dana zbog nekog saobracajnog udesa pa sam propustio premijeru ovih divnih naslovnica. Sve pohvale ekipi iz Libellusa za ovo sjajno izdanje.Izgleda i lepse nego sto sam predpostavio.
...mislis pretpostavio
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/06/2007 : 15:19:29
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Moja dilema: Kupovati MM Libellus ili ne. MM mi je oduvijek bio dobar mada nisam procitao sve LMS koji su izašli. S druge strane, skupo mi je to za jednog standardnog talijanca... Kupio sam prvi broj, ali dilema je ostala. Izdanje je prekrasno, svaka cast. Ta prva prica o ljudima u crnom mi je teški prosjek i opet nemam snage odluciti. Vjerovatno cu kupiti broj 2 pa onda ponovo razmisliti. Prevagnut ce vjerovatno kvalitet same price (to sam doduše citao, ali davno pa se ne sjecam nicega)...
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
onda radje kupi br. 4... tako ces se navuci na sve
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/06/2007 : 15:52:27
|
Malo sam se zamislio i sjetio. Tu sam epizodu citao i ranije i ostala mi je u pamcenju kao nešto fenomenalno. Ona suluda kuca ako se ne varam. Hvala što si me pogurao u pravom smjeru... Bez obzira što je prva epizoda mlaka, brzo dolaze sjajne price.
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/06/2007 : 16:20:57
|
meni je to jedna od najboljih. volim kad se mm mijesa malo s dd temama a ne samo baljezga (makar je to definitivno najzanimljivije baljezganje od bilo kojeg drugog stripa)...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Topic |
|