forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mystere biblioteka by Libellus!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 03/06/2007 : 17:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Prva jeste mlaka, ali dvojka i cetvroka jebu kevu.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/06/2007 : 17:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Meni je od tih prvih epizoda najbolja šestica: Izvor mladosti!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/06/2007 : 17:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
riszbogu svakako jest

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/06/2007 : 18:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

riszbogu svakako jest

Zaboravljaš da i mi starimo!!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/06/2007 : 21:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
samo tjelesno... ja sam svake godine sve mladi umom, pa cu uskoro biti na razini trogodisnjaka
zlobnici ce reci - vidi se

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/06/2007 : 01:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Vidi se!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/06/2007 : 02:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:

samo tjelesno... ja sam svake godine sve mladi umom, pa cu uskoro biti na razini trogodisnjaka

takvi su ti muškarci

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/06/2007 : 09:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Moja dilema:
Kupovati MM Libellus ili ne.
MM mi je oduvijek bio dobar mada nisam procitao sve LMS koji su izašli. S druge strane, skupo mi je to za jednog standardnog talijanca...
Kupio sam prvi broj, ali dilema je ostala.
Izdanje je prekrasno, svaka cast. Ta prva prica o ljudima u crnom mi je teški prosjek i opet nemam snage odluciti. Vjerovatno cu kupiti broj 2 pa onda ponovo razmisliti. Prevagnut ce vjerovatno kvalitet same price (to sam doduše citao, ali davno pa se ne sjecam nicega)..

Ma daj, kupi sve, žena ce ti sigurno biti zadovoljna što ce na par dana moci odahnuti od svog pohotnog Obi-wana...

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;)
HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 04/06/2007 : 13:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message

quote:

Moja dilema:
MM mi je oduvijek bio dobar mada nisam procitao sve LMS koji su izašli. S druge strane, skupo mi je to za jednog standardnog talijanca...
Izdanje je prekrasno, svaka cast. Ta prva prica o ljudima u crnom mi je teški prosjek i opet nemam snage odluciti. Vjerovatno cu kupiti broj 2 pa onda ponovo razmisliti. Prevagnut ce vjerovatno kvalitet same price (to sam doduše citao, ali davno pa se ne sjecam nicega)..

a gdje je tu dilema?? pa ne donosis odluku tešku nekoliko miljardi eura, nego 400kn (zapravo i manje jer prvi broj vec imaš)?!?
cak i ako kupis sada pa ti se ne svidi, možes za godinu dvije prodati za duplo barem
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 04/06/2007 : 13:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:

Moja dilema:

a gdje je tu dilema?? pa ne donosis odluku tešku nekoliko miljardi eura, nego 400kn (zapravo i manje jer prvi broj vec imaš)?!?
cak i ako kupis sada pa ti se ne svidi, možes za godinu dvije prodati za duplo barem

Vraga ce prodati. Na onako nesto se nije problem navuci...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/06/2007 : 17:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Eto, ubedili ste me. Toliko razloga ZA, da moram kupovati...

Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/06/2007 : 20:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

quote:

takvi su ti muškarci

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!

iz iskustva, a??

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/06/2007 : 20:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
deecay, wanderere, alene... samo tako naprijed! odlicna propaganda! i potpuno objektivna...
1 down, 499 to go

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/06/2007 : 20:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Vidi se!

www.gradac.hr

zlobnice opsjednut sisama mladih neudanih tinejdžerica

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 05/06/2007 : 08:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

deecay, wanderere, alene... samo tako naprijed! odlicna propaganda! i potpuno objektivna...
1 down, 499 to go

hehe, -2 moja kompleta
497
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/06/2007 : 20:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
u biti, koliko znam, a ne znam puno oko toga, prva 2 broja su debelo ugrozena vec... a mr no 1 i 2 su vec na granici opstanka poput sibirskog tigra
a lijepo sam im davno rekao, treba ta 2 izdanja u malo vecoj nakladi..

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/06/2007 : 23:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

pa sto reci o izdanju za kojeg i stinkac unatoc HC kaze da je savrseno?
nista, osim stvarno potvrditi: savrsen strip u savrsenoj opremi savrsena dizajna sa savrsenim prijevodom, ukljucivo ispravljene i izvorne greske ili nekonzistentnosti s danasnjicom u vidu napomena... ima li stripa u kojem su cinjenice i podaci toliko bitni kao sto je to MM?... mislim da nema... oni koji ga nikad nisu citali, bome imaju sto i nauciti iz njega...
Ovo obuhvaca 8.3333 prve dnevnikove, ali kako marti poslije biva dosta deblji nego na pocetku, iducih 6 obuvatit ce do oko 21. broja...
i da, jasno sam vec rekao, pa cu ponoviti, ovdje je 500 komada malo... nece smanjiti cijenu skoro nista 750 ili 1000, to znamo, ali bojim se da ce mnogi ostati bez primjeraka... zivi bili pa vidjeli... ne bih se zacudio da bude narudzbi i iz italije...
bit cu sasvim otvoren i unatoc tomu sto je malo bezveze hvaliti nesto u cemu sudjelujes, moram reci da sam na sudjelovanje u MM biblioteci jako ponosan...

Evo,ja ih procitao po drugi put...
I treba da budes ponosan,bukvalno je doveden do perfekcije
Trebalo bi po 6 komada svaki mesec,ko da ceka do novembra,decembra...

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/06/2007 : 23:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Tomislav

Kako ce izgledati kasnije knjige kada MM krene sa cjelovitim pricama na 96 stranica? Hoce li tada biti dvije epizode u jednoj knjizi ili ce svaka biti posebno?
Meni bi se vise svidjelo da idu dvije epizode pa da knjiga ima oko 200 stranica i cijenu do 90 kn nego svaka prica posebno pa da kosta 65 kn.
Tako bi prije stigli LMS, knjige bi bolje izgledale jer su one od 96 stranica pretanke a i cijena po stripu bi ibla bitno manja.

Hoce li neko da odgovori na ovo?

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/06/2007 : 23:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

[quote]Originally posted by Tomislav

Kako ce izgledati kasnije knjige kada MM krene sa cjelovitim pricama na 96 stranica? Hoce li tada biti dvije epizode u jednoj knjizi ili ce svaka biti posebno?

Ima još dosta do takvih epizoda, tako da se Libellusovci još mogu 10 puta premisliti... A vec prema dosadašnjoj filozofiji, skoro svi serijali su im išli po dvije, tri 96-strane epizode. (MV, almanasi itd.)

HC! je zakon, živijo HC!

Edited by - DeeCay on 06/06/2007 08:58:28
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 05/06/2007 : 23:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Mv po tri!
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 06/06/2007 : 00:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
quote:

a lijepo sam im davno rekao, treba ta 2 izdanja u malo vecoj nakladi..

Ma šta ti pada na pamet?!?

Triba smanjit nakladu na maximalno 100 komada.

Lito dolazi i u Makarsku nadiru žene sa svi strana.

Šta misliš da ce neka past na spiku: "slušaj mala, ja ti iman Martija kojeg ima svaki ispod prosjecni strip citatelj."

Oce qurac!

A kad se plasiran na šank pa recen: "alo ribo, dodi ta ti pokažen jednog tvrdog, skoro niko nema ovakog".

To je igra! Odma pada!

Zato apeliram na urednike iz Libellusa da smanje nakladu stripova, ako ne svih onda barem ovih što ih misle izdat u litnjem periodu da bi ja i moji kolege* mogli imat uspješnu sezonu.

Hvala!

* pod kolege mislim na onog iz Brela!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/06/2007 : 00:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Apsolutno podržavam

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/06/2007 : 00:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
zlobnice opsjednut sisama mladih neudanih tinejdžerica

I ovo

www.gradac.hr
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 06/06/2007 : 05:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Tex Willer

[quote]Originally posted by Tomislav

Ima još dosta do takvih epizoda, tako da se Libellusovci još mogu 10 puta premisliti... A vec prema dosadašnjoj filozofiji, skoro svi serijali su im išli po dvije 96-strane epizode. (MV,Demian itd.)

HC! je zakon, živijo HC!

Demian ima 132 stranice po epizodi.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 06/06/2007 : 07:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
... a MV ide sa 3 x 96-strane epizode.

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000