forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 EKSKLUZIV IZ LIBELLUSA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 16/05/2007 : 17:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
no dobro pobogu,ak ne shvacaju da više nema smisla šutit onda cemo sami rezimiracu:
što je to?

nije strip bilo kojeg junaka(?!?!?)...
u boji je...
A4 formata...
izbacit ce 3 nastavka(valjda je tako)...
isplati se štampat u više od 1000 primjeraka...

i na kraju...mene ce razveselit...

hmmmmm

famozna narodna kuharica babe Rode?

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7824 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/05/2007 : 18:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
hm, zadnji post prije sat i pol... izgleda da su u meduvremenu radile "vruce linije" i da je vecina saznala o cemu se radi... i vjerovatno mnogi razocarani jer su imali neka svoja ocekivanja.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/05/2007 : 19:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
recite i meni, i ja cu sutiti...

citajuci vase postve umirem od znatizelje...
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 16/05/2007 : 19:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
Jel netko vidio Godoa od Beketa na ovom topicu ja ga ovdje vec dugo dugo cekam....

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 16/05/2007 : 20:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
recite meni na mail. napisem na topic i ne odajem izvor ni pod najtezim mukama, hm.
Go to Top of Page

majmun
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 20/11/2003

Posted - 16/05/2007 : 20:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit majmun's Homepage  Send majmun a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

hm, zadnji post prije sat i pol... izgleda da su u meduvremenu radile "vruce linije" i da je vecina saznala o cemu se radi... i vjerovatno mnogi razocarani jer su imali neka svoja ocekivanja.

"Experience is simply the name we give our mistakes"

Ima nas jos koji zivimo u neznanju.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 16/05/2007 : 20:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ajd priznajte koliko je vas kopalo po ormarima i tražilo božicne poklone dok ste bili klinci?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/05/2007 : 20:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by wiskey

Renky, jesi mi prijatelj, ali izvodiš pizdarije. I sam si kolekcionar i stripofil i možeš zamisliti kako je kada ti netko nešto kaže napola. Po meni, postoje samo dvije alternative. Ili si trebao šutjeti ili najaviti i reci im o cemu se radi. Ovako ih muciš bez razloga. Dode mi da kažem, ali nije na meni. Ne vidim u cemu je fora da citaš u topicu jedno 30-tak pokušaja pogadanja i nagadanja. Meni je to bez veze. A cudim se i "pogadacima". Bolje igrajte BINGO.

Na ovom topicu su vec sudjelovala 4 ( najmanje ) clana za koje pouzdano znam da su upuceni u ovo o cemu pricam a ne žele reci. Zašto???
Ajde Mladene, ja zajebavam pa ti onda reci. Kako nije na tebi, zašto?
Šta je, bojiš se da kasnije neceš dobiti informacije ako sada gukneš. Ovo uopce nije tajna. Ja sam to onako napisa dvoumivši se jel red da to ipak objave Libellusovci. Mislija san napisat onaj uvodni post a onda ce netko od mjerodavnih reagirati i napisati o cemu se radi. Nisu reagirali, znaci žele da sami ljudi vide kad dodu i to je to. To uopce nema veze sa Mafestom a kad sam vidija da ne objašnjavaju ništa nisan moga obrisati kompletan topic nego samo editirati ali je vec krenula rasprava pa me pocelo zabavljati a mislim da bi tribalo zabavljati sve normalne ljude jer ne vidim niti jedan razlog za pisanja pojedinaca koja prilaze granice zdravog razuma. Otvorija sam topic, napravija preview i tu je triba biti kraj. Zovete li filmski studio, kad odgledate reklamu za film, da odmah krenu u kino distribuciju... Zovete li televiziju da odmah puste film koji se reklamira bar tjedan prije emitiranja. E jbga, ja zva TV da se finale kupa Uefe igra jucer jer veceras ne mogu gledati prvo poluvrime... Odjebali me... Još uvik sam

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 16/05/2007 : 20:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

recite meni na mail. napisem na topic i ne odajem izvor ni pod najtezim mukama, hm.

dobio mail. kaze izlazi izmir übel u epizodi mezalibo racku.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7839 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 16/05/2007 : 23:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Kad sam sinoc vidija ovaj topic zna san koju ce zbunjozu izazvat. Pomislio sam da nije u redu, ali stvarno je bilo dobrih provala.

A šta ce tek bit kad se sazna

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/05/2007 : 23:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ma briga me šta je,ako nije kapetan miki,onda necu to ni uzimat

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

General Katana
New Member

206 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 17/05/2007 : 00:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send General Katana a Private Message
ma garant su ona izdanja sa recenzijama svih epizoda junaka koji predju broj 100!

to su super izdanja, i u darkwoodu su mi svojevremno rekli da bi se to moglo pojaviti u izdanju libellusa...

There can be only one!
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 17/05/2007 : 01:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
zašto sam ja sad sve ovo citao? :)
a dobro, bar sam se nasmijao, ima finih provala
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/05/2007 : 03:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Prije svega jedna isprika jer trenutacno ne stignemo uopce pratiti forum pa samim time
nismo stigli niti napisati nesto u ovom topicu u vezi ove teme.

Uglavnom, nesto sto je valjda trebalo ispasti kao bezazlena sala preslo je u neka sitnija
prepucavanja, optuzivanja, bespotrebna nagadjanja i slicno, a to svakako nije uredu.
Da toga vise ne bude reci cemo Vam o cemu se radi...
Nema nikakvog stripa u mekom uvezu niti slicno, pripremili smo jednostavno katalog nasih
izdanja kojeg cemo djeliti nasim kupcima i svima koji se budu interesirali za nasa izdanja.
Iz kataloga ce te moci saznati jako puno informacija vezane za Libellus u 2007. godini.
Katalog ce se dijeliti na Mafestu a nakon toga i u nasim prodajnim mjestima.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/05/2007 : 04:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Jedan od razloga zasto sam otisao iz Libellusa je sto nisam pristao na "silenzio stampa".
Kad radim nesto do cega mi je jako stalo i sto jako volim, ne mogu to cuvati za sebe, moram to podijeliti s ljudima. Dado & Dado se s tim nisu slagali i rekli su da izdanja treba najavljivati tik pred njihov izlazak. Ja se s tim mogu i ne moram sloziti, ali postujem njihov stav. Stoga, iako nisam vise u Libellusu, necu govoriti o cemu se radi. Ali morao sam reagirati na ovaj topic jer mislim da nije u redu.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ne bih se slozio sa ovakvom generalizacijom stava kojeg ti nazivas "silenzio stampa".
Kao prvo jer jedan dobar dio "prica" se odnosio ne samo na ono o cemu se pricalo,
vec i kako se pricalo... ja cu raditi XY izdanje... mi cemo raditi XY izdanje...
Kao i izbor tema o samom izdavastvu u raspravama na forumu, jer postoje odredjene
teme koje sigurno ne spadaju u domene opce javne rasprave, po mom misljenju.

Kao drugo ako ja jednom probam glavom razbiti zid i neuspijem, pa probam jos jednom
i opet bezuspjesno, i uz to razbijem glavu, sigurno necu i treci put udariti u zid
samo zato da bi me netko tapsao po ramenu i rekao kao sam izuzetno hrabar.
A glava ce mi pucati od bolova i vjerojatno cu biti na hitnoj da zaustave krvarenje.
Dakle ako se vise puta na necemu opeces valjda se neke pouke mogu izvuci za ubuduce.

Kao trece mi nismo generalizirali i rekli kako se prema svakom izdanju treba jednako
postaviti, sto se tice samog izlaska u javnost ili ne. To smo jasno i dokazali vise puta.
Medjutim mi smo skloniji informaciju dati u javnost kada je ona i poprilicno tocna i potpuna
i kada se moze dati i odgovor na vecinu pitanja koja ce svakako usljediti nakon objave informacije.
Smatram kako kupci nisu imali puno od toga kada si, primjerice, napisao da ce Magicni Vjetar
kostati okvirno 90-95 kuna a na kraju je kostao 110 kuna.

A ako bi se desilo da netko pocme javno pricati o izdanju koje ce raditi a bez da je u najmanju ruku
osigurao prava, vec mu je to samo zelja, onda iz danasnje perspektive i s dosadasnjim iskustvom,
mogu reci kako bi takva izjava spadala u pojam "hvaliti se u javnosti" i nema nikakve
veze sa pojmom "pruzanje informacija mogucim kupcima".
Te bih svakako takvog izdavaca smatrao neozbiljnim, a mislim kako se svakom poslu
treba pristupati maksimalno ozbiljno radio ga iz hobija ili kao profesionalac.

Na kraju, sve je ovo nebitno, sve ovo znas i sam naravno, samo hocu reci kako ne postoji
generalizacija stava "ne govori nista" vec iza toga puno vise stoji nego se moze odmah uociti.
A ti naravno za svoje poslovanje u Fibri primjenjujes ono sto ti smatras najboljim,
to se podrazumjeva, i ja to svakako postivam.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29522 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/05/2007 : 08:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Rekao sam "jedan od razloga" i naveo sam ga da opravdam cinjenicu sto necu iznijeti u javnost o cemu se radi. Naravno da ostalih razloga ima jos, na obje strane, ali ih ja nisam krenuo nabrajati, nema potrebe. Niti cu sada ici odgovarati tocku po tocku na tvoje komentare. U slucaju da ti je promaklo, ja sam ovdje isao stititi tvoj, a ne svoj interes, jer sam smatrao da vam ovakav topic moze stetiti, ali sam ocito opet izvukao deblji kraj. Tako mi i treba. Meni ocito ni 15 udaraca glavom u zid nije dovoljno:)

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 17/05/2007 : 08:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message

quote:
Originally posted by majmun

Ovo sad zbilja postaje frustrirajuce, idem istuc zenu! ;-)

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16040 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/05/2007 : 08:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Dajte svima na mail i nek svi šute i to je to!

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16040 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/05/2007 : 08:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Prije svega jedna isprika jer trenutacno ne stignemo uopce pratiti forum pa samim time
nismo stigli niti napisati nesto u ovom topicu u vezi ove teme.

Uglavnom, nesto sto je valjda trebalo ispasti kao bezazlena sala preslo je u neka sitnija
prepucavanja, optuzivanja, bespotrebna nagadjanja i slicno, a to svakako nije uredu.
Da toga vise ne bude reci cemo Vam o cemu se radi...
Nema nikakvog stripa u mekom uvezu niti slicno, pripremili smo jednostavno katalog nasih
izdanja kojeg cemo djeliti nasim kupcima i svima koji se budu interesirali za nasa izdanja.
Iz kataloga ce te moci saznati jako puno informacija vezane za Libellus u 2007. godini.
Katalog ce se dijeliti na Mafestu a nakon toga i u nasim prodajnim mjestima.

super vijest - katalog uvijek vrijedi zlata

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 08:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Evo slazem se sa Risboom!

Katalog je odlicna stvar gdje ce ekipa moc saznati brdo informacija sto ce i kada izlaziti.

A ove tenzije ne vode nicemu i ne vidim cemu neke ruzne rijeci nekih!?

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16040 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/05/2007 : 08:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
to je od prijeputne nervoze ili hrvatski rajzenfibera :-)))))

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 09:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

to je od prijeputne nervoze ili hrvatski rajzenfibera :-)))))

Hmmmm, da tako nekako.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/05/2007 : 09:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ma dobro, zašto onda nitko od onih koji su znali nije ništa rekao? Svi se boje za svoje guzice... kao da je inkvizicija. Ja sam zna, i namjerno sam ostavija takav post jer se na gomili drugih nagada ovo ili ono. Nisan ima lošu namjeru i cak mi nije ni krivo jer su mi sad neke stvari jasnije. A to da imam neku informaciju prije ili kasnije ne minja puno na stvari. Ionako previše znam a brbljivac sam pa je srica što "sporo pamtim a brzo zaboravljam".

Marko, zaista smišno ( a meni uvrijedljivo ) zvuci kad kažeš da si ovdje štitio njihove interese. Moga si jednostavno priskocit topic kao što mnoge priskaceš i ne komentirati a ja cu se sam javiti D&D na raport. Aha, evo vec drcem

I ništa nisam ni laga. Libellus izlazi sa katalogom svojih izdanja, veci tiraž, meki uvez, boja, ukusno dizajniran, ja oduševljen...

E ako neman pravo malo zainteresirati ljude za nešto što ce biti svima dostupno samo 3 dana kasnije onda se stvarno... ma ne tija san na pisat, ispricavam...

Ali ne ispricavam se jer nemam razloga a ko misli da imam neka... jelte...

Možda bi bilo bolje da zatrpam forum raznoraznim peticijama i pseudofilozofskim brljezgarijama koje ode ocito bolje prolaze.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29522 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/05/2007 : 09:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Necu vise odgovarati na ovaj topic. Vidit cemo se sutra pa mozemo nastaviti diskusiju, ali iskreno, nije mi do nje.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47500 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/05/2007 : 10:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Možda bi bilo bolje da zatrpam forum raznoraznim peticijama i pseudofilozofskim brljezgarijama koje ode ocito bolje prolaze.

www.gradac.hr
[/quote]

dobra ti je ova

Monster Factory Mertojak
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page