forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 EKSKLUZIV IZ LIBELLUSA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/05/2007 : 10:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Rekao sam "jedan od razloga" i naveo sam ga da opravdam cinjenicu sto necu iznijeti u javnost o cemu se radi. Naravno da ostalih razloga ima jos, na obje strane, ali ih ja nisam krenuo nabrajati, nema potrebe. Niti cu sada ici odgovarati tocku po tocku na tvoje komentare. U slucaju da ti je promaklo, ja sam ovdje isao stititi tvoj, a ne svoj interes, jer sam smatrao da vam ovakav topic moze stetiti, ali sam ocito opet izvukao deblji kraj. Tako mi i treba. Meni ocito ni 15 udaraca glavom u zid nije dovoljno:)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Nema tu nikakvog debljeg kraja, niti ga je tko izvukao, ne znam zasto to tako vidis.
Nisam uopce isao komentirati tvoje ostale komentare vec samo ovaj i to na nacin,
kad si vec iznio "jedan od razloga" da onda pojasnim o cemu je rijec,
zasto je nesto tako i da ne postoji nekakva generalna zabrana pricati o svim izdanjima.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/05/2007 : 11:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Prije svega jedna isprika jer trenutacno ne stignemo uopce pratiti forum pa samim time
nismo stigli niti napisati nesto u ovom topicu u vezi ove teme.

Uglavnom, nesto sto je valjda trebalo ispasti kao bezazlena sala preslo je u neka sitnija
prepucavanja, optuzivanja, bespotrebna nagadjanja i slicno, a to svakako nije uredu.
Da toga vise ne bude reci cemo Vam o cemu se radi...
Nema nikakvog stripa u mekom uvezu niti slicno, pripremili smo jednostavno katalog nasih
izdanja kojeg cemo djeliti nasim kupcima i svima koji se budu interesirali za nasa izdanja.
Iz kataloga ce te moci saznati jako puno informacija vezane za Libellus u 2007. godini.
Katalog ce se dijeliti na Mafestu a nakon toga i u nasim prodajnim mjestima.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

Hoce li biti tih kataloga i u Darkwoodu za one koji nisu u mogucnosti doci na Mafest?
Daj stavite plan izdavanja(kad ga vec znate) i na forum do Mafesta da se zabavljamo mi sto ostajemo kuci

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 17/05/2007 : 11:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

nevezano za ovu temu da ne otvaram novi topic, htio sam samo Marku saopstiti da u zadnjih desetak dana imam problema sa otvaranjem foruma. Koji kurki se desava neznam dali je do mene ili ne, veze nemam.Npr. jutros u vremenu od 10,00-10,30h nisam mogao otvoriti nista.

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/topic.asp, line 1123

ovo je jedna poruka i nakon par minuta dobijem i drugu:

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/forum.asp, line 332

Jos jednom,sry za nepotreban spam u temi

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29522 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/05/2007 : 11:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Tu i tamo forum zna zastekati, moguce da sam ga sad malo previse opteretio sa 30 postova po stranici, a i baza je ogromna i veliki je load, nije da ni to pomaze.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 17/05/2007 : 12:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Svaka cast katalogu, ali...tresla se brda, rodio se miš...
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 17/05/2007 : 12:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
hoce li se moci katalog downloadirati kao SMG?
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 12:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

Zasto tako mislis? U tom katalogu ces dobiti odgovore na mnoga pitanja koja se stalno postavljaju ovdje kada ce i koje izdanje biti objavljeno.

Ovo je poprilicno brdo!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Demosten
New Member

Croatia
123 Posts

Member since 25/08/2006

Posted - 17/05/2007 : 13:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Demosten a Private Message
Moram priznati da me veseli najavljeni katalog za 2007 Moci cemo unaprijed planirati na koja sve lijepa izdanja cemo moci tošiti novceke!!!

Nemojte previše uzimati srcu ako katalog nekoga ne zanima

Air force definition of explosives: A loud noise followed by the sudden going away of what was once there a second ago.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/05/2007 : 13:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Cini mi se da je ovaj put miš veci od slona.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/05/2007 : 13:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:

Cini mi se da je ovaj put miš veci od slona.

Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 17/05/2007 : 14:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Pa šta sam vam ja rekao cccccc.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 17/05/2007 : 15:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Opet jedan u kupe, drugi u špade. Zašto bi mene bilo STRAH bilo što reci? Nije to strah, nego RIJEC. Ako nešto saznam od XY, a tu informaciju dobijem uz uvjet da je ne dam na Radio Split, to cu i uraditi, ali nikako iz straha. Toliko! S druge strane, ako nešto ne želim reci do kraja, necu ni pocinjati. Eto, u ovome je sva filozofija moga javljanja na ovaj topic.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/05/2007 : 19:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by wiskey

Opet jedan u kupe, drugi u špade. Zašto bi mene bilo STRAH bilo što reci? Nije to strah, nego RIJEC. Ako nešto saznam od XY, a tu informaciju dobijem uz uvjet da je ne dam na Radio Split, to cu i uraditi, ali nikako iz straha. Toliko! S druge strane, ako nešto ne želim reci do kraja, necu ni pocinjati. Eto, u ovome je sva filozofija moga javljanja na ovaj topic.

Prvo,
nitko meni ništa nije reka u povjerenju i tražija da šutim o tome. Analogno tome nisam ni morao dati rijec. Ako su to od tebe tražili, to je tvoj problem. Znam vec neko vrime za katalog i nisan ga spominja sve do trenutka kad se prezentacija istog broji u satima.

Drugo,
znam kako izgleda djelomicna informacija i cilj je postignut. To sam i tija.

Trece, oni kojima je to smetalo su komentirali. Svaka im cast. A ja sam i tija da komentiraju.

Cetvrto,
mnogi koji su sudjelovali na topicu znali su o cemu se radi i nitko od Vas nije propustija priliku naglasiti kako ZNA o cemu se radi. Tako je braco, pokažimo da nije samo Renky "insider" nego i mi imamo iste informacije al' jbga mi smo pristojni, držimo ric i znamo kako se ponašati za razliku od seljacine iz Gradca koji nema ni mrvu kulture sa dvorova velikih gradova il' ne daj Bože metropola.

E pa nek mi sad netko kaže šta je licemjernije?

Imati informaciju, najaviti je i otvoreno reci da ga zanimaju reakcije ili imati informaciju, naglasiti da je imaš ( jer znanje je in ) ali da ne želiš reci i onda pljuvati i komentirati nekoga zašto istu ne kaže javno. Umjesto da jednostavno priskociš topic na kojemu nemaš šta pametno reci. Neeeeee!!! Hocu se javiti na topic, reci svima da i ja znam a neka Renky kusa govna. Bitno je da svi znaju da i ja znam.

E pa ode Renky kusati nešto mnogo ukusnije.

Sutra ocekujte ekskluzivu po tom pitanju.

Šteta što nema prigodnog smajlija da ga gurnem al jbga, kad se Marku ne da

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7872 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/05/2007 : 19:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

Vjerojatno ništa nece niti izaci. Jeste naivni. Libellus i SC ne idu zajedno.

ovo gore je najpametniji post u cijelom ovom glupom topicu.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/05/2007 : 20:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
@Renky
More,ubaci buvu uvek kad ima nesto
Bar se zanimamo necim,a kad-tad se i sazna

Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/05/2007 : 21:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ma treba to bojkotovati. Pa zar nisu gledali onaj dokumentrac s Al "Cure su zakon iz Crne" Gore. Dzabe gubljenje papira! Bolje da su taj papir "prosuli" po nekom novom HCu. (ovo je naravno s :-) )
Meni je Fibrin nacin mnogo bolji, s previewima u pdf i sa najavam na njihovom sajtu ( bez smilies ovo je ozbiljno). Za pohvalu !(ali to sam vec jednom rekao,ponavljam se)

"Nous n'héritons pas la Terre de nos parents, nous l'empruntons a nos enfants!" --Antoine de Saint-Exupéry--
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/05/2007 : 21:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:

Zasto tako mislis? U tom katalogu ces dobiti odgovore na mnoga pitanja koja se stalno postavljaju ovdje kada ce i koje izdanje biti objavljeno.

Ovo je poprilicno brdo!

Ti izgleda jos nisi cuo za internet previews i najave !
No sta se ja ovdje cudim od nekog ko se pali na zagor almanah u SC izdanju !

(PS. Zezam se DD, nemoj odmah da me pozoves na dvoboj)

"Nous n'héritons pas la Terre de nos parents, nous l'empruntons a nos enfants!" --Antoine de Saint-Exupéry--
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 18/05/2007 : 00:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
katalog? sva ta buka zbog kataloga? e jebalo majku...

Arak
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
43 Posts

Member since 01/06/2005

Posted - 18/05/2007 : 19:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Arak a Private Message
Ja ne kontam ovo sa katalogom.Nije li Markos izjavio kao nešto strip ne bilo kojeg junaka? Stvarno mi nije jasno.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 21/11/2007 : 15:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
hoce li novi katalog sada za CRS?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/11/2007 : 15:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hoceš ekskluziv???

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 21/11/2007 : 15:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Hoceš ekskluziv???

hehe, moze
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/11/2007 : 16:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:

Hoceš ekskluziv???

hehe, moze

Ih! Pa da opet bude eksploziv

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 21/11/2007 : 16:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Ih! Pa da opet bude eksploziv

hehe, znam da je sad to malo skakljivo pogotovo sto dolazis u Zg
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/11/2007 : 16:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ma zaboli me za komentare... koliko stvari cujem ( i vidim ) ali zaboravim, to bi bili ekskluzivi. Ipak sam ja u godinama kad pamcenje pomalo posustaje

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000