Author |
Topic |
no dice
New Member
Serbia
208 Posts
Member since 02/03/2006 |
Posted - 30/12/2008 : 01:21:03
|
Za razliku od ostalih sagovornika iz Srbije i Bosne, ja te jesam sreo licem u lice u Novom Sadu, i to nedavno. Cudno, bio si pristojniji.
Ne lazem, nemam za to nikakvog razloga - nisi banovan. Dalje, sve sto pise u Juznjackoj Utehi 345 je istina. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 30/12/2008 : 01:44:27
|
quote: Originally posted by no dice
Za razliku od ostalih sagovornika iz Srbije i Bosne, ja te jesam sreo licem u lice u Novom Sadu, i to nedavno. Cudno, bio si pristojniji.
Ne lazem, nemam za to nikakvog razloga - nisi banovan. Dalje, sve sto pise u Juznjackoj Utehi 345 je istina.
-Došo kuci sa posla oko 21.00!-Banovan sam jer ne mogu na forum,a nema razloga da lažem,ali nije niti bitno.Jedino mi nije jasno zašto se krijete pod nick-ovima,šaljete mi hrpe pretecih poruka,itd.Ne znam tko si,pa recite,cemu sve te tajne.Da bio u Novom Sadu,a inace nastojim bit pristojan i koliko,toliko,normalan,no...kakve ima veze sada pristojnost i sretanje u lice?Normalno da me sreceš jar cesto navratim,a i opet cu uskoro.--Na svakom forumu sam isti nick,cemu tajne i skrivanja?-Ajde ti napiši koga i sa cime ja to vrijedam ili kako sam to nepristojan?Jednostavno ne shvacam kako sam nakoga uvrijedio ili,kako ti misliš-nepristojan sam!??Recite ili pošalji PM,ali daj nek se barem jedan prestavi,imenom i prezimenom.Oprosti,zaista se ne sjecam Marka Stojanovica,pomozi mi!!?? |
|
|
no dice
New Member
Serbia
208 Posts
Posted - 30/12/2008 : 01:49:59
|
Mi imamo manjih tehnickih problema s forumom u zadnjih nekoliko meseci, i ako nisi mogao da se logujes ne znaci da si banovan. Probaj sada.
Sreli smo se ispred Muzeja Revolucije. Bio sam sa Banetom Kercem, a ti si morao negde na 15 minuta pa ces se vratiti, da te cekaju za odlazak u piceriju Gaston. Eto. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 30/12/2008 : 02:47:00
|
Mi imamo manjih tehnickih problema s forumom u zadnjih nekoliko meseci, i ako nisi mogao da se logujes ne znaci da si banovan. Probaj sada.
Sreli smo se ispred Muzeja Revolucije. Bio sam sa Banetom Kercem, a ti si morao negde na 15 minuta pa ces se vratiti, da te cekaju za odlazak u piceriju Gaston. Eto.
-Nemoj musat.U tehnicke probleme ne spada zakljucavanje i otkljucavanje teme. Nebitno,uglavnom oprosti jer ne želim bit bahat,ali ne sjecam se da smo se upoznali,bilo je poprilicno ljudi. |
|
|
no dice
New Member
Serbia
208 Posts
Posted - 30/12/2008 : 03:08:04
|
quote: Originally posted by dveribad
Sreli smo se ispred Muzeja Revolucije. Bio sam sa Banetom Kercem, a ti si morao negde na 15 minuta pa ces se vratiti, da te cekaju za odlazak u piceriju Gaston. Eto.
-Nemoj musat.U tehnicke probleme ne spada zakljucavanje i otkljucavanje teme. Nebitno,uglavnom oprosti jer ne želim bit bahat,ali ne sjecam se da smo se upoznali,bilo je poprilicno ljudi.
Sto si ti neki uporan (naporan?) covek... Tema jeste bila zakljucana, ali to nije jednako banovanju, koliko ja znam. Tako je bar na UPPSu, na upssu je mozda drugacije... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29345 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Topic |
|
|
|