forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 UPPS intervju: Ekstra Gedža
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 30/12/2008 : 01:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message
Za razliku od ostalih sagovornika iz Srbije i Bosne, ja te jesam sreo licem u lice u Novom Sadu, i to nedavno. Cudno, bio si pristojniji.

Ne lazem, nemam za to nikakvog razloga - nisi banovan. Dalje, sve sto pise u Juznjackoj Utehi 345 je istina.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 30/12/2008 : 01:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by no dice

Za razliku od ostalih sagovornika iz Srbije i Bosne, ja te jesam sreo licem u lice u Novom Sadu, i to nedavno. Cudno, bio si pristojniji.

Ne lazem, nemam za to nikakvog razloga - nisi banovan. Dalje, sve sto pise u Juznjackoj Utehi 345 je istina.

-Došo kuci sa posla oko 21.00!-Banovan sam jer ne mogu na forum,a nema razloga da lažem,ali nije niti bitno.Jedino mi nije jasno zašto se krijete pod nick-ovima,šaljete mi hrpe pretecih poruka,itd.Ne znam tko si,pa recite,cemu sve te tajne.Da bio u Novom Sadu,a inace nastojim bit pristojan i koliko,toliko,normalan,no...kakve ima veze sada pristojnost i sretanje u lice?Normalno da me sreceš jar cesto navratim,a i opet cu uskoro.--Na svakom forumu sam isti nick,cemu tajne i skrivanja?-Ajde ti napiši koga i sa cime ja to vrijedam ili kako sam to nepristojan?Jednostavno ne shvacam kako sam nakoga uvrijedio ili,kako ti misliš-nepristojan sam!??Recite ili pošalji PM,ali daj nek se barem jedan prestavi,imenom i prezimenom.Oprosti,zaista se ne sjecam Marka Stojanovica,pomozi mi!!??
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 30/12/2008 : 01:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message
Mi imamo manjih tehnickih problema s forumom u zadnjih nekoliko meseci, i ako nisi mogao da se logujes ne znaci da si banovan. Probaj sada.

Sreli smo se ispred Muzeja Revolucije. Bio sam sa Banetom Kercem, a ti si morao negde na 15 minuta pa ces se vratiti, da te cekaju za odlazak u piceriju Gaston. Eto.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 30/12/2008 : 02:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Mi imamo manjih tehnickih problema s forumom u zadnjih nekoliko meseci, i ako nisi mogao da se logujes ne znaci da si banovan. Probaj sada.

Sreli smo se ispred Muzeja Revolucije. Bio sam sa Banetom Kercem, a ti si morao negde na 15 minuta pa ces se vratiti, da te cekaju za odlazak u piceriju Gaston. Eto.

-Nemoj musat.U tehnicke probleme ne spada zakljucavanje i otkljucavanje teme.
Nebitno,uglavnom oprosti jer ne želim bit bahat,ali ne sjecam se da smo se upoznali,bilo je poprilicno ljudi.
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 30/12/2008 : 03:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

-Nemoj musat.U tehnicke probleme ne spada zakljucavanje i otkljucavanje teme.
Nebitno,uglavnom oprosti jer ne želim bit bahat,ali ne sjecam se da smo se upoznali,bilo je poprilicno ljudi.

Sto si ti neki uporan (naporan?) covek... Tema jeste bila zakljucana, ali to nije jednako banovanju, koliko ja znam. Tako je bar na UPPSu, na upssu je mozda drugacije...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29345 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/12/2008 : 09:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
ocito moram zakljucati topic.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.1 seconds. Snitz Forums 2000