Author |
Topic |
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 24/05/2007 : 20:37:05
|
mogu si oni zabit u neku stvar ono najružniju momcad u ovu našu sigurno bi upa jedino trifun Ivanov i prosinecki priko veze
dušmane -. svaka ti dala |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/05/2007 : 20:46:27
|
quote: Originally posted by prozirna senka
quote: Originally posted by lwood
meni smeta sunce
Monster Factory Mertojak
Meni smeta Heyoka
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Heyoka nije nebesko tijelo
Monster Factory Mertojak |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 24/05/2007 : 21:16:42
|
Dekara, sram te bilo! Sa ovim Sovjetom iz Amerike mi spletkariš iza leda...
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 24/05/2007 : 22:28:21
|
quote: Originally posted by Dok Lester
ovo ti je, kume, pariz :-)))
u odnosu na tvoj grad,ovo je new york
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 24/05/2007 : 22:46:14
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Dok Lester
ovo ti je, kume, pariz :-)))
u odnosu na tvoj grad,ovo je new york
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
ja sam iz velike gorice, a ne iz zagreba njanjanjanja
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 24/05/2007 : 22:58:20
|
quote: Originally posted by Dok Lester ja sam iz velike gorice, a ne iz zagreba njanjanjanja
pa znam,seljoa nije vrag da velika gorica nema status grada...ili ste i dalje selendra
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 25/05/2007 : 00:23:27
|
vidi vlaja sto se javlja
jos malo i presisat cemo split po broju stanovnika
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 25/05/2007 : 11:59:09
|
quote: Originally posted by Renky
Kad pogledan ove slike, reklo bi se, sve normalni ljudi... a sam Bog zna da nismo.
Imaš pravo :-) |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 25/05/2007 : 23:49:27
|
Znas kako... ko ne ume da crta, moze da se okusa barem u fotografisanju. No, to ne znaci da je u tome uspesan. :) Cekaj dok ulete od ostalih dana, ima i tu pokoja dobra. Konacno si se setio okaciti nesto na blog! Obilazim blogove vas cetvorice vec danima u nadi da cu naci nesto novo. :)
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 25/05/2007 : 23:56:24
|
Damn. Sad vidim da sam slikao barem 3-4 slike sa tvog bloga. Kad vidim fotoaparat ni ne pitam ciji je, samo fotkam. Slicno kao i sa hranom, samo sto nju jedem.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside. |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Posted - 26/05/2007 : 00:58:48
|
quote: Originally posted by DusMan
Damn. Sad vidim da sam slikao barem 3-4 slike sa tvog bloga. Kad vidim fotoaparat ni ne pitam ciji je, samo fotkam. Slicno kao i sa hranom, samo sto nju jedem.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
to su one dobre! : )
http://dzukalog.blogspot.com/ |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Posted - 26/05/2007 : 01:00:32
|
Znas kako... ko ne ume da crta, moze da se okusa barem u fotografisanju. No, to ne znaci da je u tome uspesan. :) Cekaj dok ulete od ostalih dana, ima i tu pokoja dobra. Konacno si se setio okaciti nesto na blog! Obilazim blogove vas cetvorice vec danima u nadi da cu naci nesto novo. :)
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
a neki znaju da pisu.prosle godine si napisao odlican tekst. ove ne ocekujem nista manje.
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 26/05/2007 : 01:10:42
|
Super fotke džuka, iskreno i mi smo ocito propustili gomilu stvari, jednostavno ne stigneš na sva mista ni vidit sve ljude.
Ali fotki je ispucano na tisuce, to sigurmo, tako da nadoknadujemo propušteno.
Hvala tebi i ekipi na dolasku.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Posted - 26/05/2007 : 01:40:28
|
quote: Originally posted by Renky
Super fotke džuka, iskreno i mi smo ocito propustili gomilu stvari, jednostavno ne stigneš na sva mista ni vidit sve ljude.
Ali fotki je ispucano na tisuce, to sigurmo, tako da nadoknadujemo propušteno.
Hvala tebi i ekipi na dolasku.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
fala, renky tebi i ekipi na gostoprimstvu! : ) tek kad sam krenuo stavljat slike sam skuzio ko mi sve fali. ticu uopce nemam a bio je s nama.
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 26/05/2007 : 08:57:06
|
quote: Originally posted by dzuka a neki znaju da pisu.prosle godine si napisao odlican tekst. ove ne ocekujem nista manje.
Uh, od ovolikog laskanja ce mi pripasti muka. Nista od mene ove godine. Dovoljno mi je tesko da kacim slike, a kamoli jos i da pisem. :)
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Posted - 26/05/2007 : 16:50:06
|
quote: Originally posted by dzuka a neki znaju da pisu.prosle godine si napisao odlican tekst. ove ne ocekujem nista manje.
Uh, od ovolikog laskanja ce mi pripasti muka. Nista od mene ove godine. Dovoljno mi je tesko da kacim slike, a kamoli jos i da pisem. :)
buuuuuuuu! chicken!!! chick-chick-chickeeeeen!!!!
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 27/05/2007 : 01:24:45
|
Na srpskom se to, brale, kaze Pizda!:-))
A sad, da mi Dusmanin ne pizdi previse: Boneyard ce ti stici oko 5.6.;)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts