forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST - slike
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/05/2007 : 11:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Imao sam i ja fotke od one novinarke, samo što mi ih je cura "zabunom" izbrisala s fotica...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 22/05/2007 : 11:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
kaj sam ja jedini koji uopce nije vidio tu žensku tamo??
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 22/05/2007 : 11:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
kad si gledao u BOCa :-)

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/05/2007 : 11:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

Kad odrasteš vidjet ceš je i ti...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/05/2007 : 11:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

PA GDE SI BLENUO, JA BIH JE SIGURNO VIDEO

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 22/05/2007 : 12:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
E jebem li vam..:)))) Laki bastrads.. A ja moram crncit od-do u ovom šugavom Karlovcu, umjesto da se i ja zajebavam, gutam i rondam po Makarskoj.. Ma peku me jaja, sljedece godine uzimam godišnji i dolazim na taj summit ma gdje on bio.. (a i ne mogu podnijeti da su moji Dinamovci spušili od Južnjaka u nogacu, vrijeme je za rasnog golgetera u ekipi plavih tj. mene..)))

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/05/2007 : 12:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

E jebem li vam..:)))) Laki bastrads.. A ja moram crncit od-do u ovom šugavom Karlovcu, umjesto da se i ja zajebavam, gutam i rondam po Makarskoj.. Ma peku me jaja, sljedece godine uzimam godišnji i dolazim na taj summit ma gdje on bio.. (a i ne mogu podnijeti da su moji Dinamovci spušili od Južnjaka u nogacu, vrijeme je za rasnog golgetera u ekipi plavih tj. mene..)))

Spušili je tako ružna rijec. Recimo da se nismo proslavili. Ali da se zna, 6 komada zabit u gostima ne može svaka momcad.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16056 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/05/2007 : 12:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Spušili je tako ružna rijec. Recimo da se nismo proslavili. Ali da se zna, 6 komada zabit u gostima ne može svaka momcad.

pa za ukupno sedam udaraca prema golu 6 zabiti je vrhunski a kaj bi bilo da smo-ste više pucali
100% minimum remi ako ne i pobijeda

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16056 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/05/2007 : 12:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

tko je kamerom snimao nogomet?

jel se moze doci do snimke?

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."

i mene zanima - NEK SE HITNO JAVI

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/05/2007 : 12:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

quote:

quote:

pa za ukupno sedam udaraca prema golu 6 zabiti je vrhunski a kaj bi bilo da smo-ste više pucali

Koliko si ti puta puknuo na gol? Nije ti isprika to što si golman - jesi vidio kako u današnje vrijeme golmani zabijaju?! Trebao si potegnut kao Vikic.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16056 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/05/2007 : 12:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Koliko si ti puta puknuo na gol? Nije ti isprika to što si golman - jesi vidio kako u današnje vrijeme golmani zabijaju?! Trebao si potegnut kao Vikic.

da, ima i u tome istine
samo ovak star ko zna dal mogu ispucat do drugog gola

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/05/2007 : 12:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Imao sam i ja fotke od one novinarke, samo što mi ih je cura "zabunom" izbrisala s fotica...

Obicno to tako bude kada nosiš kuglu sa sobom....!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/05/2007 : 12:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

da, ima i u tome istine
samo ovak star ko zna dal mogu ispucat do drugog gola

Bez brige, Globinjo ce se pobrinut da bude gol
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/05/2007 : 12:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Gde je faca od novinarke, slikali ste samo njene guzove i sisurine, daj neka neko pokaze facu :)))

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 22/05/2007 : 13:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Gde je faca od novinarke, slikali ste samo njene guzove i sisurine, daj neka neko pokaze facu :)))

Ha,ha.
Ona je bila centar paznje izgleda, najvise njenih slika ima.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 22/05/2007 : 13:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:

Bold 1: još se ne zna gdje ce dogodine biti MaFest.
Bold 2: nema potrebe da se brineš - oni nas na svom terenu dobili 9:6, a Dudu i co. navece na našem 3:0. Na temelju više golova u gostima Dinamo pobijedio. (Osim toga, zar misliš da bi bilo onakvo slavlje na Maksimiru da nije tako? )

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 22/05/2007 : 13:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:

Bold 2: nema potrebe da se brineš - oni nas na svom terenu dobili 9:6, a Dudu i co. navece na našem 3:0. Na temelju više golova u gostima Dinamo pobijedio. (Osim toga, zar misliš da bi bilo onakvo slavlje na Maksimiru da nije tako? )

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"

Ma treba ih dotuc i na njihovom terenu.. Baš mi je krivo kaj nisam bio.. Jebi ga mogao sam ici u školu pa ne bi moral delat ko crnac dok se ekipa zajebava po Jadranu..

Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 22/05/2007 : 13:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message
[quote]Originally posted by ismolc34

76,dmar,MIKICA,ja

jel ima netko sliku gdje sam u ženskom društvu da se mogu pohvaliti ženi
Go to Top of Page

Zar
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 10/02/2004

Posted - 22/05/2007 : 14:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zar a Private Message
Evo kako to rade majstori!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rbv53FPCIn0

Edited by - Zar on 22/05/2007 14:07:45
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2748 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 22/05/2007 : 14:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by dmar
jel ima netko sliku gdje sam u ženskom društvu da se mogu pohvaliti ženi

još bi se i hvalio i to ženi pa cemo na slijedecem okupljanju stripaša vec unaprijed vidjeti dmara ovako

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 22/05/2007 : 16:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message
quote:
Originally posted by Zar

Evo kako to rade majstori!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rbv53FPCIn0

imamo na youtube-u Mikicu u akciji, Macana u akciji, ... ja bi volio vidjeti "dveribad u akciji"
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2748 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 22/05/2007 : 16:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by dmar
imamo na youtube-u Mikicu u akciji, Macana u akciji, ... ja bi volio vidjeti "dveribad u akciji"

a ti bi se hvalio sa "dmar u akciji"

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 22/05/2007 : 16:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message

-stigao jurros,22 sata vožnje,mrtav......
-Akciju ne bih gledao,.....ali bih ju volio ponavljat!
-Danijel,postoje tvoje slike,ali ti se lice ne vidi od njezine surle!!!!!!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3907 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 22/05/2007 : 17:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"

Funcut je donija prevagu sa dva komada!

Valjda Globhinio više nije neverni Tomica!

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 22/05/2007 : 17:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
heyoka & prozirna senka

deecay

i like girlz

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000