Author |
Topic |
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 01/06/2007 : 11:07:35
|
quote: Originally posted by Prodigy
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by dcopic
MAFEST je završio prije desetak dana, a uspio sam procitati samo cetiri NN giganta (prva dva da ponovim gradivo), NN almanah i Demiana. Jedva cekam da na red dode i ostalo, a najviše se guštam na Magicnog!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
I moraš... Magicni mi je definitivno totalno otkrice!
Procitao 5-tu knjigu i nazalost,moram reci da su malo udavili macku! Nakon 12 epizode "Olovno nebo" koja mi je bila odlicna pa sam jedva cekao novu seriju od dvanest epizoda - ove 3 mi nikako nisu legle! "Demon varki" - 2/5 "Ples utvara" - 2/5 "Blizard" - 3/5
Moze to i bolje,nadam se.
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Naravno da može... Citaj dalje i vidit ceš zašto....
|
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 01/06/2007 : 11:43:59
|
quote: Originally posted by Prodigy
Procitao 5-tu knjigu i nazalost,moram reci da su malo udavili macku! Nakon 12 epizode "Olovno nebo" koja mi je bila odlicna pa sam jedva cekao novu seriju od dvanest epizoda - ove 3 mi nikako nisu legle! "Demon varki" - 2/5 "Ples utvara" - 2/5 "Blizard" - 3/5
Moze to i bolje,nadam se.
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Ma prijatelju procitaj prvu epizodu u 7. knjizi pa ceš viditi što se zove prica! Vrlo slicna "olovnom nebu", možda i bolja. 8 knjiga je najbolja, tu se ne može faliti!!!
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/06/2007 : 12:00:58
|
quote: Originally posted by Tex Willer
A sad bi vec mogla najava za ono sto sledi,jer iz onog kataloga koji je ovde postavljen,jedino sto sam mog'o da zakljucim je da su naslovi lepo slozeni po abecedi
Iduce stvari bi trebale biti vani u 7. mjesecu, bas pred sezonu teskih vrucina i kupanja.
Inace, bit ce tu i jos jedna novost za sve kupce Libellusovih izdanja koji gravitiraju Makarskoj ili prolaze kroz Makarsku, ili ce se slucajno ili namjerno naci blizu Makarske ili negdje na Makarskoj rivijeri.
Naime, vrlo brzo cemo Dado i ja objaviti e-mail adresu na koju ce se moci naruciti stripovi za one kojim je Makarska bliza od ZG-a, a interesantno ce biti i to da ce se stripovi moci preuzimati bilo kada u toku dana, bez obzira kad netko od zainteresiranih kupaca bude u Makarskoj. Dakle, i nedjeljom, i subotom, i rano ujutro i iza ponoci itd.
Vjerujemo kako ce ova novost biti jako interesantna svima koji dolaze na odmor u Dalmaciju iz bijeloga svijeta, a i svim stripofilima iz BiH koji su zbog ovoga ili onoga cesto na Makarskoj rivijeri.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 01/06/2007 : 12:46:36
|
quote: Originally posted by Gaston
A sad bi vec mogla najava za ono sto sledi,jer iz onog kataloga koji je ovde postavljen,jedino sto sam mog'o da zakljucim je da su naslovi lepo slozeni po abecedi
Iduce stvari bi trebale biti vani u 7. mjesecu, bas pred sezonu teskih vrucina i kupanja.
neki hint što možemo ocekivati u 7.-om mjesecu? biblioteku Mister NO i Texa?
ili pak možda Nathana za ljetne vrucine? |
|
|
HC
Average Member
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
Posted - 01/06/2007 : 12:47:53
|
Inace, bit ce tu i jos jedna novost za sve kupce Libellusovih izdanja koji gravitiraju Makarskoj ili prolaze kroz Makarsku, ili ce se slucajno ili namjerno naci blizu Makarske ili negdje na Makarskoj rivijeri.
Naime, vrlo brzo cemo Dado i ja objaviti e-mail adresu na koju ce se moci naruciti stripovi za one kojim je Makarska bliza od ZG-a, a interesantno ce biti i to da ce se stripovi moci preuzimati bilo kada u toku dana, bez obzira kad netko od zainteresiranih kupaca bude u Makarskoj. Dakle, i nedjeljom, i subotom, i rano ujutro i iza ponoci itd.
Vjerujemo kako ce ova novost biti jako interesantna svima koji dolaze na odmor u Dalmaciju iz bijeloga svijeta, a i svim stripofilima iz BiH koji su zbog ovoga ili onoga cesto na Makarskoj rivijeri.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
to je super, a ne bi bilo loše ni da se tako nešto organizira i negdje na sjevernom primorju, jer u Rijeci i okolici ne postoji striparnica |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 01/06/2007 : 12:53:48
|
quote: Originally posted by wanderer neki hint što možemo ocekivati u 7.-om mjesecu? biblioteku Mister NO i Texa?
ili pak možda Nathana za ljetne vrucine?
Bit ce svega.
Ridjobradi definitivno.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 01/06/2007 : 12:55:16
|
quote: Originally posted by HC
to je super, a ne bi bilo loše ni da se tako nešto organizira i negdje na sjevernom primorju, jer u Rijeci i okolici ne postoji striparnica
Hm, nazalost za sada to nismo u mogucnosti organizirati, no tko zna jednom u buducnosti...
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 01/06/2007 : 12:58:28
|
quote: Originally posted by wanderer neki hint što možemo ocekivati u 7.-om mjesecu? biblioteku Mister NO i Texa?
ili pak možda Nathana za ljetne vrucine?
Bit ce svega.
Ridjobradi definitivno.
ma lako za ridjobradog, ja ionako cekam integrale mene vise zanima Boneli |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 01/06/2007 : 13:50:18
|
Olovno nebo je zakon, ali Demon varki i Ples utvara su katastrofa. Blizzard je solidan.
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
simi
Average Member
812 Posts
Member since 07/09/2005 |
Posted - 01/06/2007 : 14:18:50
|
Bit ce svega.
Ridjobradi definitivno.
|
Edited by - simi on 01/06/2007 14:19:13 |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 01/06/2007 : 16:09:14
|
ma bravissimo!
taman jedan NN specijalac za ljeto, dok cekamo nastavak regularne serije (mada bih volio da i ona krene s pocetkom ljeta).
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 01/06/2007 : 16:15:02
|
Vau, Gaston je napunio baterije nakon Mafesta i vratio se postanju! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 01/06/2007 : 16:58:13
|
quote: Originally posted by fantom
Od prvih 12 vepizoda koje sam citao, Olovno nebo je daleko najbolje!
Potpisujem!!!
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/06/2007 : 16:58:41
|
Duracell... za Vase snove i za snove Vase supruge... nenadmasivo.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 01/06/2007 : 17:01:37
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 01/06/2007 : 22:26:12
|
Bit ces jako zadovoljan! Radimo punom parom.
laže ko pas
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/06/2007 : 15:06:56
|
Dakle,potvrden Ridobradi...
Hm,od najavljenih 6 Mister Noa,izašle su cetiri vjerovatno idu nove dvije i Tex,bez njega ništa, nešto novo? NN specijalac barem ili almanah koji... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
Topic |
|