Author |
Topic |
simi
Average Member
812 Posts
Member since 07/09/2005 |
Posted - 04/06/2007 : 08:50:08
|
quote: Originally posted by chemako
Ako ce izaci integral Rip Kirbya sa Raymondovim epizodima,ali svim,to bi bio potez.Barem meni.Takvih izdanja na tržištu nema. Ali ako ce netko sada birati subjektivno koja je epizoda od tih dobra,a koja ne,to vec nije to. Pogotovo što te epizode imaju kakvu-takvu kronologiju.
pogotovo je to ocito na raymondovima... to bi bio izuzetan potez...a netko bi se mogao sjetiti i gospodice blaise...ali dotle bernieu za Tanguya |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 09:52:40
|
quote: Originally posted by Markos
Koliko ja znam, do gdice Blaise se pokusava doci vec godinama, ali bez uspjeha.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
e to je šteta makar je dobro da se pokušava ipak....cini mi se da ih beli put ima ali i nju namjeravaju izdati u stilu rip kirbya dakle opet corak |
|
|
harlequin
New Member
140 Posts
Member since 15/04/2006 |
Posted - 04/06/2007 : 12:39:13
|
pa dobro, procitao sam ceo topic, i dalje mi nista nije jasno: izlazi li Tangi ceo, ko ga izdaje, kad, jel u boji?!? moze li neko da da tacne informacije? ili makar, negde da se to pogleda...
Dodjite na BD skenovi grupu: http://groups.google.com/group/bdskenovi/ izvor svih nasih skenova i scanlationa, svi ste dobrodosli :) !!! |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 04/06/2007 : 12:53:49
|
quote: Originally posted by simi
Koliko ja znam, do gdice Blaise se pokusava doci vec godinama, ali bez uspjeha.
e to je šteta makar je dobro da se pokušava ipak....cini mi se da ih beli put ima ali i nju namjeravaju izdati u stilu rip kirbya dakle opet corak
Kupujem one nazovi "integrale" Modesty Blaise od Titan Booksa i oni su mi dovoljni. Generalno - kako znam izvrsno Engleski preferiram citati te stripove na izvornom jeziku. Stoga sam recimo Beli put prekrizio u startu (Miller mi je nezamisliv preveden). Mogao bi jedino Outlaw Nation biti izuzetak...
|
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 13:01:41
|
titani su odlicni ali se bojim da kao i prvi puta stanu na manje od pola posla obavljeno....i dalje stoji tužna cinjenica da nitko nikada nije objavio sve..... a bilo bi lijepo da se i knjige 13 komada objave jer se one i stripovi upotpunjuju |
Edited by - simi on 04/06/2007 13:02:11 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 04/06/2007 : 13:12:00
|
Meni Titani nisu dobri. To je na momente katastrofalno otisnuto, zato ih nisam htio kupiti.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 13:17:07
|
Meni Titani nisu dobri. To je na momente katastrofalno otisnuto, zato ih nisam htio kupiti.
ih!!! trebao si vidjeti kakav je tek tisak u comics revueu....titani su mila majka....cini mi se da originalni titani imaju bolji tisak ali su u reprintima bolji tekstovi....
|
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 13:26:43
|
inache plus za nove titane je što su vec premašili stare - uskoro izlazi inca trail sa 4 price koje nisu bile u starima, a cini mi se da je vec i cry wolf nadmašio stare |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 04/06/2007 : 13:36:47
|
Da, tisak osjetno varira. Ne znam koja je visa sila razlog tome. No ono sto je meni bitno je to da imam Modesty kronoloskim redom, s izvornim tekstom. I da, nadam se da ce objaviti cjelokupni opus. Ona lista na kraju svake knjige daje nadu da ce biti tako.
|
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 13:38:33
|
ne bas jer su mnoga izddanja išla sa popisom epizoda, titan, comics revue, first american edition , pa nikad ništa nažalost!!! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 04/06/2007 : 15:20:04
|
quote: Originally posted by harlequin
pa dobro, procitao sam ceo topic, i dalje mi nista nije jasno: izlazi li Tangi ceo, ko ga izdaje, kad, jel u boji?!? moze li neko da da tacne informacije? ili makar, negde da se to pogleda...
Dodjite na BD skenovi grupu: http://groups.google.com/group/bdskenovi/ izvor svih nasih skenova i scanlationa, svi ste dobrodosli :) !!!
imaš nahttp://www.stomugromova.com/ katalog na USM/XM SMG!XL
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 04/06/2007 : 15:29:07
|
Lijepo je vidjeti sve te najave a mali ih je milijun sada još ni prošlu Bookglobe turu nisam riješio Em,integrali,em Martin Milan,Lucky Luke,Umpah pah,Iznogoud itd.itd. Jao,jao! |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/06/2007 : 15:30:44
|
Štampa u Titanovim izdanjima je ocajna. Ja sam odustao posle dva kupljena albuma. Super je imao daleko bolju štampu od toga.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 15:44:36
|
quote: Originally posted by marlowe
Štampa u Titanovim izdanjima je ocajna. Ja sam odustao posle dva kupljena albuma. Super je imao daleko bolju štampu od toga.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
pretjeruješ...a i besmisleno je suditi prema jedinoj objavljenoj modesty u superu....do koje još titan nije došao...yellowstone booty...u svakom slucaju bolje i loš tisak modesty nego li bez nje. |
Edited by - simi on 04/06/2007 15:47:36 |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 04/06/2007 : 15:58:21
|
quote: Originally posted by chemako
Ako ce izaci integral Rip Kirbya sa Raymondovim epizodima,ali svim,to bi bio potez.Barem meni.Takvih izdanja na tržištu nema. Ali ako ce netko sada birati subjektivno koja je epizoda od tih dobra,a koja ne,to vec nije to. Pogotovo što te epizode imaju kakvu-takvu kronologiju.
Na moje izravno pitanje o integralu Rip Kirbyja koji je najavljen od Belog Puta, odgovorni mi je rekao da oni to nece raditi za kolekcionare, nego ce to biti knjiga kao što je Hogar (neke epizode po izboru), knjiga "za poklone". Meni ne da je to bez veze, nego mi je debelo bez veze. Nadao sam se (konacno) kolekciji Raymondovog i Prenticeovog Kirbyja, a ono corak. Možda, jednog dana... |
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 16:01:24
|
da možda jednog dana i možda neko drugi...no šteta je jer kada su vec došli do toga ovo izgleda kao olako potrošena prilika....istu stvar ce napraviti i sa Mod...sreca je da gaston ide integralno... |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/06/2007 : 17:12:36
|
quote: pretjeruješ...a i besmisleno je suditi prema jedinoj objavljenoj modesty u superu....do koje još titan nije došao...yellowstone booty...u svakom slucaju bolje i loš tisak modesty nego li bez nje.
Ne preterujem, barem ne svesno. Ja sam odustao posle druge knjige, jer kada sam video The Vikings - to je bio kraj. Mozda se kasnije popravilo, ali nemam takva saznanja.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 17:26:35
|
quote: Originally posted by marlowe
quote: pretjeruješ...a i besmisleno je suditi prema jedinoj objavljenoj modesty u superu....do koje još titan nije došao...yellowstone booty...u svakom slucaju bolje i loš tisak modesty nego li bez nje.
Ne preterujem, barem ne svesno. Ja sam odustao posle druge knjige, jer kada sam video The Vikings - to je bio kraj. Mozda se kasnije popravilo, ali nemam takva saznanja.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
kako ne makar je papir izvrstan u titanu za razliku od supera |
|
|
diderot2
Junior Member
467 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 04/06/2007 : 18:21:41
|
Da se maloo vratim glavnoj temi. Znate, ovaj priglupi diderot2 vec ima integrale Tangyja i Laverdura. Na francuskom, jasno. Iz 1996 godine. Prekrasna su to izdanja. Sva su u plavoj boji, imam jih od 1-7, time što mi fali petica. Al odlucio sad, da sredim to što mi fali od francuza. Izmedju glavnih stvari moram dodat poslednju XIII, pa poslednjeg Astera Blistoka, pa malcice Boba Morana i poslednja dva albuma Komance. I na5ravno novije stvari.
No, T&L, integrale
1. knjiga Charleier , Uderzo: L'ecole des aigles -L'ecole des aigles -Dangers dans le ciel
obe su price poznate kod nas,prvi deo prve izašao je u 4. extra broju karavana
2. knjiga Charlier, Uderzo: L'escadrile des cigonnes -L' escadrile des cigognes -Mirages sur l'orient -Canon bleu ne repond plus
3.knjiga Charlier, Uderzo, Jije: Cap zero -Cap zero -Les pirates du ciel (ovde pocinje jije) -Mission speciale
4.knjiga Menace sur Mururoa, Charlier, Jije -Les anges noirs -Destination Pacifique -Menace sur Mururoa
5.knjiga Lieutenantdouble-bang tog integrala nemam, na žalost
6.knjiga Le terreur vient du ciel, Charlier, Jije -Le terreur vient du ciel -Mission derniere chance -Un DC 8 a disparu
7.knjiga La mysterieuse escadre delta, Charlier, Jije, Serres -La mysterieuse escadr delta -Operation tonnerre -Plan de vol pour l'enfer
Eh, za sada toliko
_______________________ onaj, koji ne cita stripove |
|
|
diderot2
Junior Member
467 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 04/06/2007 : 18:30:46
|
quote: Originally posted by wiskey
Na moje izravno pitanje o integralu Rip Kirbyja koji je najavljen od Belog Puta, odgovorni mi je rekao da oni to nece raditi za kolekcionare, nego ce to biti knjiga kao što je Hogar (neke epizode po izboru), knjiga "za poklone". Meni ne da je to bez veze, nego mi je debelo bez veze. Nadao sam se (konacno) kolekciji Raymondovog i Prenticeovog Kirbyja, a ono corak. Možda, jednog dana... [/quote]
Tako je kak kaže wiskey. Epizode su vec odabrane. Isto bi moralo biti i sa Fantomom i Mandrakom. I Steve Canyonom.
Problem sa tim junacima je to, što je toga ogromno. Preogromno. Blaise integral bi se bar dalo napraviti, ali ona je ipak u drugom planu.
_______________________ onaj, koji ne cita stripove |
|
|
Q STRIP
Starting Member
79 Posts
Member since 12/04/2007 |
|
simi
Average Member
812 Posts
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 04/06/2007 : 19:12:55
|
quote: Originally posted by diderot2
quote: Originally posted by wiskey
Na moje izravno pitanje o integralu Rip Kirbyja koji je najavljen od Belog Puta, odgovorni mi je rekao da oni to nece raditi za kolekcionare, nego ce to biti knjiga kao što je Hogar (neke epizode po izboru), knjiga "za poklone". Meni ne da je to bez veze, nego mi je debelo bez veze. Nadao sam se (konacno) kolekciji Raymondovog i Prenticeovog Kirbyja, a ono corak. Možda, jednog dana...
Tako je kak kaže wiskey. Epizode su vec odabrane. Isto bi moralo biti i sa Fantomom i Mandrakom. I Steve Canyonom.
Problem sa tim junacima je to, što je toga ogromno. Preogromno. Blaise integral bi se bar dalo napraviti, ali ona je ipak u drugom planu.
_______________________ onaj, koji ne cita stripove [/quote] mene je zabezeknuo bobanov nastup u makarskoj...oni klasike misle prodavati po ducanima...tipa supermarket...ne kužim logiku di klasike bacaju u ducane a nove stripove izdaju kako spada...nekako mi se cini da je tu neko pobrkao loncice .... |
|
|
Topic |
|