Author |
Topic |
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7818 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 09/06/2007 : 00:36:14
|
quote: Originally posted by Djole
Preimenuj fajl u zip ekstenziju, otpakuj i uživaj.
-- "Heiliger $*#@!!! Eine saugroße Miezekatze läuft loss in der Strasse!!"
hvala djole
usput, znaš li ti (ili bilo ko drugi) cime mogu da gledam .wmv video fajlove? probao sam preko windows media playera, ali mi kaže da ne podržava ovaj tip fajla ili codec koji ima ova vrsta fajla. što mi je ciniti?
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
XIII
Senior Member
Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 09/06/2007 : 02:45:56
|
quote: Originally posted by I like girlz
hvala djole
usput, znaš li ti (ili bilo ko drugi) cime mogu da gledam .wmv video fajlove? probao sam preko windows media playera, ali mi kaže da ne podržava ovaj tip fajla ili codec koji ima ova vrsta fajla. što mi je ciniti?
"Experience is simply the name we give our mistakes"
wmv je nativni MS video fajl, te bi ga WMP trebao otvarati svakako. mozda nemas potreban wmv9 codec, ili ti je zastario sam WMP. skini noviji wmp (10 barem) ili skini free VLC player. taj vrti sve zivo i mrtvo, vrti brzo, minimalno opterecuje cpu, a cak ima i podrsku za high definition h264 (ono sto imas kao filmske trailere u quicktime formatu) codec.
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7818 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 09/06/2007 : 13:06:55
|
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by I like girlz
hvala djole
"Experience is simply the name we give our mistakes"
wmv je nativni MS video fajl, te bi ga WMP trebao otvarati svakako. mozda nemas potreban wmv9 codec, ili ti je zastario sam WMP. skini noviji wmp (10 barem) ili skini free VLC player. taj vrti sve zivo i mrtvo, vrti brzo, minimalno opterecuje cpu, a cak ima i podrsku za high definition h264 (ono sto imas kao filmske trailere u quicktime formatu) codec.
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
pa i meni je to cudno bilo, upravo zato što imam najnoviji windows media player (neki dan ga skinuo s neta). i kada probam da otvorim taj fajl uvijek mi kaže da ga ne podržava ili da ne podržava codec.
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Topic |
|
|
|