Author |
Topic |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/06/2007 : 20:53:04
|
Molio bih informacije o stripu ili strip reviji( tako sam nešto cuo) koji se zove ZLATNI KLIKER, koliko je izašlo komada i šta je to, ko je izdavac.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
|
Edited by - srdjandj on 11/06/2007 13:37:48
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 09/06/2007 : 20:57:48
|
Uuuuu davno je to bilo. Cini me tamo negdje krajem sedamdesetih da je to izlazilo. Ako se ne varam nije jako puno brojeva izašlo. Koliko, ne znam zbilja. Ko bi se svega toga sjetio. Ja sam i zaboravio da je to uopce i postojalo, dok ti sad to nisi spomenuo. |
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 10/06/2007 : 18:15:07
|
18 komada, izdavac Dnevnik, sredina 70ih. I razmisli o normalnijim naslovima topica, mozda povecas sanse da ponekad dobijes odgovor na pitanje. :)
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/06/2007 : 20:22:21
|
Da! I ne zavrsavaj recenicu s ???? jer cemo misliti da te nesto i bas nesto ne interesuje ili da je ovo neki retoricki topic :-))) !
"Isn’t it a bit unnerving that doctors call what they do “practice”?" |
|
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 20/09/2002 |
Posted - 10/06/2007 : 22:41:06
|
I mene nešto interesuje???????????????????????????????????? Kad ceš nabaviti što si dužan?????????????????????????????????? |
|
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 20/09/2002 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/06/2007 : 09:08:40
|
quote: Originally posted by VJ
18 komada, izdavac Dnevnik, sredina 70ih. I razmisli o normalnijim naslovima topica, mozda povecas sanse da ponekad dobijes odgovor na pitanje. :)
Zahvaljujem. Ne znam zasto je naziv topica nenormalan.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/06/2007 : 09:09:09
|
quote: Originally posted by renda
I mene nešto interesuje???????????????????????????????????? Kad ceš nabaviti što si dužan??????????????????????????????????
Sta sam ti duzan
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10346 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 11/06/2007 : 09:12:04
|
Zlatni kliker je osim stripova sadržavo i razne tekstove slicno kao Politikin zabavnik u omjeru otprilike 50:50.
Mislim da se u Zlatnom klikeru po prvi put pojavio Kercev "Porucnik Tara" koji je bio (skoro?) u svakom broju.
Od stripova sam zapamtio i Spaghettija od Attanasia. |
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Posted - 11/06/2007 : 10:28:11
|
quote: Originally posted by srdjandj Ne znam zasto je naziv topica nenormalan.
Bas nista, ako smatras da su svi "forumasi" toliko ludi da otvaraju i citaju svaki novi topic. :)
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/06/2007 : 11:34:57
|
Vidi ovako Vedrane, pretpostavljao sam da ceš ti znati odgovor na pitanje u vezi ovih stripova, pa sam hteo da u naslovu topica napišem - Pitanje za Vedrana! Medutim, smatrao sam da ako napišem da me nešto interesuje , da ce se javiti još neko ko zna nešto o zlatnom klikeru, mislim, nisam znao kako da stavim u naslovu topica,pa sam stavio ovako, eto, hvala na informaciji i više necu ništa ni da pitam u vezi bilo kojih stripova. :)
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Posted - 11/06/2007 : 11:52:39
|
quote: Originally posted by srdjandj
Vidi ovako Vedrane, pretpostavljao sam da ceš ti znati odgovor na pitanje u vezi ovih stripova, pa sam hteo da u naslovu topica napišem - Pitanje za Vedrana!
Mozda ce te iznenaditi, ali imam ja i mail. :)
quote: Medutim, smatrao sam da ako napišem da me nešto interesuje , da ce se javiti još neko ko zna nešto o zlatnom klikeru, mislim, nisam znao kako da stavim u naslovu topica,pa sam stavio ovako, eto
A "Zlatni kliker" u naslovu? Nebi li to bilo konkretnije od opceg "interesovanja"?!
quote: hvala na informaciji i više necu ništa ni da pitam u vezi bilo kojih stripova. :)
OK, ako te vidimo da na ovom forumu ista pitas o stripovima letis na tjedan dana. Svasta si ljudi ovdje dozvoljavaju. :P
|
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 11/06/2007 : 12:24:07
|
-Srdane,trebao si stavit konkretniji naslov topic-a,recimo"ZLATNI KLIKER-kada je izlazio, itd......-da ljudi odmah shvate pitanje. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/06/2007 : 13:33:19
|
quote: Originally posted by dveribad
-Srdane,trebao si stavit konkretniji naslov topic-a,recimo"ZLATNI KLIKER-kada je izlazio, itd......-da ljudi odmah shvate pitanje.
Ok, ok, pa ko da sam nekog ubio, dobro, sad znam sta je taj kliker i vise ne smem nista da pitam
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/06/2007 : 13:40:20
|
Vidi ovako Vedrane, pretpostavljao sam da ceš ti znati odgovor na pitanje u vezi ovih stripova, pa sam hteo da u naslovu topica napišem - Pitanje za Vedrana!
quote: Medutim, smatrao sam da ako napišem da me nešto interesuje , da ce se javiti još neko ko zna nešto o zlatnom klikeru, mislim, nisam znao kako da stavim u naslovu topica,pa sam stavio ovako, eto
A "Zlatni kliker" u naslovu? Nebi li to bilo konkretnije od opceg "interesovanja"?!
quote: hvala na informaciji i više necu ništa ni da pitam u vezi bilo kojih stripova. :)
OK, ako te vidimo da na ovom forumu ista pitas o stripovima letis na tjedan dana. Svasta si ljudi ovdje dozvoljavaju. :P
Da, imaš mail, ali nisam hteo da te uznemiravam! Promenio sam naslov topica! Nije fer da se zbog ovoga izbacuje , nikad nikog nisam vredjao ili slicno!
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 12/06/2007 : 09:43:34
|
Ne vidim u cemu je problem, meni je naslov topica bio sasvim jasan i zanima me vec dugo nesto o ovom izdanju, tako da, Srdjandj hvala sto si otvorio ovaj topic, lepo bi bilo kad bi neko nesto konretnije i odgovorio. Ja imam mislim dva broja sa Porucnikom Tarom... Kercevi poceci.. |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 13/06/2007 : 17:14:11
|
quote: Originally posted by osim
Ne vidim u cemu je problem, meni je naslov topica bio sasvim jasan i zanima me vec dugo nesto o ovom izdanju, tako da, Srdjandj hvala sto si otvorio ovaj topic, lepo bi bilo kad bi neko nesto konretnije i odgovorio. Ja imam mislim dva broja sa Porucnikom Tarom... Kercevi poceci..
Ne branim nikoga prijateljstva radi, niti aktere poznajem, no upala mi je u oko ova diskucijica. Zaista, sto je nejasno u ovom naslovu?! Da stvar bude bolja, covjek i dobije brzo odgovor. Ma dajte, kakvih nebuloza u naslovima ima pa nitko ništa, a ovaj zaista zadovoljava funkciju naslova samog. Što je Jutarnji list? Što su Politikin zabavnik, Strip art? Tu je nešto nejasno?! Nejasno je samo to- što je tu nejasno. |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
|
senad7
Senior Member
Sweden
1713 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 13/06/2007 : 17:21:04
|
Da, imaš mail, ali nisam hteo da te uznemiravam! Promenio sam naslov topica! Nije fer da se zbog ovoga izbacuje , nikad nikog nisam vredjao ili slicno!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ovdje si uprpao malo
"Pupoljak" $€N@D |
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Posted - 13/06/2007 : 17:37:56
|
quote: Originally posted by Humbert Coe sto je nejasno u ovom naslovu?!
Sada kada ga je promjenio nista. :) Ali dok je naslov topica glasio "INTERESUJE ME?????" to je bilo malo zbunjujuce. I da, srdjandj je ocito malo preozbiljno shvatio onaj dio o izbacivanju. :) (valjda zato sto ne koristim one slikovne smajlice :P)
|
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Posted - 14/06/2007 : 02:10:45
|
quote: Originally posted by Humbert Coe sto je nejasno u ovom naslovu?!
Sada kada ga je promjenio nista. :) Ali dok je naslov topica glasio "INTERESUJE ME?????" to je bilo malo zbunjujuce. I da, srdjandj je ocito malo preozbiljno shvatio onaj dio o izbacivanju. :) (valjda zato sto ne koristim one slikovne smajlice :P)
U tome i jest stvar što je nekako bezrazložno ispalo prenapeto. Vidjeh ja smajlice, no svejedno se nekako zahuktavalo :) ;nitko postavljaca topica nije upozorio da je šala(bogme, ni ja ne bijah siguran jer ovdje zaista bude blentavih prepucavanja) pa se ovaj uznemirio. Sve u redu! Istini za volju, uzevši u obzir i prvotni naziv ove teme, takvi i slicni naslovi vec su uobicajeni i cak nas sama znatiželja nagna otvoriti ih. :) Hvala na odgovoru! |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 14/06/2007 : 09:49:06
|
quote: Originally posted by vope
Ej nema toga!! Nema brzog mirenja i razumijebanja, dajte izvadite borbene sjekire i koplja!! Dajte malo akcije
Progress, changing Growing then giving up |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
|
Topic |
|