forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stvarno poslednji Ken
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 17/07/2007 : 20:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Od Kena do gasenja sajta!

When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment,
I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me.
O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 17/07/2007 : 22:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Meni je zalosnije kad se neko tek uclani i daje savjete kako ugasiti forum.Usput kako bi se dusmani obradovali.

Porter
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2007 : 22:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by marsuna

quote:
Originally posted by Markos

Kao da ja imam neke koristi od foruma, pa bi mi trebalo biti stalo do toga sto ce biti s njim?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

ovo je prezalosna izjava. govoreci uopsteno, ako ti je stalo samo do stvari od kojih u zivotu mozes da imas koristi, stvarno bi bilo dobro da ugasis sve ovo. nadam se samo da je nespretno sroceno...

Pa ocito je da radim samo ono od cega imam koristi. Ovaj sajt je najbolji primjer za to.

Go to Top of Page

marsuna
Starting Member

33 Posts

Member since 11/07/2007

Posted - 17/07/2007 : 22:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send marsuna a Private Message
aha, dobro. bila je znaci jaka ironija, pa nisam razumio, izvini. kao sta ni clan po imenu Porter nije uspio da shvati mene, a sta ja tu mogu... bice da ne razumije ono "ako"...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 17/07/2007 : 22:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Clan po imenu Porter je uhavizao iste sekunde.
Go to Top of Page

marsuna
Starting Member

33 Posts

Member since 11/07/2007

Posted - 17/07/2007 : 22:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send marsuna a Private Message
s obzirom na reakciju, ne bi se reklo. ali pustimo to, brate. samo nam treba jos svadja na ovom topiku... rekose mi da se ne isplati navracati ovamo, pa se sve bojim da su bili u pravu...
hajde da razgovaramo o stripovima...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2007 : 23:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Pa vidi na sto se sve svodi: "nema veze sto te jebe u zdrav mozak svako malo, nama je on super, pa ga onda trpi zbog nas, kao i do sada, jer ce inace propasti forum". Za takvo nesto covjek treba ili imati neki interes ili biti mazohist.

Go to Top of Page

marsuna
Starting Member

33 Posts

Member since 11/07/2007

Posted - 17/07/2007 : 23:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send marsuna a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Pa vidi na sto se sve svodi: "nema veze sto te jebe u zdrav mozak svako malo, nama je on super, pa ga onda trpi zbog nas, kao i do sada, jer ce inace propasti forum". Za takvo nesto covjek treba ili imati neki interes ili biti mazohist.

mozda si mazohista sa interesom
nemoj da se uzbudjujes. zaista imas naglu narav, a dobre misli. pokusaj malo biti ladniji, ne mozes svima da se dopadnes...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 17/07/2007 : 23:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Normalno puno je bolje pricati o stripovima,lijepo se druziti,zezati....
Nazalost ima dosta pakosnih ljudi koji cijelo vrijeme pokusaju da podmecu Markosu nogu,mojim shvacanjima zivota totalno nelogicno.
Prvo dodju na ovaj sajt lijepo se zabave,kupuje se,prodaje se,cita se,stecu se poznanstva i onda niski udarci.
Ako neko meni pruzi gostoprimstvo i lijep provod onda cu gledati na svaki moguci nacin da se oduzim toj osobi.
Podrzavacu je i u zlu i u radosti,nazalost ne razmisljamo svi na taj nacin,neki ljudi ako im poklonis nesto lijepo to pogresno shvate.
Kontaju da si slabicak,naivan,glup ma nema sta ne kontaju eto vidis takvi ljudi su u zabuni i zbog toga im ne treba dozvoliti da se priblize,ne treba se sa takvim svadjati,ne treba im objasnjavati ne treba ih vidjeti.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/07/2007 : 23:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ja na ovaj sajt dolazim od 2002. godine, vec pola godine sam ucesnik fouma i evo šta i kako mogu da kažem, naravno ukolko bilo koga interesuje...

Primetio sam da su na sajtu sve teme uglavnom ispricane i da sajtadžije i nemaju mnogo toga da kažu jedni drugima, osim kada se pojavi neko novo izdanje. Možda su sve te teme icrpljene ranije, a možda i hiperprodukcija stripova rada odredena zasicenja. Izgleda da je bilo slade ranije kad nije bilo stripova da se o njima razgovara.

Nema teme, a u to se možete sami uveriti da se tamo ne nadu dvojica i da raspravljaju krive Drine. Vrlo cesto naletim na raspravu koja nema apsolutno nikakav logicki smisao. Ako se na temi niko ne raspravlja onda ta tema ide laganom gašenju.
Bar za mene je u poslednje vreme bilo lepih temica, ali se o njima na forumu raspravljalo pre ko zna koliko godina i one su neinteresantne. ili se našao neki da drvi kurac sa nekim drugim koji takode drvi kurac. Razocaram se kad vinim puno odgovora na neku temu, kad ono tamo se našla dvojica i vode besmislenu raspravu, toliko besmislenu, da ona ne može biti besmislenija.

Ovoga decka Stinkija nit znam, nit poznajem, ali vidim da puno voli strip, i da je veliki poznavalac. Doduše i provokator je do boga, ali to meni nikad nije smetalo. Kad meni neko napiše nešto ružno ja mu jednostavno ne odgovorim, jer nemam nameru da se nastavljam sa nekim nepoznatim covekom, što mu ni facu ne znam, niti mogu da ga pogledam u oci. Bice mi malo prazno bez Stinkijevih cinizama i provokacija.

Da ne bude zabune što se ja obde mešam, ovo je moja tema momci, na mojoj temi ste vi gosti.

Kosovska Mitrovica je po obicaju leti opustela. Slucajni putnik namernik to sigurno ne bi primetio, od svih onih golih nogu, pupaka i sisica. Cekam da me pozove kum, pa silazimo u grad.

Živeli

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
Go to Top of Page

oko
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 19/04/2004

Posted - 18/07/2007 : 09:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send oko a Private Message
Kaže Raspucin : Doduše i provokator je do boga, ali to meni nikad nije smetalo.
A bi li te smetalo da je tebe osobno uvrijedio? A Marka je uvrijedio xy puta.
I mene je Stinky znao zabaviti sa svojim postovima, zna se igrati s rijecima.
Ali pitam sve one koji ga sad brane - razmislite i recite iskreno, bi li zvali u goste osobu koja vas pali ko šibicu i naziva pickicom???
Toliko od mene na ovu temu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/07/2007 : 09:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Znao sam da ce nas taj Ken svima doci glave... Sajta i Markosove zdrave pameti. Ajmo gledat globalno, sajt je tu radi stripa opcenito i drugih clanova, a i Markos previše voli sajt da bi ga ugasio... Do prinove ce sajt sigurno radit, a poslije, tko zna?

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6273 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 18/07/2007 : 09:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Da ne bi bilo zabune,nikako ne opravdavam stinkyja i ne branim ga.Naravno da je pretjerao sa provokacijama Markosu,iako sam i dalje 100% siguran da nije mislio ništa loše i zlonamjerno.Svi smo ljudi i sigurno nije ugodno kad te neko podjebava preko neta.Meni je samo žao što je ova metoda bila premijerno primjenjena na Stinkyju a ne npr. na nekim drugima.Mislim,osobno ne želim da bilo tko bude izbacen,ali Markos je prešao preko mnogo gorih stvari kad je rijec o provokacijama a najebao je eto upravo Stinky.Bilo bi OK kad bi mu se ipak dozvolio barem pristup recenzijama.

Medutim,Marko je svoje rekao tako da na ovu temu više nema potrebe trošiti rijeci.Razumijem ga ali se ne slažem sa ovom odlukom.

A ovaj posljednji Systemov Ken cu prvo razgledati.Ako ne valja,necu ga kupiti.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 18/07/2007 : 14:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Gasiti site? Ni u ludilu! Pa zamisli samo koliko truda je uloženo u ovaj sajt! Ne samo ti nego i ostali clanovi. Preko recenzija, tekstova, ovoga, onoga. Bio bi prilcno glup potez da nemaju ljudi pristup svemu tome, onih koje to zanima. Doista. Uostalom ovo je jedini site u Hrvatskoj o stripovima. Zar ne?

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9050 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 18/07/2007 : 15:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
Ode Stinky.

Bice ga na drugim forumima.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 18/07/2007 : 16:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by oko

Kaže Raspucin : Doduše i provokator je do boga, ali to meni nikad nije smetalo.
A bi li te smetalo da je tebe osobno uvrijedio? A Marka je uvrijedio xy puta.
I mene je Stinky znao zabaviti sa svojim postovima, zna se igrati s rijecima.
Ali pitam sve one koji ga sad brane - razmislite i recite iskreno, bi li zvali u goste osobu koja vas pali ko šibicu i naziva pickicom???
Toliko od mene na ovu temu.

Ne sporim to što kažeš, i ja Markosa razumem sasvim. Da sam na njegovom mestu, bez da mu kažem bih oterao ko god mi ide na kurac. Ne bi cak ni diskutovao o tome, niti bi bilo koga na sajtu obaveštavao. Toga ne bi više bilo.

A mene je Stinki nekoliko puta pokušao da cacne, ali ja se jednostavno nikada nisam obazirao na to. Kažem ti nit ga znam, niti ga poznajem, niti mi je forum nacin, ni medij, da se sa nekim natežem oko bilo cega.

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 19/07/2007 : 03:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
kako se raspravljate,ko da niste "prevrnuli" zensku godinu dana
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1605 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/07/2007 : 03:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
minimum...

KAFANA NE SME DA TRPI ZBOG ŽENU I DECU
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1605 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/07/2007 : 03:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
Covece, što više pratim ove forume, sve više živim u uverenju da su Markos i Boban Kneževic u stvari jedan te isti lik. Ili je u pitanju onaj sindrom malih razlika (Frojdov li beše, zaboravih...)

Obratite pažnju, ista leksika, ista bahatost, ista "puca mi patka filozofija, isti princip dvostrukih aršina, isti sto u kaficu, ne znam samo da li su pili iz iste caše...

Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 19/07/2007 : 03:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
nema savrsenih webmastera,izdavaca,moderatora i nema savrsenih clanova foruma nikud..
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/07/2007 : 10:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by henry

Covece, što više pratim ove forume, sve više živim u uverenju da su Markos i Boban Kneževic u stvari jedan te isti lik. Ili je u pitanju onaj sindrom malih razlika (Frojdov li beše, zaboravih...)

Obratite pažnju, ista leksika, ista bahatost, ista "puca mi patka filozofija, isti princip dvostrukih aršina, isti sto u kaficu, ne znam samo da li su pili iz iste caše...

Ne bih rekao... Ili ne pratiš dovoljno dobro forum.

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1605 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/07/2007 : 11:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
Pratim, pratim...

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17211 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 19/07/2007 : 11:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Uostalom ovo je jedini site u Hrvatskoj o stripovima. Zar ne?

Nije jedini, ali je ubjedljivo najbolji
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/07/2007 : 12:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Pratim, pratim...

Vec pet godina, a?

Za neke stvari sam se i ja uvjerio da kad to neko nepristran gleda s neke druge strane, stvari znaju potpuno drugacije izgledati. Markos je OK tip, cak štoviše, samo što automatski nasjeda na provokacije (osjecajan tip) kojih u zadnje vrijeme ima podosta. HC dileme rade probleme, ko i uvijek. Ko zna, možda je stinky želio otici s foruma, možda je zahvalan što je markos imao muda bacaknuti ga vanka. Kad si na forumu sa stripovima, najpametnije je samo pricat o stripovima, u svakom slucaju, pa mirna Bosna. A forumi su lijepa stvar, gdje ce cuti toliko oprecnih i iskrenih mišljenja i razmišljanja? U lice se neke stvari ne govore. Ovdje smo goli, razodjeveni, spremni na sve, reci i napraviti...

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1605 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/07/2007 : 20:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Pratim, pratim...

Vec pet godina, a?

Za neke stvari sam se i ja uvjerio da kad to neko nepristran gleda s neke druge strane, stvari znaju potpuno drugacije izgledati. Markos je OK tip, cak štoviše, samo što automatski nasjeda na provokacije (osjecajan tip) kojih u zadnje vrijeme ima podosta. HC dileme rade probleme, ko i uvijek. Ko zna, možda je stinky želio otici s foruma, možda je zahvalan što je markos imao muda bacaknuti ga vanka. Kad si na forumu sa stripovima, najpametnije je samo pricat o stripovima, u svakom slucaju, pa mirna Bosna. A forumi su lijepa stvar, gdje ce cuti toliko oprecnih i iskrenih mišljenja i razmišljanja? U lice se neke stvari ne govore. Ovdje smo goli, razodjeveni, spremni na sve, reci i napraviti...

HC! je zakon, živijo HC!

OK, ne pet godina, ali dosta dugo...

Markos kao osnivac sajta koji je istovremeno i strip izdavac mora da bude svestan da ce uvek biti predmet kritike, nekad osnovane, nekad ne. Po forumima ce uvek biti zaludnih ljudi i provokatora (zato internet i jeste najdemokratskiji medij), ali ce njihove nazovi kritike uvek biti neutemeljene na konkretnim argumentima i shodno tome, nece biti ozbiljnije razmatrane. I baš zato Markos ne treba da reaguje, pogotovo ne na taj nacin, jer tako njihovim bezvezarijama samo daje na težini i pažnji. Jedan moderator to ne sme sebi da dopusti. Postoje ljudi koji ce reagovati ako provokator nije u pravu. U drugom slucaju, trebamo svi da se zamislimo...

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000