forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Talijanski treš i crni humor...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/07/2007 : 15:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Evo link za sva izdanja AF ikljucujuci i kolor:http://it.wikipedia.org/wiki/Alan_Ford
Samo mi nije jasno kakve su ovo price Broja 1,ima samo jedan broj

Kad ce Tex od prvog broja???
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/07/2007 : 15:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ko zna kako ce ih objavljivati Bernard. Te specijalce nikad ne objavljuje redom. Može poceti od koje serije gdo hoce jer mislim da se ne ponavljaju price. Ovaj iz 2003. je kao zadnji, a izlazili su svake godine.

Pitanje: dal su to samo isjecci iz redovne serije i onda objavljeni u nekom integralnom obliku pod naziv "Le Storie Del Numero Uno"?

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 06/07/2007 : 15:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Od jutros na kiosku su te Price Broja Jedan.
DeeCay je pravilno otkrio o kojem se tocno broju radi.
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 06/07/2007 : 16:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
ma koji ce vrag ti kolori, ja se ponadao da ce davati cijeli klasik iznova u koloru

http://www.youtube.com/watch?v=ooshRABGReE
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 06/07/2007 : 17:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
evo ovdje je popis tih u boji koje je izdala Repubblica

http://www.repubblica.it/marketing/2006/grande_fumetto/opere.html
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/07/2007 : 18:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Aftermath

evo ovdje je popis tih u boji koje je izdala Repubblica

http://www.repubblica.it/marketing/2006/grande_fumetto/opere.html

Ovde ih ima samo 5 a na onom drugom popisu 7,sta ce od ovoga Bernard da radi

Kad ce Tex od prvog broja???
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 06/07/2007 : 18:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
MAXMAGNUS #1
Kupio i prelistao. Usporedio prijevod sa starim. Sranje. Razocaran.

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 07/07/2007 : 09:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
: ( jebemu a bas se radujem maxmagnusu

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/07/2007 : 14:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by alen

MAXMAGNUS #1

Da, 'Kraljevstvo Svinjarija', 'povjerenik', 'Razbojnik Sante'..., nije to više Maxmagnus.
'Kraljevstvo od Zakrpe', 'ministar', 'lopov Drpiga', to je bilo duhovito.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/07/2007 : 15:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by alen

MAXMAGNUS #1

Da, 'Kraljevstvo Svinjarija', 'povjerenik', 'Razbojnik Sante'..., nije to više Maxmagnus.
'Kraljevstvo od Zakrpe', 'ministar', 'lopov Drpiga', to je bilo duhovito.

Nemoj me zajebavat? A ja budala poklonio stari komplet jednom drugaru. E jebo ih bog... Ministar Financija je sada Povjerenik? Sranje!

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 07/07/2007 : 15:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Nije mi jasno kako je Bernard preuzeo prijevod Alana (vjerovatno bi kiosci bili u plamenu da nije Brixijev), a nanovo je dao prevoditi Maxmagnusa. I to tako loše. Mislio sam da je covjeku stalo do stripova pa da je barem dao prevoditelju (ne da mi se ni gledati tko je krivac) par hintova oko stripa. Ovako vidim da je njemu to cista industrija bez imalo duše.

Radovao sam se glasinama da bi mogao reprintirari Družinu od Vješala, ali sada mi je jasno da bi i to mogao ispasti jedan veliki kurac. Jer ovakav Maxmagnus je jedan veliki Paško Patak Kurac.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 07/07/2007 : 18:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
To je stvarno loša vijest. A možda je Bernard pokušao da preuzme stari prevod ali se nije mogao dogovoriti.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 07/07/2007 : 19:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
daj u kurac LOPOV DRPIGA !!!
JEBEMTI PRIJEVOD !!!

Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 07/07/2007 : 20:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
ja sam ga danas procitao i ne cini mi se toliko loš;
Kraljevstvo Svinjarija ili Kraljevstvo od Zakrpe je meni podjednako smiješno
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/07/2007 : 20:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Džaba

Pogledajte na Youtube-u, kako Džoni u Prištini, sam sa akusticnom gitarom svira Proljece 13-tog u decembru.
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 07/07/2007 : 20:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
eh kad bi se na ovaj forum barem stavila crta iznad potpisa, ili promijenio font kao na svim ostalim forumima, a ne da ovako moram mislit kakve veze ima Džoni u Prištini sa talijanskim trešom!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/07/2007 : 20:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Imaš pravo. To ne može da se prepravi?

Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 08/07/2007 : 10:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Šteta za prijevod ali strip mi zbog toga nije nimalo manje smiješan. Par, puta sam se baš dobro nasmijao. Ne razumijem baš one koji se rješavaju starih kompleta da bi kupovali ova nova izdanja.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 08/07/2007 : 13:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

Šteta za prijevod ali strip mi zbog toga nije nimalo manje smiješan. Par, puta sam se baš dobro nasmijao. Ne razumijem baš one koji se rješavaju starih kompleta da bi kupovali ova nova izdanja.

Pa to bi ja napravio da je prijevod isti. Ovako nix. Odustajem od "reprinta".

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 08/07/2007 : 15:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Stari mi je komplet bio sav raskupusan od citanja, doduše nisam ga ni nabavio u baš dobrom stanju. Poklonih ga neki dan drugaru, jebo me on.

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/07/2007 : 16:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
meni je najkultnije lopov drpiga... ali kraljevstvo svinjarija ? pa sto rade svinjarije ? naziv od zakrpe je bolji masu jer su jadna sirotinja.... a ne svinje koje rade svinjarije...

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/07/2007 : 18:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
>>'Kraljevstvo Svinjarija', 'povjerenik', 'Razbojnik Sante'.

Neverovatno. Ocigledno je da cu ostati sa mojim originalnim Vjesnicima, ni za koji qrac mine treba ovakav "prevod" reprinta, pa makar ga zlatom stampali.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 08/07/2007 : 18:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
užas,ovaj novi prijevod,zašto tako
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/07/2007 : 20:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Neverovatno. Ocigledno je da cu ostati sa mojim originalnim Vjesnicima, ni za koji qrac mine treba ovakav "prevod" reprinta, pa makar ga zlatom stampali.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Vještica Harpija -> carobnica Pakosnica
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 08/07/2007 : 20:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by prozirna senka

Vještica Harpija -> carobnica Pakosnica

Aj sranja!

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000