Author |
Topic  |
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 20/10/2007 : 00:08:13
|
Nisam želio otvarati novu temu, ali s obzirom da se bliže Interliber i CRŠ, malo sam prošao registar NSK i našao neka nenajavljena izdanja. Ako su vec negdje spomenuta, ispricavam se.
quote: Autor: Franquin, Andre Naslov: Gaston 6 / [Andre] Franquin [i] Jidehem ; [prijevod Milena Benini] UDK: 741.5 Impresum: Zagreb : Zagrebacka naklada, 2007. Materijalni opis: 46 str. : ilustr. ; 29 cm
quote: Autor: Franquin, Andre Naslov: Gaston 7 / [Andre] Franquin [i] Jidehem ; [prijevod Milena Benini] UDK: 741.5 Impresum: Zagreb : Zagrebacka naklada, 2007. Materijalni opis: 46 str. : ilustr. ; 29 cm
quote: Autor: Hermann Naslov: Jeremiah : rodak Lindford / Hermann ; [prijevod Milena Benini] UDK: 741.5 Impresum: Zagreb : Strip-agent, 2007. Materijalni opis: 46 str. : ilustr. u bojama ; 30 cm
quote: Autor: Ticci, Giovanni Naslov: Tex: Izgubljeno selo / crtež Giobanni Ticci ; scenarij Claudio Nizzi ; [prijevod Elizabeta Šonjara Garber] Impresum: Zagreb : Strip-agent, 2007. Materijalni opis: 240 str. : ilustr. ; 30 cm
quote: Autor: Milazzo, Ivo Naslov: Tex: Krv na Coloradu / crtež Ivo Milazzo ; scenarij Claudio Nizzi ; [prijevod Tamara Pliško] Impresum: Zagreb : Strip-agent, 2007. Materijalni opis: 240 str. : ilustr. ; 30 cm
quote: Autor: Ortiz, Jose Naslov: Tex: Velika pljacka / crtež Jose Ortiz ; scenarij Claudio Nizzi ; [prijevod Elizabeta Šonjara Garber] Impresum: Zagreb : Strip-agent, 2007. Materijalni opis: 240 str. : ilustr. ; 30 cm
quote: Autor: Galleppini, Aurelio Naslov: Tex: Znak zmije / crtež Aurelio Galleppini ; scenarij Claudio Nizzi ; [prijevod Tamara Pliško] Impresum: Zagreb : Strip-agent, 2007. Materijalni opis: 240 str. : ilustr. ; 30 cm
quote: Autor: Eisner, Will Naslov: Ugovor s Bogom / Will Eisner ; [prevoditeljica Jasenka Majpruz] Impresum: Zagreb : V.D.T., 2007. Materijalni opis: 200 str. ; 24 cm
Dva Gastona, cetiri Tex giganta (Ortizov i Milazzov!), Jeremiah i Ugovor s Bogom. 
Very nice.  |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
jack 50
Senior Member

.jpg)
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
culture vulture
Senior Member

1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/10/2007 : 09:42:39
|
Cetiri giganta su fenomenalna vijest! Moram razmisliti hocu li sa ženom i kcerkom doci u ZG. :-) |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 22/10/2007 : 20:45:20
|
a bice da su svi coravi... pa ja cu, kad nece nitko... prijevod texonea rade tamara plisko (sad cemo se naslusati misteru texu), i fantom iz dubina: elizabeta sonjara iz bivse SD... sjecam se tih zagora, to je katastrofa... ne zelim niti gledati tko je dobio Milazza, pa ovo je za poludjeti... ma ja cu svakako kupiti, ali Boze ima li kraja ovome mucenju... kad se vec nema boljih prevoditelja (GM je uistinu preokupiran MM i MV-om), moze li to lektorirati netko, bilo tko, makar i Bernardova baba????? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 22/10/2007 : 21:01:27
|
quote: Originally posted by Curunir
a bice da su svi coravi... pa ja cu, kad nece nitko... prijevod texonea rade tamara plisko (sad cemo se naslusati misteru texu), i fantom iz dubina: elizabeta sonjara iz bivse SD... sjecam se tih zagora, to je katastrofa... ne zelim niti gledati tko je dobio Milazza, pa ovo je za poludjeti... ma ja cu svakako kupiti, ali Boze ima li kraja ovome mucenju... kad se vec nema boljih prevoditelja (GM je uistinu preokupiran MM i MV-om), moze li to lektorirati netko, bilo tko, makar i Bernardova baba?????
Pa kad necete lepo da uzmete i odradite sve sto se tice Texa,pa i gigante,nego gubite vreme s NN,Misterom Noom(  ) i sl.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 23/10/2007 : 03:04:15
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Autor: Eisner, Will Naslov: Ugovor s Bogom / Will Eisner ; [prevoditeljica Jasenka Majpruz] Impresum: Zagreb : V.D.T., 2007. Materijalni opis: 200 str. ; 24 cm
Hm, 200 strana? Moj Ugovor ima 500... Ovo je onda samo prvi deo trilogije - izdanje DC-ja? To je oko 180 strana stripa...? Moze li neko da proveri...? |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 23/10/2007 : 16:25:34
|
quote: Originally posted by Curunir
a bice da su svi coravi... pa ja cu, kad nece nitko... prijevod texonea rade tamara plisko (sad cemo se naslusati misteru texu), i fantom iz dubina: elizabeta sonjara iz bivse SD... sjecam se tih zagora, to je katastrofa... ne zelim niti gledati tko je dobio Milazza, pa ovo je za poludjeti... ma ja cu svakako kupiti, ali Boze ima li kraja ovome mucenju... kad se vec nema boljih prevoditelja (GM je uistinu preokupiran MM i MV-om), moze li to lektorirati netko, bilo tko, makar i Bernardova baba?????
eeeeheeehehe, staris, staris! presisao sam te za cijeli dan!  http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=26908&whichpage=7 |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 01/11/2007 : 18:15:58
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by Zole
Ovogodisnji medjunarodni festival stripa Crtani romani sou odrzat ce se od 23. do 25. studenog u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu. Gosti festivala bit ce Zagorovi autori Joevito Nuccio, Gianni Sedioli, Marco Verni, Mauro Laurenti, Moreno Burattini i Gallieno Ferri, a i sam Sergio Bonelli je izrazio veliku zelju da prisustvuje festivalu, no definitivnu potvrdu dat ce u rujnu.
Zole, rujan je prošao, da li je Serdo potvrdio svoj dolazak?
evo nas u 11. mjesecu, vec je vrijeme da se zna dolazi li sergio ili ne?
   |
 |
|
satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 06/11/2007 : 17:15:44
|
Moze li mi neko reci koji dan na CRS je najbolji za kupovinu ranijih brojeva, da li ce to uopste biti i kod koga kupiti, interesuje me Zagor i Tex redovna serija SD i texovi giganti, kakav je CRS za ove stvari |
 |
|
dmar
New Member

Croatia
249 Posts
Member since 27/10/2005 |
Posted - 07/11/2007 : 07:52:49
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by Zole
Ovogodisnji medjunarodni festival stripa Crtani romani sou odrzat ce se od 23. do 25. studenog u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu. Gosti festivala bit ce Zagorovi autori Joevito Nuccio, Gianni Sedioli, Marco Verni, Mauro Laurenti, Moreno Burattini i Gallieno Ferri, a i sam Sergio Bonelli je izrazio veliku zelju da prisustvuje festivalu, no definitivnu potvrdu dat ce u rujnu.
Zole, rujan je prošao, da li je Serdo potvrdio svoj dolazak?
evo nas u 11. mjesecu, vec je vrijeme da se zna dolazi li sergio ili ne?

vjerovatno ne, bar je tako receno (by Zole), nekakvi problemi s koljenom, u CRŠ emisiji na stojedinicu u ponedjeljak |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
zveki
Starting Member

85 Posts
Member since 10/08/2002 |
Posted - 16/11/2007 : 01:09:45
|
jedno pitanje: da li se ta studentski centar nalazi u blizini ciboninog tornja, odnosno ako mi moze ko da kaze tocno gde je ta centar gde se održava CRŠ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
zveki
Starting Member

85 Posts
Member since 10/08/2002 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 17/11/2007 : 18:57:44
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by zveki
jedno pitanje: da li se ta studentski centar nalazi u blizini ciboninog tornja, odnosno ako mi moze ko da kaze tocno gde je ta centar gde se održava CRŠ
možeš pljuniti iz sc-a na cibonin toranj
Eventualno sa dobrim zaletom! 
|
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 19/11/2007 : 20:46:49
|
samo me zanima ko ce nama nesretnicima koji nece moci prisustvovati pokušat to docarat uz mnoštvo slika i filmica???????????? |
 |
|
Fratelo
Starting Member

24 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 20/11/2007 : 12:46:11
|
pitanje. jel ce specijalni gosti koji ce crtati i potpisivati sve to radit free of charge il se treba tutnit koja kuna ? ja inace nikad nisam citao zagora, al mi je ujak teski fanatik, kolekcionar zagora, texa, nn, mm i slicnih.. (ja sam ostao na alanu fordu ) nazalost, obojica smo sprijeceni tih par dana doci u zagreb, pa ako bi neko mogao nabavit neki crtez s potpisom stvaaarno bih bio mnogo zahvalan. (e da dolazi netko iz marvelove ekipe, kampirao bih ispred SCa) eto pa ako neko bude mogao.. ja u zg dolazim tek u ponedjeljak i utorak. |
 |
|
veber
Senior Member

1139 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 20/11/2007 : 20:38:31
|
quote: Originally posted by Fratelo
pitanje. jel ce specijalni gosti koji ce crtati i potpisivati sve to radit free of charge il se treba tutnit koja kuna ? ja inace nikad nisam citao zagora, al mi je ujak teski fanatik, kolekcionar zagora, texa, nn, mm i slicnih.. (ja sam ostao na alanu fordu ) nazalost, obojica smo sprijeceni tih par dana doci u zagreb, pa ako bi neko mogao nabavit neki crtez s potpisom stvaaarno bih bio mnogo zahvalan. (e da dolazi netko iz marvelove ekipe, kampirao bih ispred SCa) eto pa ako neko bude mogao.. ja u zg dolazim tek u ponedjeljak i utorak.
kojeg oceš? |
Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum. |
 |
|
Topic  |
|