Stripovi upravo pristigli u strip knjizaru Libellus. Dakle, od danas u prodaji. Jedino nazalost jos uvijek nismo dobili Ridjobradog, na to cemo se jos malo trebati strpiti.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Nego, vidim da je prvi broj Mister NO-a rasprodan a ja tek danas skužio da to postoji i da su reprinti prvih izdanja.
Hoce li se možda ponovo izdati, jer vidim da ima dosta zainteresiranih za njega?
Za sada nije u planu reprint u neko skorije vrijeme. Probaj vidjeti na drugim prodajnim mjestima da nije mozda negdje ostao komad, dva. Mozda u Darkwoodu u Beogradu, u nekoj knjizari... Probaj kontaktirati Columba sa foruma, on inace prodaje u Splitu, mozda ima on jos neki komad ili vidi u Makraskoj na prodaja@libellus.hr ako je slucajno ostao primjerak. Kako to nije odavno rasprodano, mozda ti negdje iskopaju primjerak. Ako nigdje ne nadjes, posalji meni mail pa cu probati naci primjerak kod nekog od distributera koji rade s knjiznicama.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Probaj vidjeti na drugim prodajnim mjestima da nije mozda negdje ostao komad, dva. Mozda u Darkwoodu u Beogradu, u nekoj knjizari... Probaj kontaktirati Columba sa foruma, on inace prodaje u Splitu, mozda ima on jos neki komad ili vidi u Makraskoj na prodaja@libellus.hr ako je slucajno ostao primjerak.
obavio kupnju jucer i moram pohvaliti decka koji je radio u libellusu(naravno zaboravio sam mu ime, vjerovatno mi je vec stoput rekao ali sam zaboravio, vjerovatno zbog vec poodmakle dobi)bio je jako ljubazan i sve mi je lijepo spakirao tako da sam sve bez problema odnio do auta
Ja sam kupio texove, volim doci cešce po manje, kreno sam od bijelog indijanca jer je tanji, a u nedjelju cu ritualno slistiti kineze. Žao mi je što svi mr. no nisu debeli kao br. 5., ne znam da li ce u buduce biti dužih mr.no prica.