Nego, vidim da je prvi broj Mister NO-a rasprodan a ja tek danas skužio da to postoji i da su reprinti prvih izdanja.
Hoce li se možda ponovo izdati, jer vidim da ima dosta zainteresiranih za njega?
Za sada nije u planu reprint u neko skorije vrijeme. Probaj vidjeti na drugim prodajnim mjestima da nije mozda negdje ostao komad, dva. Mozda u Darkwoodu u Beogradu, u nekoj knjizari... Probaj kontaktirati Columba sa foruma, on inace prodaje u Splitu, mozda ima on jos neki komad ili vidi u Makraskoj na prodaja@libellus.hr ako je slucajno ostao primjerak. Kako to nije odavno rasprodano, mozda ti negdje iskopaju primjerak. Ako nigdje ne nadjes, posalji meni mail pa cu probati naci primjerak kod nekog od distributera koji rade s knjiznicama.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Dado se logirao sa dvojnim nickom pa se hvali da je MNo1 vec prsnuo ,ocekivao sam da ce ovo brzo otici.
Društvo, primjetio sam da moj primjerak "Bijelog indijanaca" ima pogrešku. Stranice 231 do 238 ne postoje, a umjesto nih su ubacene stranice 365 do 364 iz "Kineske cetvrti". Da li i vi imate tu pogrešku ili je samo do mog primjerka?
Ako imaju svi istu pogrešku, onda nema smisla mijenjati za drugi primjerak
Air force definition of explosives: A loud noise followed by the sudden going away of what was once there a second ago.
Društvo, primjetio sam da moj primjerak "Bijelog indijanaca" ima pogrešku. Stranice 231 do 238 ne postoje, a umjesto nih su ubacene stranice 365 do 364 iz "Kineske cetvrti". Da li i vi imate tu pogrešku ili je samo do mog primjerka?
Ako imaju svi istu pogrešku, onda nema smisla mijenjati za drugi primjerak
Air force definition of explosives: A loud noise followed by the sudden going away of what was once there a second ago.
Tiskarska pogreska, naravno zamjeni u svom prodajnom mjestu.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
By the way - ne cini li vam se da ima sve više pritužbi na to kako se neke stranice stripova preskacu ili duplaju, pogotovo kod Ludensovih kiosk izdanja? Cini mi se da sam na nekom drugom topicu vidio kako se ljudi žale da imaju greške u novom Tex maxiju, pa u MNO maxiju, a da se spominjem svinjariju u zadnjem redovnom MNO-u kada su pogrešno otisnuli naslov epizode i to na naslovnici i na hrptu. KOJI JE K. OVIMA U TISKARI, AKO SE NE MOGU KONCENTRIRAT NA POSAO NEKA NE RADE!!!!!!
Originally posted by 76 ... a da se spominjem svinjariju u zadnjem redovnom MNO-u kada su pogrešno otisnuli naslov epizode i to na naslovnici i na hrptu. KOJI JE K. OVIMA U TISKARI, AKO SE NE MOGU KONCENTRIRAT NA POSAO NEKA NE RADE!!!!!!
mislim da s ovime tiskara nema apsolutno nikakve veze... to je pogreška izdavaca, odnosno njegove pripreme za tisak
off topic ... pokupovao sam sva nova izdanja libellusa ... momci su bili uljudni svaka vam cast ... cak su mi lipo objasnili kako da najdem more-comics ... i onda ulazi u tu buticu more-comicsa ... kad tamo jedan negostoljubiv tip koji ujutro mrzi sebe,a popodne sebe i cili svit ... ni pozdrava nicega ... mislin zgadija mi se more-comics ... pitan ga ima li ovo,ono ,a on traži ... a di u hrpi svega i nicega ... eto tako mi je pa mrak na oci da nema šanse da tamo više udjem ... PS podrav Markosu i svim ljudima koji cine libellus ... vidimo se opet PS.ocu Martin Mystera prije CRS-a :) ... stripovi su odlicni :)
Originally posted by 76 ... a da se spominjem svinjariju u zadnjem redovnom MNO-u kada su pogrešno otisnuli naslov epizode i to na naslovnici i na hrptu. KOJI JE K. OVIMA U TISKARI, AKO SE NE MOGU KONCENTRIRAT NA POSAO NEKA NE RADE!!!!!!
mislim da s ovime tiskara nema apsolutno nikakve veze... to je pogreška izdavaca, odnosno njegove pripreme za tisak
Da je greška izdavaca onda bi bila u svim izdanjima, a ne samo pojedinim. Grešku je napravio slagar u tiskari.
neznam kako neki uvijek imaju problema u MC-u! triput sam bio i triput je bilo sve ok. hm??? zadnji put je onaj mršavi decko (nezam ime, pardon) bio onako malo umoran ali to je ljudski, nebi to uzeo kao neki minus.
Da je greška izdavaca onda bi bila u svim izdanjima, a ne samo pojedinim. Grešku je napravio slagar u tiskari.
WTF? koji slagar? pa nismo u dobu Johana Gutenberga?!? danas otprilike to ide ovako. Izdavac donese u tiskaru prethodno pripremljen materijal za tiskanje u .pdf-u i u tiskari nemaju sto editirati taj dokument?!? samo otisnu ono sto je pripremljeno!!! a greska se potkrala ocito u pripremi!!!
ne shvacam kako neki imaju grešku, a neki ne, s dd g. 3 je ona legendarna stranica falila u svim primjercima. Moj je ok, panicno sam gledao da mi se ne zalomi koji kinez u bijelom indijancu.