Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/07/2007 : 23:07:14
|
quote: Originally posted by danielp
Ovo je onaj special sa sestrama Frayn, i July Frayn kojaje majka Neosa / prvog Tehnodroida, moram sto pre da ga imam. Valjda je objasnjeno odakle joj nanoidi u krvi.
Daniel Pinku
Mislim da nije tu objasnjeno... Ono se spominje tek u gigantu.
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
djuna
New Member
Serbia
213 Posts
Member since 20/07/2004 |
|
djuna
New Member
Serbia
213 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/08/2007 : 00:15:56
|
Nazalost ne mogu napisati dobru vijest u vezi objavljivanja novih izdanja. Danas smo dobili poprilicno losu vijest iz tiskare, a ona glasi kako ce izdanja biti dostavljena tek u iducem periodu od 2 do 3 tjedna. Iskreno, vijest nas je neugodno iznenadila, slobodno receno sokirala... Kasnjenje grafickog zavoda (koji inace rade uvez za nase knjige) razlog je zbog kojeg nam ne mogu isporuciti knjige koje smo im jos u sestom mjesecu dali u izradu. Postojala je opcija da knjige posalju na uvez u ponedjeljak u neku drugu firmu, pa bi navodno bili gotovi u iducih tjedan, dva, no ta opcija po nasem misljenju nije bila dobra. I to zbog toga sto nam nitko ne moze garantirati jednaku razinu kvalitete koju pruza GZ a koja je inace najbolja firma za uvez u nasoj zemlji. Kako je visoka razina kvalitete konstanta u nasim izdanjima, i povuceni iskustvima i informacijama o drugim firmama koje rade uvez, nismo se zeljeli ni mogli upustiti u takav rizik u kojem bi i dijelic kvalitete bio upitan. Na prvom mjestu zelimo i moramo osobno biti zadovoljni izdanjima koje radimo, i onda takve, kvalitetne kao i do sada, ponuditi nasim citateljima. Ako bi to u bilo kojem segmentu postalo pa makar i djelimicno upitno, mi se nebi upustili u takve kompromise. Cvrsto vjerujem kako ce ova nasa odluka naici na odobravanje veceg dijela kupaca nasih izdanja. Sve ovo napisano ne sluzi nam kao opravdanje, vec samo kao isprika. Stoga se svim nasim citateljima u ime Libellusa ispricavam zbog kasnjenja izdanja, te nas sve skupa molim da se naoruzamo sa jos ponekom dozom strpljenja. Hvala svima na razumjevanju!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 04/08/2007 : 21:02:09
|
quote: Originally posted by Dado
Nazalost ne mogu napisati dobru vijest u vezi objavljivanja novih izdanja. Danas smo dobili poprilicno losu vijest iz tiskare, a ona glasi kako ce izdanja biti dostavljena tek u iducem periodu od 2 do 3 tjedna. Iskreno, vijest nas je neugodno iznenadila, slobodno receno sokirala... Kasnjenje grafickog zavoda (koji inace rade uvez za nase knjige) razlog je zbog kojeg nam ne mogu isporuciti knjige koje smo im jos u sestom mjesecu dali u izradu. Postojala je opcija da knjige posalju na uvez u ponedjeljak u neku drugu firmu, pa bi navodno bili gotovi u iducih tjedan, dva, no ta opcija po nasem misljenju nije bila dobra. I to zbog toga sto nam nitko ne moze garantirati jednaku razinu kvalitete koju pruza GZ a koja je inace najbolja firma za uvez u nasoj zemlji. Kako je visoka razina kvalitete konstanta u nasim izdanjima, i povuceni iskustvima i informacijama o drugim firmama koje rade uvez, nismo se zeljeli ni mogli upustiti u takav rizik u kojem bi i dijelic kvalitete bio upitan. Na prvom mjestu zelimo i moramo osobno biti zadovoljni izdanjima koje radimo, i onda takve, kvalitetne kao i do sada, ponuditi nasim citateljima. Ako bi to u bilo kojem segmentu postalo pa makar i djelimicno upitno, mi se nebi upustili u takve kompromise. Cvrsto vjerujem kako ce ova nasa odluka naici na odobravanje veceg dijela kupaca nasih izdanja. Sve ovo napisano ne sluzi nam kao opravdanje, vec samo kao isprika. Stoga se svim nasim citateljima u ime Libellusa ispricavam zbog kasnjenja izdanja, te nas sve skupa molim da se naoruzamo sa jos ponekom dozom strpljenja. Hvala svima na razumjevanju!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Bez ljutnje al ovo je za mene odlicna vijest. |
|
|
djuna
New Member
Serbia
213 Posts
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 13/08/2007 : 19:08:28
|
dado, jel u tih iducih 15-20 dana treba da stigne i prva knjiga regularnog NN?
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
Edited by - I like girlz on 13/08/2007 19:09:05 |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 13/08/2007 : 19:59:37
|
Sad ste si sve poremetili, znaci vjerojatno nece sve ono što je planirano izaci do kraja `07? Ili oce? Ako oce, onda ce sve biti zgusnuto kao za Mafest.
Death is certain, life is not* *Start digging, Busmalis |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/08/2007 : 21:41:21
|
quote: Originally posted by I like girlz
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Ne, ne tako brzo, polako, gdje ti se zuri...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/08/2007 : 21:45:52
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Sad ste si sve poremetili, znaci vjerojatno nece sve ono što je planirano izaci do kraja `07? Ili oce? Ako oce, onda ce sve biti zgusnuto kao za Mafest.
Death is certain, life is not* *Start digging, Busmalis
Nema to veze s nasim radom koji je izvan tiska, mi smo nastavili jednako raditi kao da su ta izdanja vec izasla. Sve ce biti uredu, nema straha.
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7825 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 13/08/2007 : 22:12:33
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
sve ti je propalo, Magicni ce ti kasnit 4,53 dana
Bloody hell! |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Posted - 15/08/2007 : 01:35:50
|
quote: Originally posted by I like girlz
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Ne, ne tako brzo, polako, gdje ti se zuri...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
ma još i pitaš gdje mi se žuri? pa cekam k'o ozebo' sunce te nove regularne nathane.
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Posted - 15/08/2007 : 15:15:15
|
quote: Originally posted by vope
Daleko je sunce moj Zlatane...
"...a dje vam je sad FAP mašina!!"
ne mogu a da ne ocekujem prvu knjigu vec pocetkom devetog mjeseca.
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7825 Posts
Posted - 15/08/2007 : 16:36:09
|
u prvoj knjizi ce biti zajedno s Mystereom. je li to kronološki dolazi prije ili poslije teamupa Tajna baze drugdje
Bloody hell! |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7825 Posts
|
Digging Bill
Junior Member
Croatia
419 Posts
Member since 29/06/2004 |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7825 Posts
|
djuna
New Member
Serbia
213 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 22/08/2007 : 16:34:24
|
Stripovi upravo pristigli u strip knjizaru Libellus. Dakle, od danas u prodaji. Jedino nazalost jos uvijek nismo dobili Ridjobradog, na to cemo se jos malo trebati strpiti.
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 22/08/2007 : 17:29:20
|
Stripovi upravo pristigli u strip knjizaru Libellus. Dakle, od danas u prodaji. Jedino nazalost jos uvijek nismo dobili Ridjobradog, na to cemo se jos malo trebati strpiti.
Kad su u Darkwoodu?
Kad ce Tex od prvog broja??? |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/08/2007 : 09:32:06
|
Upazario ga, 75 kunica... Lijep dizajn, podeblji stripic. Procitao sam samo mali intro koji se dešava u dalekoj prošlosti u Egiptu, da bi se onda opet vratili u buducnost, gdje nalazimo sestre Frayn u kradi vrijednih artefakata. Osjecam da bi spec mogao biti jako dobar!
_____________ flatline |
|
|
Topic |
|