forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NEW! DD spec Barbato & Izbor
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/07/2007 : 08:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Sp18 La Scelta aka Izbor

Soggetto/Sceneggiatura:
Paola Barbato

Disegni/Copertina:
Luigi Piccatto / Angelo Stano

Smrt, njegova vjerna prijateljica, pokazuje što bi bilo kad bi bilo (what if! varijacije) da je Dylan napravio drugaciji izbor u presudnim životnim trenucima...

Buduci da je ovaj spec izašai u piratskom izdanju, dosta ljudi ga je procitalo, pa i ja. Evo, sad mu mogu posvetiti pažnju i procitati ga po drugi put.

Pošto su tako simpaticno to postavili, jedan copy&paste sa ubc linka:

Starring: Dylan Dog
Co-starring: La Morte
Co-starring: Groucho
Guest stars: Amber, Bloody Murray, Lillie, Bree Daniels, Johnny Freak, Ispettore Bloch
Featuring: Bobby Conlon, Jenkins, Dora, Dougal, Phoenix, Killex, Virgil Bloch, Anna Never, Natasha Blake, Julius Gronberg, Pearl Dee, Sybil Browning, Birdy, signora Trelkovski, Randall Reed
Special guest appearance: Xabaras

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!

Edited by - DeeCay on 24/07/2007 09:05:56

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 24/07/2007 : 09:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
jel to vec na kisocima?
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 24/07/2007 : 09:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Danas ga kupio na privatnom kiosku, dakle, ne Tiskovom. Inace, specijalac je odlican.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17212 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/07/2007 : 10:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
U recenziji ovaj specijalac nije ocijenjen baš najbolje, a ovdje sad samo pohvale.
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 24/07/2007 : 10:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
Red je ovo procitati i dati konacni sud Dylan mi u poslijednje vreme jako leži....

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/07/2007 : 10:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Uuu, al' cemo da se pržimo uz Barbatovu ovo ljeto.

still amazes...
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 24/07/2007 : 10:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
Crtež je kriminalno loš :-(
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 24/07/2007 : 13:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay
[

Starring: Dylan Dog
Co-starring: La Morte
Co-starring: Groucho
Guest stars: Amber, Bloody Murray, Lillie, Bree Daniels, Johnny Freak, Ispettore Bloch
Featuring: Bobby Conlon, Jenkins, Dora, Dougal, Phoenix, Killex, Virgil Bloch, Anna Never, Natasha Blake, Julius Gronberg, Pearl Dee, Sybil Browning, Birdy, signora Trelkovski, Randall Reed
Special guest appearance: Xabaras

HC! je zakon, živijo HC!

Ideššššššššššššššššš, pa tu je cijela ekipa iz Dylanovog svijeta
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/07/2007 : 16:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Je,danas na kiosku

...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 24/07/2007 : 16:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Crtez je katasrofa a i prica je besmislena.

Koga jos interesuje sbbkbb...

A da je bar Dilan i napravio izbor zahvaljujuci toj setnji kroz (ne)postojece univrzume, pa i ni po jada.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/07/2007 : 17:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
procitah i ja ovu epizodu,
epizoda mi je vrlo dobra-odlicna, dok mi jedino kraj zbrzan
piccatov crtež nije loš, meni je on uvijek bio standardan, bolji je od ambrosinijevog, M&G, Marija i ostalih

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 24/07/2007 : 18:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Odilcna naslovnica!

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 25/07/2007 : 07:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Uuuu, jedva cekam.
Naslovnica mi je oduvek bila ultra grozna.
Za Piccatta znam da me nece razocarati.
Sad se vec nakupilo dosta Dylana koji mi fale, nakon Male smrti jos mi nista nije dopalo saka.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1377 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 25/07/2007 : 10:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
Nekada mi je Dylan bio najbolji strip, a sada otkad ga pisu Ruju i ostali vise ga i ne kupujem. Uzeo bi samo neke speciale, ali koji imaju shmek na one stare brojeve, pa ako bi mi neko preporucio koji su speciali dobri*sem ovog njega uzimam sigurno, i imam Special Snovi, koji mi je OK*

Daniel Pinku
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 25/07/2007 : 11:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
neznan meni se strip svidija ... crtež je super kao i naslovnica ... malo retrospektive nije zgorega ... možda bi bilo bolje da je prije ovog specijala izaša Sjeme ludila ali eto ... PS. zna li tko koji je broj originala SOTONIN POGLED ??? ocjena 7,5/10
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 25/07/2007 : 13:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Crtez je katasrofa a i prica je besmislena.

Koga jos interesuje sbbkbb...

A da je bar Dilan i napravio izbor zahvaljujuci toj setnji kroz (ne)postojece univrzume, pa i ni po jada.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

najgore nacrtani dylan,prica nepotrebna,jedino je naslovnica ok
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/07/2007 : 13:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Procitao sam je u piratskom, nisam ga kupio, tak da sam ovog morao. Obožavam takve what if price, u biti uvijek me podsjecaju na sve vlastite odluke koje sam napravio, a moglo je biti potpuno drugacije. Sudbina ne postoji, samo niz pravih i pogrešnih odluka (uvijek imamo izbor), i svaki taj prijelomni trenutak je možda zacetak nekog paralelnog alternativnog univerzuma. (Ovo nije vezano uz ovaj DD, vec opcenito uz alternativnu buducnost). Baš cu ga procitat još jednom...

HC! je zakon, živijo HC!

Edited by - DeeCay on 25/07/2007 16:18:00
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/07/2007 : 13:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by danielp

pa ako bi mi neko preporucio koji su speciali dobri

definitivno najbolji specijal je prvi, na ruti moby dicka
ostali nisu nesto previse vrijedni spomena, ali nabavi i demonsku utvrdu, po meni najbolji od ostatka

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.

Edited by - supermark on 25/07/2007 13:43:05
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/07/2007 : 13:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by provodina

zna li tko koji je broj originala SOTONIN POGLED ??? ocjena 7,5/10

Lo sguardo di Satana je br. 88

Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
388 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 25/07/2007 : 14:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message
Po meni, sasvim dobar broj (jedino sto Picatta nikako ne mogu da probavim). No ono sto me najvise zaintrigiralo jest najava almanaha na kraju - jel zna netko o kakvom je izdanju tocno rijec?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/07/2007 : 15:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by SenG

Po meni, sasvim dobar broj (jedino sto Picatta nikako ne mogu da probavim). No ono sto me najvise zaintrigiralo jest najava almanaha na kraju - jel zna netko o kakvom je izdanju tocno rijec?

Normalno, almanah DD. Ko i MM, NN. Samo u SC-u. Neke price su bile objavljene i u piratskom. To ce valjda svaki cas.

"Nakon Velikog praska" by Sclavi&Pennachioli i "Podrum" by Sclavi & Roi. Prva je dosta dobra, o posljedicama izuma Nuklearke i nuklearnog holokausta. Special guest Albert Einstein!

HC! je zakon, živijo HC!

Edited by - DeeCay on 25/07/2007 15:17:02
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/07/2007 : 15:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Eh, što bi bilo kad bi bilo... sjeo bi ti ja u krilo. Alternativni svjetovi Dylana Doga sa gledišta Paole Barbato? Fucking hillarious! I onda na kraju pustiti stvari da se same dogode, nego se muciti izborom... kao da bi to trebao biti najbolji izbor?

still amazes...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/07/2007 : 16:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa to bio onda bio neminovni izbor odnosno sudbina? Ili da jednostavno prihvatiš sve što ti se dešava. Sudbina uvijek postiže neku svoju ultimativnu svrhu, i kad to prihvatiš bit ceš zadovoljen. Neš slicno rece Nice... MIslim...

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

dejd
New Member

135 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 25/07/2007 : 17:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dejd a Private Message
Specijal, Maxi, Gigant, Extra, sad Almanah i regularni, oce još i Super Book uletiti? :)... Nisu li malo pretjerali u tom kracem vremenu? Nije da se žalim, ali nisu baš ni jeftini pa triba i love nabaviti, mogli su malo bolje to rasporediti kroz godinu buduci da je bilo i par sušnih razdoblja.

Edited by - dejd on 25/07/2007 17:32:15
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1377 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 25/07/2007 : 20:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
A zna li neko koji ce biti cetvrti Super Book?

Daniel Pinku
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/07/2007 : 20:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Kakav sad superbuk?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000