forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 biblioteka orka
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/09/2007 : 09:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
BDekara, Sambrovi jesu remek delo u mediju stripa.
Samim tim ti ne samo da gubis pravo glasa, nego ces da izgubis i kosu, a vala i bradurinu.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/09/2007 : 09:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Ne znam... ja nisam oduševljen stripom. Mislim na "Borbu". I to ne na novine. :)
Procitao sam i ok je, ali... kao, šta s tim što je ok?

Možda upravo zato što sam se i ja donekle prepoznao u tome, pa me to nije oduševilo. Ko još želi da cita strip o sebi? Istu stvar sam imao i sa ovim filmom "Knocked up", kojim su se svi oduševili, a ja prepoznao sebe tu i nije mi ništa narocito.

Evo, Leo ti je lijepo objasnio. Meni se slicna stvar kao i njemu dogodila s "Dome, slatki dome", tek u manjoj mjeri s Borbom, ali bas ta mogucnost poistovjecivanja s tim likom i ta beskrajna toplina emocija cine tu Borbu posebnom.

Trouble will find me
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 06/09/2007 : 12:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

BDekara, Sambrovi jesu remek delo u mediju stripa.

u nekom bizarro supermen poduniverzumu - siguran sam da jesu

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!

Edited by - BlekenDekara on 06/09/2007 12:28:12
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 06/09/2007 : 13:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Evo, Leo ti je lijepo objasnio. Meni se slicna stvar kao i njemu dogodila s "Dome, slatki dome", tek u manjoj mjeri s Borbom, ali bas ta mogucnost poistovjecivanja s tim likom i ta beskrajna toplina emocija cine tu Borbu posebnom.

Ma kontam ja ljude kojima se svida strip zato što se prepoznaju u njemu, samo ja ne secem vene na to. Nekad sam citao stripove da bih pobegao od sebe i ovog sveta, a sad zaticem sve to u stripu. :)
Kad vec toliko spominjemo Sambrove (još ce ovo ispasti Versus tema:), tamo se ne prepoznajem toliko, ali mi je zakon ta melodrama "volu se, al im nije sudeno".
U Borbi ima i suviše stresnih situacija, najviše sa devojkom i shvatanjem kako godine prolaze, a ti/ja/on stojimo u mestu.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 18/09/2007 : 16:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

Uskoro ce ici u tisak.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

i jel vec blizu kraja tiskanja ili ??

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/09/2007 : 17:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
dva tjedna.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 19/09/2007 : 01:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Ma kontam ja ljude kojima se svida strip zato što se prepoznaju u njemu, samo ja ne secem vene na to. Nekad sam citao stripove da bih pobegao od sebe i ovog sveta, a sad zaticem sve to u stripu. :)
Kad vec toliko spominjemo Sambrove (još ce ovo ispasti Versus tema:), tamo se ne prepoznajem toliko, ali mi je zakon ta melodrama "volu se, al im nije sudeno".
U Borbi ima i suviše stresnih situacija, najviše sa devojkom i shvatanjem kako godine prolaze, a ti/ja/on stojimo u mestu.

Ne daj bože nikome da se prepozna u Sambrovima, a opet...

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/09/2007 : 11:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Leo Charm

Nikada, nikada pre mi to nije palo na pamet. I da, mrzeo sam klince opterecene idiotskim pesmama koje sam napisao kao 18ogodisnjak, a koje su mi sada tako bledunjave.

Oprostite što ne komentiram stripove, ali nisu mi dostupni ti o kojima govorite... Ali ovo mi upada u oci... Idiotske pjesme??? Jesi li ti covjece normalan??? Ma 1% ljudi ne bi mogli napisati ni nešto slicno... Na drugom albumu možda jesi zreliji, ali si na prvom iskreniji... Ne govorim o Kafanskoj spici i slicnim, nego baš o pjesmama o sebi... Pa svi umjetnici kroz svoja djela djelomicno predstavljaju sebe...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 23/09/2007 : 14:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
Konacno knjige 3 i 4

http://www.fibra.hr/index.asp?cat=3&SeriesID=3
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/09/2007 : 14:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Markos
jesu to stigli stripovi????
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 23/09/2007 : 14:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
za tjedan dana; piše 1.10.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/09/2007 : 15:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Odlicno!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 23/09/2007 : 20:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
berardi i milazzo izgledaju odlicno
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/09/2007 : 21:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by darth-vader

Meni recimo Laetitia Casta i Monika Belluci izgledaju malo bolje od njih dvojice,
no one zasigurno ne znaju raditi izvrse stripove poput tog dvojca.

Jedva cekam papirnato izdanje!
A i Berneta i Trilla obozavam u strip kombinacijama, tako da su mi obje stvari izuzetno zanimljive.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/09/2007 : 21:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by darth-vader

Meni recimo Laetitia Casta i Monika Belluci izgledaju malo bolje od njih dvojice,
no one zasigurno ne znaju raditi izvrse stripove poput tog dvojca.

Jedva cekam papirnato izdanje!
A i Berneta i Trilla obozavam u strip kombinacijama, tako da su mi obje stvari izuzetno zanimljive.

Toliko slican ukus imamo da svakog casa ocekujem reprint Texa
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 23/09/2007 : 22:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
quote:

meni one izgledaju puno, puno bolje :)
ako su ti samo malo bolje, onda je to vec...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/09/2007 : 23:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/09/2007 : 00:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
a u tri pmvec sam mislio kako cu i ovo preskociti,ali...sad cu morat nabavljat i prve dvi knjige...marko,ajde u racqu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/09/2007 : 06:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ivanpiire sigurno kupujem, ipak su to Trillo i Bernet!

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/09/2007 : 07:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
sigurna kupovina

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 24/09/2007 : 08:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
je najbolja kupovina
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 30/10/2007 : 00:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Malo kasnim, ali bolje ikad mego nikad. Upravo sam dobio (veceras) Orku 3 i 4 i odmah procitao Tom's bar. Ljudi, stvarno taj strip ima samo jednu manu i to veliku. IMA SAMO 4 EPIZODE. Inace, rijetko se baš oduševim novim stripom u zadnje vrijeme, ali ovaj me je ostavio PAF. Strip je fenomenalan.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2007 : 01:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Mozda te dira i nostalgija malo, ha? Tu ste negdje, istih godina...

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 31/10/2007 : 10:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Dado, Dado...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2007 : 13:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Dobra je Cica Tomina kafana, narocito Delta blues.

Šteta što su Berardi & Milazzo trošili talent na westerne umesto na ovakve stvari...

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000