forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor recenzije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 17/08/2007 : 22:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
Evo ovako zanima me koje su top Zagorove epizode po vama ostale nerecenzirane i sta bi vi volili da se recenzira
Po meni:
Gnjev Osaga
Hagot
Povratak Supermajka
.......

Torcida Solin

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 17/08/2007 : 23:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
slazem se,hagot mi je izvrsna epizoda i voleo bi da naprave recenziju..takodje i povratak supermajka.ali voleo bi i drugi susret sa vampirom.zagor protiv barona zs 611 612 613.voleo bi i jeti i zlatno grotlo.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 17/08/2007 : 23:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Zašto ne i Zmajevi gusari?

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 17/08/2007 : 23:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 18/08/2007 : 01:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by jasa

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

Baš sam to tija reci ("Zmajevi gusari"). Napisao sam pola recenzije i više mi se neda, a i moram se uvatit libra. Pa eto, ako može netko tu epizodu ili cu je ja u 10.mjesec! Dobro bi bilo i "Hagota" i "2. Vampira"! Tu su još "1. Mortimer" i "Grenland"!

----------------------------------
Marriage is the only adventure open to the cowardly.
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 18/08/2007 : 01:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
Volio bih vidjeti prvi susret sa Mortimerom jer mislim da je on jedan od zanimljivijih protivnika s kojim se Zagor ikad sukobio...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16986 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/08/2007 : 09:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Valjda ce neko ubrzo napisati recenziju Nulte godine Darkvuda.
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1924 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 18/08/2007 : 10:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by Akul

Volio bih vidjeti prvi susret sa Mortimerom jer mislim da je on jedan od zanimljivijih protivnika s kojim se Zagor ikad sukobio...

pa to ima u nekom od starijih brojeva sd,mislim da pocinje u broju 58 a završava u 60..nisma siguran,trebalo bi provjeriti

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 18/08/2007 : 11:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:
Originally posted by Akul

pa to ima u nekom od starijih brojeva sd,mislim da pocinje u broju 58 a završava u 60..nisma siguran,trebalo bi provjeriti

-------------
carpe diem...
-------------

mislio sam da bih volio vidjeti recenziju te epizode
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 18/08/2007 : 18:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
predložio bih i vrlo rijetko spominjanu epizodu koja je meni jako draga sa bo vindamom i ki-noah...

ova zadnja naslovnica je koda nas neobjavljena.

--mi smo obojica skakaci. on skace po krovovima, a ja preskacem obroke.--
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 18/08/2007 : 20:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Zmajei gusari
Mortimer
Zvijer iz Valoka
Demonska maska
ona prije drugog susreta s vampirom je dobra!

-to sve triba recenzirat!

Death is certain, life is not*
*Start digging, Busmalis
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/08/2007 : 10:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
Evo pitanje za administratore,moderatore ma zapravo bilo koga sta se razumi. Upravo namjeravan pisat recenziju e pa zanima me da mi neko malo pojasni stvar(di tribam pisat, tribam li ja stavljat slike itd)??' Dajte odgovor brzo i imate novog recenzenta

Torcida Solin
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 19/08/2007 : 11:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by zagorovsky

Evo pitanje za administratore,moderatore ma zapravo bilo koga sta se razumi. Upravo namjeravan pisat recenziju e pa zanima me da mi neko malo pojasni stvar(di tribam pisat, tribam li ja stavljat slike itd)??' Dajte odgovor brzo i imate novog recenzenta

Torcida Solin

-Napiši recenziju u mailu ili u wordu.
-Najprije napiši mali info kojeg cine podaci u zaglavlju:
* Naziv epizode
* Scenarij
* Crtež
* Naslovnice
* Code/izdanja (npr. ZG SD 34/36 što znaci "Zagor Slobodna Dalmacija od 34 do 36
* Broj stranica
* Ocjena za pojedine sektore (prica (ideja), scenarij, crtež i naslovnica)
* Autor recenzije
- Nakon toga napiši "Kratak sadržaj"
- Zatim: "Zanimljivosti"; to zna oduzeti dosta vremena jer moraš surfati internetom za manje poznatim podatcima i zanimljivostima vezanima za epizodu. Pogledaj siteove poput: ubc comics, bonelli, wikipedia i sl.
-Onda dolazi sama recenzija. Recenzija mora imati glavu i rep. Pocneš, recimo s opcim dojmom o prici, pa nakon toga receš kako je ideja u stvarnosti razradena odnosno realizirana. Poslje toga spomeni crtež i naslovnice. Napomena: ne trebaš se ovog držati, dapace, ako imaš originalan pristup, samo naprijed! Recenzija mora težiti objektivosti premda je to gotovo ne moguce u potpunosti postici
-I za kraj podebljaj kljucne rijec u svim sekcijama. Ja ovo uvik zaboravim pa to mora DeeCay.
- Naslovnice ne trebaš slati jedino pokušaj nabrojati sve edicije.
Što se ice slika u samom tekstu, nemam iskustva pa pitaj nekog drugog.

Puno uspjeha pri pisanju recenzija kojih nikad dosta.

Edited by - Inferno on 19/08/2007 11:13:03
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/08/2007 : 11:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by zagorovsky

Torcida Solin

-Napiši recenziju u mailu ili u wordu.
-Najprije napiši mali info kojeg cine podaci u zaglavlju:
* Naziv epizode
* Scenarij
* Crtež
* Naslovnice
* Code/izdanja (npr. ZG SD 34/36 što znaci "Zagor Slobodna Dalmacija od 34 do 36
* Broj stranica
* Ocjena za pojedine sektore (prica (ideja), scenarij, crtež i naslovnica)
* Autor recenzije
- Nakon toga napiši "Kratak sadržaj"
- Zatim: "Zanimljivosti"; to zna oduzeti dosta vremena jer moraš surfati internetom za manje poznatim podatcima i zanimljivostima vezanima za epizodu. Pogledaj siteove poput: ubc comics, bonelli, wikipedia i sl.
-Onda dolazi sama recenzija. Recenzija mora imati glavu i rep. Pocneš, recimo s opcim dojmom o prici, pa nakon toga receš kako je ideja u stvarnosti razradena odnosno realizirana. Poslje toga spomeni crtež i naslovnice. Napomena: ne trebaš se ovog držati, dapace, ako imaš originalan pristup, samo naprijed! Recenzija mora težiti objektivosti premda je to gotovo ne moguce u potpunosti postici
-I za kraj podebljaj kljucne rijec u svim sekcijama. Ja ovo uvik zaboravim pa to mora DeeCay.
- Naslovnice ne trebaš slati jedino pokušaj nabrojati sve edicije.
Što se ice slika u samom tekstu, nemam iskustva pa pitaj nekog drugog.

Puno uspjeha pri pisanju recenzija kojih nikad dosta.

ok hvala na odgovoru , krece se na pisanje i nadan se da cete biti zadovoljni

Torcida Solin
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/08/2007 : 13:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Promaknuo mi je ovaj topic, no vidim da je vec neko drugi pojasnio formu pisanja recenzija. Gnev Osaga je vec pristigao samo da se sada još i urednik pokrene...

mpavin
Advanced Member

Niue
7814 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 21/08/2007 : 20:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
evo ovako, ja bih volio da budu recenzirane epizode:
-Zmajevi gusari/Otok gubavaca
-Krv Apaca/Pomahnitali divljak
-Sotonski Mortimer/Majstorski udarac
-Krvna braca
a od extra serije epizode od broja 66 do 75:
-Ljudska lovina
-Kuca strave
-Rat/Bjegunac
-Sam protiv svih/Posljednji izazov

Bloody hell!
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 21/08/2007 : 20:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
Ja imam u planu( zapravo vec sam poceo Kapetana Zmiju) i Jacka Mohikanca pa molia bi da ovdje svi kažu šta misle recenzirat jer bi bilo glupo da po 2 iste imamo(iako sam negdi procita da može bit kontra recenzija)

ahhhhhhhjjjjjaaaaaakkkkk
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7814 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 21/08/2007 : 20:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
e vidiš i Kapetana Zmiju sam zaboravio. to je dobra epizoda

Bloody hell!
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 21/08/2007 : 22:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
a je li Diablar recenziran?

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/08/2007 : 23:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by jasa

a je li Diablar recenziran?

"Potop u Darkvudu" i "Dijablarova pogodba"?
Mislim da nije, samo daj. A mog'o bi i ja malo po tim starim epizodama "prošetat".

I've been to sugar town, I shook the sugar down
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 22/08/2007 : 00:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Bilo bi uistinu zanimljivo vidjeti recenziranih onih posljednjih par SD epizoda koji su svojom kvalitetom bili prvi most izmadu strisca filozofije i klasicnog Zagora:
-Ljudska lovina
-Kuca strave
-Rat/Bjegunac
* "Ljudska lovina" je zbilja dobar i napet strip u kojoj nema granica emocijama i poukama.
* "Kuca strave" - klasican horor u kojem se Nolitta najbolje snalazi.
* "Rat" - posebnost: masovnost
Još bih dodao nešto raniju epizodu "Pakao živih" - kakav socan naslov!!! I još Zagor iza brave. Sjajno!

Bolje je živjeti na koljenima, nego umrijeti na nogama!
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 22/08/2007 : 10:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
quote:

Bilo bi uistinu zanimljivo vidjeti recenziranih onih posljednjih par SD epizoda koji su svojom kvalitetom bili prvi most izmadu strisca filozofije i klasicnog Zagora:
-Ljudska lovina
-Kuca strave
-Rat/Bjegunac
* "Ljudska lovina" je zbilja dobar i napet strip u kojoj nema granica emocijama i poukama.
* "Kuca strave" - klasican horor u kojem se Nolitta najbolje snalazi.
* "Rat" - posebnost: masovnost
Još bih dodao nešto raniju epizodu "Pakao živih" - kakav socan naslov!!! I još Zagor iza brave. Sjajno!

kuca strave je loša epizoda, pa po meni ne zaslužuje recenziju. medutim naslovnica je privukla moju kcer od 6 godina i natjerala me zbog naslovnice da joj citam tu pricu. jedino po tome ce kod mene i ostati upamcena (prica).
Rat - ovo je vec odlicno! još uvijek nisam nabavio broj 70 (bjegunac) i to me prilicno frustrira.
ljudska lovina - takoder odlicno!
sam protiv svih - ovo mi je najbolje od navedenog i zaslužuje recenziju prije od ostalog. citao sam ovo ljeto i razmišljao kako to da još nitko nije to napisao. zagor po prvi puta u velikom gradu! sjajno...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/08/2007 : 10:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pisanje recki Zagora je zahvalan posao buduci da u prosjeku dobije po dvadesetak komentara. ILi otvaranje topica o Zagoru, uvijek ih se najviše zalijepi!

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 22/08/2007 : 11:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Nikad mi Zagor nije bio najpopularniji junak, ali je najjednostavniji i može ga skužit svaka fukara. Kao što je kolega flamboyant soul negdje napisao da nema tipica (možda i komentara) na ovom forumu, a da se barem jednom ne spomene Zagi. That is the fact! Cruel but true!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 22/08/2007 : 11:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Nego, zanima me koliko ljudi uistinu procita recenzije ili vecina nabije neki klasican komentar? Recimo, da ja prije nisam citao recenzije (samo ocjenu, hehe), a sada mi je citanje recenzija obavezna praksa jer se uvijek može nauciti nešto novo ili kakav dobar argument?!

Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 22/08/2007 : 12:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
quote:

Nego, zanima me koliko ljudi uistinu procita recenzije ili vecina nabije neki klasican komentar? Recimo, da ja prije nisam citao recenzije (samo ocjenu, hehe), a sada mi je citanje recenzija obavezna praksa jer se uvijek može nauciti nešto novo ili kakav dobar argument?!

ne kužim kak može neko pisat komentar bez da procita recenziju? to nema nikakvog smisla i mogli bi onda staviti apsolutno sve epizode na ocjenjivanje, bez da se išta napiše.

medutim, ima lošijih recenzija koje se svode na prepricavanje radnje. to je onda dosadnjikavo za citati.

to je samo moje mišljenje, bez želje da pametujem nekom tko se, za razliku od mene, potrudio i napisao nešto...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000