Author |
Topic |
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 18/08/2007 : 17:51:33
|
quote: Originally posted by lwood bija je jedan profa koji je volia stripove pogotovo Bleka
Ako je Bleka volio; da nije to bio jedan od onih legenda "domara-profesora"?
I've been to sugar town, I shook the sugar down |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 18/08/2007 : 18:03:22
|
ma ivanisevic samo vraca lopticu za recenziju knjige u q
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface |
|
|
torca
Average Member
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 18/08/2007 : 19:04:39
|
Ne bi prognozirao kako ce (ne)uspješno proci projekt "Hrvatski velikani" ali je sigurno da ce se upravo na njemu najbolje pokazati koliko je strip danas zapravo (ne)popularan.
still amazes... |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 18/08/2007 : 19:26:22
|
Scenarij za novu epizodu "Hrvatski velikani: Goran Ivaniševic- Wimbledon 2001. (u stilu Franka Millera):
Prva slika/ (Ivaniševic povlaci carape prema gore) unutrašnji monolog: Vrijeme je... nakon toliko godina, glad ce biti utažena, monstrum u meni ce biti savladan...
Druga slika/ (Zec ljubi tenisku lopticu) unutrašnji monolog: a onom klokanu s druge strane mreže cu se sad slatko naj**ati majke!
Treca slika/ (Goranov celicni pogled) unutrašnji monolog: ovo je moje dvorište, moj teren, a ja sam &%/&$#$#&% Goran Ivaniševic!
Cetvrta slika (Goran zabija service winner za trijumf u Wimbledonu): pao sam na travu, u glavi mi je tutnjalo, adrenalin mi je razarao cula, Rafter nešto govori, ali ja ga ne cujem, gotovo je, nakon toliko godina, ostvario sam cilj i sada više nema što da se uradi...
Evo, tako se to radi... :)
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/08/2007 : 19:35:13
|
mislim da nije u pravu nije djeci strip odbojan, nedostupan im je, imaju i druge, svjetlucave stvarcice, koje ih više privlace, ali i strip im je privlacan, kada ga dobiju u ruke treba im nuditi, danas klinci padaju na reklamu, ne naviruju se na kioske ko mi nekada
|
|
|
ismolc34
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 18/08/2007 : 23:05:20
|
jadan clanak, jadan novinar, puno frustracije, konfuzno, glupo. eto.
---------------------------------- stade seeeee cvijece rosom kititiiiii |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/08/2007 : 23:44:34
|
Moram, kako bi Stinky rekao, oponirati Ivici Ivaniševicu.
Kad sam vidio naslov edicije, posumnjao sam u scenarista ciji je fan
i Stan Sakai, i pomislio da ce ovdje biti rijec o najprizemnijem
državotvornom trešu. Al' bijah u krivu, sudeci
po 'Tomislavu'.
Nepretenciozan, umjereno informativan, bez suvišne patetike i
prelijepa crteža i kolora; nije nemoguce da mnogoga klinca privuce i
povijesti i stripu. O izboru velikana bi se, da, dalo razgovarati
(Marko Polo da, a Josip Juraj Strossmayer ne)
|
|
|
jimi
Junior Member
Croatia
349 Posts
Member since 03/08/2007 |
Posted - 19/08/2007 : 00:53:49
|
Zagora nije smel iskoristiti na taj nacin makar ni ko metaforu!
Nova su vremena, nove stvari. Nekad je to bil strip danas su to racunalne igre.
Only when all is lost, there is something to live for! |
|
|
Legacy Keeper
New Member
Serbia
177 Posts
Member since 11/04/2007 |
Posted - 19/08/2007 : 06:06:02
|
Ne kapiram ja uopshte shta je ovaj hteo recji... Prochitao sam i objashnjenje flamboyant soul-a,ali opet sam kratak sa mozgom... Je l' njemu smeta danashnji deficit broja primeraka? Je l' on to ismejavao strip kao kakvu dechiju zabavu? Je l' pokushava proglasiti Ludens i Libellus profiterima? Je l' se drogira?o_O
-potrebne kolekcije SD i Ludensa www.myspace.com/elldamar |
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 19/08/2007 : 10:37:58
|
mislis kod nas ? pa pre 20 godina zagor je u staroj jugoslaviji stampan u 270.000 primeraka a sada se u hrvatskoj stampa u 9.000 primeraka.ipak sada su druga vremena.nove generacije vole neke druge stvari a ne ko mi sto smo voleli i dan danas volimo strip.inace u italiji se zagor sada prodaje u 50.000 primeraka a nekad je i on bio oko 270.000 i tamo. |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 19/08/2007 : 10:42:19
|
Ovo je clanak jednog covjeka, napisan pitaj Boga iz kojih nakana, tako da procijenjivati sto je pjesnik htio reci, je vrlo glupo. Inace, od kada je on prestao citati strip, ocito, jer za njega mu je jos uvijek sinonim Zagor, vremena su se promijenila strahovito. Ima par dobrih djelica texta, medjutim samo da bi maskirale ono bitno, a to je projekt "HV", kojemu je on projicirao i predvidio "fantasticnu" buducnost, ne spominjuci imena ljudi koji su u njega ukljuceni, naravno da ne bi izgledalo nista osobno. I sta da je i u pravu, jel to mozda znaci, ajmo proglasit smrt bez borbe? Masu novinara koji veze o stripu nemaju pozdravili su sam projekt, a ovaj koji amo rec nesto i zna, izasra ga, mozda bas zato. A mozda i ne!?
http://rumblebum.blogspot.com/ |
|
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 19/08/2007 : 10:58:03
|
quote: Originally posted by Rico
a ovaj koji amo rec nesto i zna,
a po cemu se definira da netko nesto "zna"?
koliko sam ja mogao primjetiti iz njegovih tekstova koje sam imao prilike procitati, covjek je ignoramus i diletant.
zar se necije znanje procjenjuje brojem kartica koje je o nekoj temi napisao?
_________________________ www.kajgod.co.nr |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 19/08/2007 : 11:24:38
|
>a po cemu se definira da netko nesto "zna"?
Imaju ti definiciju u najboljem dnevniku u Hr, "SD". Kad dodes na razgovor pita te: Jesi cita Zagora i AF? Jesi! De napisi stokod!
>koliko sam ja mogao primjetiti iz njegovih tekstova koje sam imao prilike procitati, covjek je ignoramus i diletant.
Ma, neeeeeee!
>zar se necije znanje procjenjuje brojem kartica koje je o nekoj temi napisao?
Naravno!
P.S. veliki pozdrav jurici
http://rumblebum.blogspot.com/ |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 20/08/2007 : 16:34:24
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
I što je pisac ovime htio reci?
Htio je reci da je budala, sto je i pokazao ovim svojim stupidnim clankom. |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1492 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 21/08/2007 : 04:26:36
|
quote: Originally posted by realist
Scenarij za novu epizodu "Hrvatski velikani: Goran Ivaniševic- Wimbledon 2001. (u stilu Franka Millera):
Prva slika/ (Ivaniševic povlaci carape prema gore) unutrašnji monolog: Vrijeme je... nakon toliko godina, glad ce biti utažena, monstrum u meni ce biti savladan...
Druga slika/ (Zec ljubi tenisku lopticu) unutrašnji monolog: a onom klokanu s druge strane mreže cu se sad slatko naj**ati majke!
Treca slika/ (Goranov celicni pogled) unutrašnji monolog: ovo je moje dvorište, moj teren, a ja sam &%/&$#$#&% Goran Ivaniševic!
Cetvrta slika (Goran zabija service winner za trijumf u Wimbledonu): pao sam na travu, u glavi mi je tutnjalo, adrenalin mi je razarao cula, Rafter nešto govori, ali ja ga ne cujem, gotovo je, nakon toliko godina, ostvario sam cilj i sada više nema što da se uradi...
Evo, tako se to radi... :)
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
HA-HA-HA! GENIJALNO!! SVAKA CAST!!! Skoro kao da citam Povratak povratka crnobelog viteza... Kad budeš odradio, samo javi, ne pitam za cenu...
KAFANA NE SME DA TRPI ZBOG ŽENU I DECU
www.niscafe.com |
|
|
Topic |
|