Author |
Topic |
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 06/09/2007 : 09:05:37
|
quote: Originally posted by ken2
joj, sad kad ispadnem neznalica i da je sasvim normalno da izdavaci strecaju table, ma i kad rade reprodukcije slika kliknu da upaše u format
kod malog rendera u brojevima 10-15 su slicice smanjene u odnosu na slicice u brojevima 1-9. Odnosno u novijim brojevima su nepotrebno puno veci razmaci izmedu pasica |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 06/09/2007 : 21:43:22
|
Hello reci svojima da ne vežu Juliju u onu plastiku jer se stripovi oštecuju. Jebiga ipak košta 40 kn pa da se kupi sjeban strip. Jedina zamjerka koju imam je što nema na zadnjoj strani koji je sljedeci nastavak. To je strip za kiosk pa sam mišljenja da mora imati najavu nastavka. |
|
|
Aftermath
Junior Member
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
Posted - 07/09/2007 : 08:33:35
|
meni su svi rubovi ošteceni (izglodani), mislim da prodaja dobro ide; na jednom kiosku su mi rekli da se odmah rasprodala Julija, a na drugom sam uzeo posljednji primjerak |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 07/09/2007 : 09:13:53
|
Mi smo napravili što smo mogli, umotali smo stripove u vrecice barem da nam prodavacice ili ljudi u skladištu ne pišu flomasterom po stripovima, ali stvarno ne možemo puno utjecati na transport tiska i njihove trake. Pokušajte izabrati neoštecene primjerke, a ako je Julia rasprodana ili su ostali samo ošteceni primjerci možete naruciti u strip knjižarama ili direktno od Van Gogha i dobit cete strip u savršenom stanju. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 07/09/2007 : 09:21:51
|
quote: Originally posted by hello
Mi smo napravili što smo mogli, umotali smo stripove u vrecice barem da nam prodavacice ili ljudi u skladištu ne pišu flomasterom po stripovima, ali stvarno ne možemo puno utjecati na transport tiska i njihove trake. Pokušajte izabrati neoštecene primjerke, a ako je Julia rasprodana ili su ostali samo ošteceni primjerci možete naruciti u strip knjižarama ili direktno od Van Gogha i dobit cete strip u savršenom stanju.
Oprosti na malom skretanju od teme, ali ima li kakvih vijesti u vezi MR 1-9 reprinta sa originalnim naslovnicama? |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 07/09/2007 : 09:39:58
|
quote: Originally posted by DKoor
Mi smo napravili što smo mogli, umotali smo stripove u vrecice barem da nam prodavacice ili ljudi u skladištu ne pišu flomasterom po stripovima, ali stvarno ne možemo puno utjecati na transport tiska i njihove trake. Pokušajte izabrati neoštecene primjerke, a ako je Julia rasprodana ili su ostali samo ošteceni primjerci možete naruciti u strip knjižarama ili direktno od Van Gogha i dobit cete strip u savršenom stanju.
Oprosti na malom skretanju od teme, ali ima li kakvih vijesti u vezi MR 1-9 reprinta sa originalnim naslovnicama?
Pripremljeni su, lektorirani su i bit ce tiskani najkasnije do CRŠ-a. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/09/2007 : 11:06:50
|
hello, ima li popusta na sva cetiri broja u MC-u ili samo ako se naruci kod tebe? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 07/09/2007 : 11:16:20
|
quote: Originally posted by DeeCay
hello, ima li popusta na sva cetiri broja u MC-u ili samo ako se naruci kod tebe?
Ne narucuje se kod mene , vec na Van Gogh-a. Nažalost Van Gogh je u mogucnosti odobriti popust samo ako se narucuje izravno od Van Gogh-a. Popust je 10% ako se naruce sva 4 broja odjednom. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/09/2007 : 12:13:42
|
Znaci, ili platim u MC-u punu cijenu za sve ili narucim iz DU sa poštarinom mi dode isto, a? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 07/09/2007 : 12:41:36
|
Znaci, ili platim u MC-u punu cijenu za sve ili narucim iz DU sa poštarinom mi dode isto, a?
kad narucis iz DU, onda van Gogh casti sa postarinom |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 07/09/2007 : 12:42:07
|
quote: Originally posted by wanderer
Znaci, ili platim u MC-u punu cijenu za sve ili narucim iz DU sa poštarinom mi dode isto, a?
kad narucis iz DU, onda van Gogh casti sa postarinom
odnosno barem je tako bilo s Malim renderom |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 08/09/2007 : 09:57:46
|
quote: Originally posted by DKoor
Oprosti na malom skretanju od teme, ali ima li kakvih vijesti u vezi MR 1-9 reprinta sa originalnim naslovnicama?
Pripremljeni su, lektorirani su i bit ce tiskani najkasnije do CRŠ-a.
Hvala. |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47260 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/09/2007 : 15:28:12
|
kad narucis iz DU, onda van Gogh casti sa postarinom
odnosno barem je tako bilo s Malim renderom
to je puno bolji nacin nego se zajebavat po trafikama |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
Edited by - lwood on 10/09/2007 15:28:35 |
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 11/09/2007 : 14:11:18
|
jedno pitanje kad ce Mali Rendžer novi brojevi pojavit ... Sve mi je to malo presporo ... Nadan se da cete ubrzat izlaženje vaših stripova ... Nadan se novim izdanjima MR |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/09/2007 : 15:30:22
|
Julia #8 "Ako Planine Umru" jako je popularna i omiljena, ako je suditi prema UBC-u, no mene je u najboljem slucaju ostavila ravnodušnm. Malo se toga ili skoro pa ništa se ne dogada, a ako se i dogada, dogada se prilicno inertno. Romanticni trenutak je u redu, no svejedno pozadina cijelog problema djeluje obicno, jednostavno i nezanimljivo. Promice li meni ovdje nešto ili ovo uistinu nije ništa posebno?
5/10 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8188 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/09/2007 : 17:44:53
|
ma neka si se ti nama vratio poceo sinoc citati, veceras cu valjda završit, pa cu moc sudit trevisanov crtež je jako lijep, još da nije strecan... |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29421 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/09/2007 : 20:16:13
|
Koliko se ja sjecam, ta osmica zaista nije nista posebno. Ova poslije, dupla, vojni veteran, 9-10 mi je bila jako dobra. |
Trouble will find me |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 12/09/2007 : 10:09:28
|
"Sheilina duga noc" je jako dobra epizoda. Pašu mi te gradske price o sitnim, krhkim, beznacajnim dušama i jednom muckom ubojstvu istraga kojeg otkriva pozadinu isprepletenu elementima neuzvracene ljubavi, strasti, sexualnog defekta, bijesa plus igru sebicnih interesa, nastranosti te par likova postavljenih u situaciju u kojoj svatko ispada potencijalni zlocinac.
8/10 |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 12/09/2007 : 17:36:55
|
Eh, a što onda odmah, u ovom paketu novih epizoda, ne otisnušete i taj deseti broj pošto se radi o prici u nastavcima? Koliko cemo cekati taj nastavak? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 18/09/2007 : 15:32:11
|
quote: Originally posted by Curunir
frulaš ostalo?????????????? pa to sam boldao i pocrvenio fontom 46... nisu normalni...
dvojnosti ne bi smjelo biti sto se tice planeta...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Koliko sam ja shvatio Leo iz zajebancije kaže da Lou Barry "puše u frulu". I tako dvaput. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17080 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 25/09/2007 : 10:48:47
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by wiskey
Tipicno. Kada ti se kliže, padneš. Kada nemaš što reci, kenjaš. Evo, da ja tebi malo objasnim. Tko ce poslati covjeka koji jedva zna plivati, na Olimpijadu? Možda samo Ekv. Gvineja koja ga je i poslala, a on se zamalo udušio. On dakle može plivati samo za njih, a nikako za nekog drugog. Hocu reci, ti koji tako kvalificiraš ljude bez argumenata, što možeš raditi u stripu? Poslije 2-3 broja radiš pizdarije. Hoceš raditi s covjekom kojemu ne znaš ni ime, a nakon 7 brojeva tražiš bezobrazno niski popust "jer ti ne ide". Ovo nema ni u Ekv. Gvineji. Jesi li ikada cuo za pripremu posla, za SVOJ rizik u tom poslu i tek onda o kretanju u taj posao? Dakle, priprema-0, rizik-neciji drugi, zarada-tvoja, troškovi-neciji drugi, kvalitet-0. Nakon svega ovoga ti mene zoveš provokatorom. Uvijek mi je bilo važno u životu tko mi govori, a ne što mi govori. Hajde, olabavi.
nisan to zna .mislin za Ekvatorsku Gvineju. da su me pitali ja bi nastupija za njih.
Kaj nisi cuo za Erica Musampanija (il tak nekak)?!? Pa tip je postao planetarno poznat nakon nastupa na OI u Sydneyu..
Ali kasnije je popravio vrijeme za vise od pola minuta. |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7583 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 25/09/2007 : 22:59:16
|
quote: Originally posted by Bardho
quote: Originally posted by Curunir
frulaš ostalo?????????????? pa to sam boldao i pocrvenio fontom 46... nisu normalni...
dvojnosti ne bi smjelo biti sto se tice planeta...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Koliko sam ja shvatio Leo iz zajebancije kaže da Lou Barry "puše u frulu". I tako dvaput.
Tako sam i ja shvatio. Kao neki glupi nacin omalovažavanja u pokušaju da ispadne duhovit. |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Topic |
|