forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 najgori od najgorih
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 12:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Vodim!!!!!!!
Jupiiiiiiiiii!!!

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 12:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Hvala svim prijateljima i poznanicima na glasanju...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 12:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

kiki, bem tu anketu. ostavio si otvorenu opciju da mogu glasati i neregistrirani/izbaceni forumfili. i to bezbroj puta. :)

Je, vidio sam, 45 forumasa glasalo a preko 9o glasova ima...
No neka slucajno nikome ne padne na pamet raspravljati o regularnosti natjecanja, vodim!

Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 05/09/2007 : 18:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Do sad mi nije palo napamet glasati na ovom poll-u, ali kad baš hoceš, evo ti onda i moj glas .
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2007 : 19:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

Do sad mi nije palo napamet glasati na ovom poll-u, ali kad baš hoceš, evo ti onda i moj glas .

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 20:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

Hvala, hvala. Ljubim ruke...

Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 05/09/2007 : 20:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Bilježim se sa štovanjem .
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 05/09/2007 : 20:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
Dado,jer me izbacio zbog svadze s nekim,ali nije sve izbacio koje je trebao vec selektivno i nikad mi nije odgovarao iz pitanja u vezi izdavanjem stripova za razliku od markosa koji uvjek odgovara na moje majlove kao i VJ.Cakje morao da me vraca na forum jer je ovaj DADO zaboravio(?) na to da ban traje nekoliko dana..ipak necu davat glasa za ili protiv jer je to glupo,ovo kao primedba..znam da i globinjo jedva zelim da letim s foruma i jedva ceka da se zamerim s nekim kako bi mu to uspelo,ali zna se ko je glavni ovdje... i to je dobro..

www.stripovimk.tk
"more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF

Edited by - acika on 05/09/2007 20:24:22
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 05/09/2007 : 20:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-VILI,definitivno najgori moderator!!!!!!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/09/2007 : 21:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Rico

Koristite ignore listu ljudi, strasna stvar,

da,prije 3 dana sam je prvi put ukljucio...lakše se diše

Moderator nebi smio imati ukljucenu ignore listu!!!

ne bi toga štošta trebalo biti pa je
stavio sam jednog,ali vec me svrbe prsti da ga deignoriram

Zbog cega ne mogu staviti moderatore na ignore listu...?

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/09/2007 : 22:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by acika
znam da i globinjo jedva zelim da letim s foruma i jedva ceka da se zamerim s nekim kako bi mu to uspelo,ali zna se ko je glavni ovdje... i to je dobro..

dosta forumaša žele da izletiš jer svi znaju tko si i šta si,kao šta i za mene znaju tko sam i šta sam...friga se meni za tebe i ne provociraj bez veze...meni je svejedno oceš li ili neceš letjeti s foruma...nit sam ja tebi šta napravio niti ti meni...ali drugima jesi...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 22:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by acika

Dado,jer me izbacio zbog svadze s nekim,ali nije sve izbacio koje je trebao vec selektivno i nikad mi nije odgovarao iz pitanja u vezi izdavanjem stripova za razliku od markosa koji uvjek odgovara na moje majlove kao i VJ.Cakje morao da me vraca na forum jer je ovaj DADO zaboravio(?) na to da ban traje nekoliko dana..ipak necu davat glasa za ili protiv jer je to glupo,ovo kao primedba..znam da i globinjo jedva zelim da letim s foruma i jedva ceka da se zamerim s nekim kako bi mu to uspelo,ali zna se ko je glavni ovdje... i to je dobro..

Bas bih volio vidjeti te mailove na koje nisam odgovorio a "u vezi sa izdavanjem stripova"
obzirom da sam odgovarao na mali milijun mailova i onima za koje nikad nisam cuo a nisu se ni predstavili...
A za izbacivanje... izbacio sam ja mnoge i jos cu, kad god se netko ne bude fer ponasao,
kome smeta neka popravi svoje osobne karakteristike ili neka ide na drugi forum gdje ce mu sve tolerirati.
I nadam se kako ces glasati za mene, svaki bod zlata vrijedi...

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 23:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Kako poznajem ovaj sajt Dadu totalno vidim kao skroz tolerantnu i postenu osobu,uvijek spreman da na lijep nacin pokusa pomoci u svakoj prilici.
Ipak mi je interesantno da ima ljudi koji ostavljaju glasove u ovoj anketi.

Ako od ovih izabranih osoba ima najgori od najgorih onda stvarno ljudi nisu nikad u zivotu upoznali neku zlu i losu osobu,sto je veoma pozitivno.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 23:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Porteru ne politiziraj vec daj mi glas, il cu ti iskociti iz pastete...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/09/2007 : 23:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
koje je to pakiranje? 5 000 000 grama?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 23:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Debelo uobrazeni...

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 23:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Nista od glasa,ne pomazu ni prijetnje.
Ne iskaci samo iz argete iz ostalih mozes :).

Edited by - Porter on 05/09/2007 23:43:45
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/09/2007 : 23:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

din don pureca pasteta,
kozji sir i laso u ruci,
yippee dado, u ovoj anketi
sve ih potuci

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/09/2007 : 23:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Oooh neko je i pjesnicki nadaren, vidim da ti ide...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/09/2007 : 23:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ajde ajde, rano u krevet i rano iz njega
imat ces radost, mudrost i obilje svega...

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 06/09/2007 : 00:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Bio sam ocetko kljove i spremio se za krevet,ali mi se posmaga ova prica sa pastetom i zabijem se roviti po frizideru.
Nijedna argeta u zivotu,ali sam stuko jedno 43 tanja koluta sudzuke.
Evo i kaficu provuko kroz aparat,ispade ipak ovaj topic dobronamjeran.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 06/09/2007 : 00:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pa ces da dobijes infarkt

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 06/09/2007 : 00:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Vala gori si od avatara,idem pojesti jabuku da ti razbijem slutnje.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/09/2007 : 00:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/09/2007 : 01:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Porter
Nijedna argeta u zivotu,ali sam stuko jedno 43 tanja koluta sudzuke.

crni porteru šta uradizbog ove sudžuke otišo i ja malo u posjet frižideru,taman se mašio za sudžuku,a u isti tren se moja žena mašila za moj vratne smijem jesti ništa navecer,dijeta je na snazi

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000