Author |
Topic |
acika
Junior Member
Trinidad and Tobago
381 Posts
Member since 04/02/2004 |
Posted - 06/09/2007 : 02:28:04
|
@Dado-nisam mislio na majlove vec na pitanja po forumu i reko sam da je primedba to sto si me izbacio (opravdano)ali si me zaboravio..time ne zelim da kazem da si los moderator jer ne mislim tako,a to da neki idu na drugi forum i da mjenjaju svoje karakteristike kako ne bi bili izbaceni nije tvoja stvar jer ne znamo za nivo koje trazis i ne zaletuj se mnogo jer ovaj forum cinimo mi,obicni clanovi,a ne moderatori jer sve sto radi admin,radi za posjetioce,a ne za vas kao sto neki od vas to zamisljate..
@Globinjo-da,neki ne zele da me vide ovdje,ali mislim da je veci broj onih koje tebe ne zele da vide ovdje..za to kakav sam i sta sam,ti ne mozes da kazes i dali sam nekome skrivio,jer su i mnogi skrivili mene,a to nisu tvoja posla..i ne provociram ja vec se sam provociras i nikad ne prihfacas kritiku za razliku od administratora,a ovaj topic je za vas moderatore i ne pada nekima bas lako to ko sto vidim.Na kraju,moje su kritike pozitivne,a ne negativne,a forum je da se razgovara na razlicita misljenja..Niti imam lose misljenje o nekom moderatoru,ne vjerujem da cu i imat,ali primedbe dobijam,primedbe i dajem.. |
www.stripovimk.tk "more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 06/09/2007 : 02:39:31
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Porter Nijedna argeta u zivotu,ali sam stuko jedno 43 tanja koluta sudzuke.
crni porteru šta uradizbog ove sudžuke otišo i ja malo u posjet frižideru,taman se mašio za sudžuku,a u isti tren se moja žena mašila za moj vratne smijem jesti ništa navecer,dijeta je na snazi
KANIBALI!!!!!! |
https://www.facebook.com/goransudzuka |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/09/2007 : 03:21:57
|
quote: Originally posted by dzuka
quote: Originally posted by Porter Nijedna argeta u zivotu,ali sam stuko jedno 43 tanja koluta sudzuke.
crni porteru šta uradizbog ove sudžuke otišo i ja malo u posjet frižideru,taman se mašio za sudžuku,a u isti tren se moja žena mašila za moj vratne smijem jesti ništa navecer,dijeta je na snazi
KANIBALI!!!!!!
P.S. Ti si nas ocito zaboravio... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/09/2007 : 03:31:47
|
quote: Originally posted by acika
@Dado-nisam mislio na majlove vec na pitanja po forumu i reko sam da je primedba to sto si me izbacio (opravdano)ali si me zaboravio..time ne zelim da kazem da si los moderator jer ne mislim tako,a to da neki idu na drugi forum i da mjenjaju svoje karakteristike kako ne bi bili izbaceni nije tvoja stvar jer ne znamo za nivo koje trazis i ne zaletuj se mnogo jer ovaj forum cinimo mi,obicni clanovi,a ne moderatori jer sve sto radi admin,radi za posjetioce,a ne za vas kao sto neki od vas to zamisljate..
Pa koliko znam i na pitanja po forumu odgovaramo (ponekad i previse ponavljamo) tako da mi ni tu nije jasno sto si konkretno pitao a da na to nisi dobio odgovor.
A za moderiranje da se nasmijem ili? Ja ne zelim biti nikakav moderator, ni dobar ni los, ne zelim uopce da bude potrebe za moderiranjem bilo kojeg topica, niti potrebe za izbacivanjem bilo kojeg clana. A da bi to bilo moguce treba da Vi "obicni clanovi" postivate to sto admin "radi za posjetioce" te da postivate njegova pravila i zelju za medjusobnom tolerancijom medju clanovima. Ja zelim da svi Vi budete sami sebi moderatori i da sami povucete kocnicu kad treba. Sve dok to ne bude moguce, svaka prica o jadnim "obicnim clanovima" zbog kojih je forum ovdje a gadni moderatori se izivljavaju na njima, je nadasve duhovita. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
acika
Junior Member
Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 06/09/2007 : 04:38:08
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by acika
Pa koliko znam i na pitanja po forumu odgovaramo (ponekad i previse ponavljamo) tako da mi ni tu nije jasno sto si konkretno pitao a da na to nisi dobio odgovor.
A za moderiranje da se nasmijem ili? Ja ne zelim biti nikakav moderator, ni dobar ni los, ne zelim uopce da bude potrebe za moderiranjem bilo kojeg topica, niti potrebe za izbacivanjem bilo kojeg clana. A da bi to bilo moguce treba da Vi "obicni clanovi" postivate to sto admin "radi za posjetioce" te da postivate njegova pravila i zelju za medjusobnom tolerancijom medju clanovima. Ja zelim da svi Vi budete sami sebi moderatori i da sami povucete kocnicu kad treba. Sve dok to ne bude moguce, svaka prica o jadnim "obicnim clanovima" zbog kojih je forum ovdje a gadni moderatori se izivljavaju na njima, je nadasve duhovita.
daj ne preteruj,zaneo si se u pricu |
|
|
acika
Junior Member
Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 06/09/2007 : 04:40:29
|
quote: Originally posted by acika @Globinjo-da,neki ne zele da me vide ovdje,ali mislim da je veci broj onih koje tebe ne zele da vide ovdje...
bar ih nisam zahebao kao ti neke...a da ne govorim kako si mene htio prevariti...
1.nikog nisam zahebao 2.tebe najmanje,al moderator si,mozes sve da kazes evo,povlacim se,strah me hfata od izbacivanja.. |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 06/09/2007 : 11:01:03
|
Kiky svaka cast za ovaj topic, ja sam uvik za socjalnu stvar, na strani naroda.Smrt fašizmu, sloboda narodu! Mene je jedanput V.J. zatvoria topic jel sam isprica pod temom ZAGOR PEDER kako mi je prodavacica u trafici rekla da je Zagor peder, pa se ekipa na to nadovezala, pa su mi ga zatvorili.Onda je kolega Wonderer otvorija topic o tom zatvorenom topicu u svaštari pod tim zašto je zatvoren pa ga je Globinjo zatvorija. Ako to nije iskorištavanje moci, onda neznam šta je. Pa sine, tebi je u interesu da ljudi dolaze ode i pišu šta ocu, sviju nas poveziva ista stvar, ljubav prema stripovima. Ako neko nekoga vrida, to nije ok, takoga triba izbacit, al ako se malo neko zajebaje, a znaš da ne radi sranja, i ti odma zatvoriš topic, onda je to bezveze. Vi ste možda napravili sajt, ali sajt smo mi, a ne vas par, vi o romanima možete i na kavi. Nemojte bit ko Luj XIV( l’État c’est moi).
|
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/09/2007 : 18:10:43
|
quote: Originally posted by acika daj ne preteruj,zaneo si se u pricu
Na lazne prituzbe uglavnom uspijem odgovoriti, no tebe ionako ne zanima sto drugi misle. I upravi si, ja vise volim da djelujem nego da pricam, ugodno krstarenje forumom zelim. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/09/2007 : 18:16:27
|
I dalje ubjedljivo prvi... |
|
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/09/2007 : 20:53:11
|
quote: Originally posted by Dado
I dalje ubjedljivo prvi...
A šta misliš kome trebaš da zahvališ za to??? Zamisli da kažem da poznajem moderatora, a on ni na jednoj listi nije prvi!! Pa rekoh.... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/09/2007 : 20:54:08
|
quote: Originally posted by Pavel01
dado ne budi lud! dam ti djabe kolko 'oces.
Kakve su ovo dvosmisleno nedvosmislene insinuacije?? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 06/09/2007 : 21:18:20
|
quote: Originally posted by Porter
Vala gori si od avatara,idem pojesti jabuku da ti razbijem slutnje.
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 06/09/2007 : 21:19:44
|
pandžama, zubima ili riganjem vatre?? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 07/09/2007 : 20:26:55
|
sto reci dado i globinjo su dobri moderatori iako bi trebalo istaci da se dado vise trudi objasnjavati i natezati, a globino je moza malo " meksi ", nije toliko strog pa poekad vise progleda kroz prste, obadvojica svojim opomenama cesto topic vrate na pravi put bez potrebe za zakljucavanjem mene je dado izbacio par puta, pa sto valjda je situacija bila takva da je to trebalo uciniti DD nije dobar moderator prenapet je u objasnjavanju i previse se uzivi u dogadjaj, sto bi se reklo previse sve shvaca emotivno i osobno, sreca je sto rijetko obavlja tu duznost VJ ne djeluje previse al kad djeluje to je onda djelotvorno Markos je sef ali jako je slican DD - ovom opisu pa tak da ni on nije bas dobar u procjenama kad zaustaviti topic, kog izbaciti a kog ne
ne znam sto reci za kikyija, mogu reci da vjerojatno na ovom forumu nikog nije uvrijedio kao mene pa bih svejedno htio da mu omoguce pristup forumu jer nisam zlopamtilo a i nije zanimljivo biti okruzen samo osobama koje misle slicno kao ti |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/09/2007 : 20:31:23
|
nisi uopce okružen osobama koje misle kao ti |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/09/2007 : 23:17:00
|
mislim da ipak ima više uživatelja travice nego clanova hcsp-a mlogo više... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 09/09/2007 : 21:45:22
|
vjerojatno je najvise onih koji vrlo rijetko uspiju kvalitetno iskoristiti sposobnosti svog mozga, pa sto, moramo razumjeti i njih |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/09/2007 : 21:50:11
|
quote: Originally posted by Curunir
mislim da ipak ima više uživatelja travice nego clanova hcsp-a mlogo više...
ima više travara u mom kvartu nego clanova HCSP-a u cilon svitu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 09/09/2007 : 22:01:09
|
quote: Originally posted by Kruger
sto reci dado i globinjo su dobri moderatori iako bi trebalo istaci da se dado vise trudi objasnjavati i natezati, a globino je moza malo " meksi ", nije toliko strog pa poekad vise progleda kroz prste, obadvojica svojim opomenama cesto topic vrate na pravi put bez potrebe za zakljucavanjem mene je dado izbacio par puta, pa sto valjda je situacija bila takva da je to trebalo uciniti DD nije dobar moderator prenapet je u objasnjavanju i previse se uzivi u dogadjaj, sto bi se reklo previse sve shvaca emotivno i osobno, sreca je sto rijetko obavlja tu duznost VJ ne djeluje previse al kad djeluje to je onda djelotvorno Markos je sef ali jako je slican DD - ovom opisu pa tak da ni on nije bas dobar u procjenama kad zaustaviti topic, kog izbaciti a kog ne
ne znam sto reci za kikyija, mogu reci da vjerojatno na ovom forumu nikog nije uvrijedio kao mene pa bih svejedno htio da mu omoguce pristup forumu jer nisam zlopamtilo a i nije zanimljivo biti okruzen samo osobama koje misle slicno kao ti
Promjeni avatar. |
Trouble will find me |
|
|
Topic |
|