u koju radnju i grad je najbolje otici u italiji i kupiti celu tuto seriju zagora i koliko bi to kostalo ? gde je najbolje otici,mislim gde imaju celu tuto seriju od 235 stripova ?
Mozda nigde... a mozda na vise mesta... idi na search i potrazi topice u kojima smo nabrajali sve striparnice u Italiji, ima toga i na netu, ako ne nadjes ovde na forumu, idi na google i kucaj kao kljucne reci "fumetterie", mislim da ces brzo pronaci...
pa mogao sam ali ovako je preglednije i za mene lepse.a sada postavljam pitanje za one ljubitelje zagora koji su bili u milanu..zanima me kakva je snadbevenost zagorima u striparnicama u milanu? planiram da idem tamo pa molim ako neko ima dobbre informacije neka mi pomogne.ako mozete napisitemi ime najboljih striparnica u milanu jer znanm da ih ima dosta.najboljih u smislu gde je najveci izbor stripova i gde mogu kupiti veliki broj zagora ? zanima me uglavnom tutto serija.
italijanski neznam,znam samo nesto malo ali imam nameru da naucim.a zelim italijansku tuto seriju zbog crteza pogotovo ferijevog.crtez je ostriji i mnogo lepsi nego u nasoj ekstra seriji.bilo je o tome reci.
Ma naci ce to Dzoni vec... ako ima zelju i volju da nesto uradi, uradice... polako, neka se najpre uclani na e-bay, naici ne neko ko salje i u inostranstvo. Dzoni, imas moju podrzku u nameri da skupis italijanske originale, ali nemoj se ograniciti na tutto seriju vec skupljaj i redovnu (posebno iza broja 235 koje ne pokriva tutto serija), ionako se to moze naci za bagatelne pare, a crtez je zaista neuporedivo ostriji i pravo je uzivanje imati ih. Uz sve to, naucices poneku italijasku rec, mozda i ceo jezik. Samo napred.
hvala.nadam se da i ako se odlucim ne na uclanjenje u ebay nego na putovanje u italiju,nadam se da cu naci tamo to.mozda nece biti ceo komplet ali ako obidjem vise striparnica verovatno cu naci sve sto me zanima.dali sam u pravu ? nekako mi je sigurnije da odem u italiju nago da kupujem preko interneta.a naravno nabavio bi i posle 235 broja.
Mislim da ipak gresis. S druge strane, kad udjes u striparnicu sa dzepovima punim para, odjednom ces zavoleti i Texa, Martija, Dilana... Tesko je odoleti Bonelijevim originalnim izdanjima, bar je meni to uvek jako tesko...
ma ipak cu ja u milano.prilikom porudzbine preko interneta postarina moze izaci skuplje nego putovanje u italiju a kasnije moze doci do problema da ti neko od hakera skida sa racuna koji ostavis.bilo je takvih slucajeva.skupljacu pare za putovanje i stripove.a ko zna nek napise koje su najbolje striparnice u milanu.ja imam spisak nekih 15 strip radnji ali kazite mi koje su najbolje snadbevene zagorima ?
Ne znam kakav spisak imas, kad sam spominjao u gornjem postu da smo imali neki spisak svih italijanskih striparnica sa interneta, secam se da su tu bile i adrese, telefoni pa cak i e-mail adrese, tako da mozda mozes da pokusas da ih kontaktiras unapred i trazis da ti sacuvaju ili pripreme ono sto ti treba.