forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Znate one mrlje kod Kirbyja...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 10/09/2007 : 19:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
...one okrugle, kojima je predstavljao bilo koju vrstu energije, a koje su posle svi crtaci preuzeli?

Uvek sam voleo te mrlje.

Ili kako Uderzo crta pecene veprove. Da ti pode voda na usta...! Iako, naravno, nikad nisam jeo pecenog vepra.

Koji su to detalji koje volite kod svog omiljenog crtaca?

Nije bitan stil ili žanr; recimo, kod Ferrija sam obožavao one senke na licu kojima pravi atmosferu. Spooky.

moji crteži

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/09/2007 : 19:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Znam na šta misliš, baš citam stare price Surfera. To sam primjetio još kao klinac kod Surfera i kod Spidermana (cini mi se). Uvijek mi je takav strip djelovao privlacno...
Ja sam jeo diviju svinjetinu, nije to za mene, srnetina mi je puno bolja.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 10/09/2007 : 20:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Meni je vepar u sosu i s njokama prva liga, kao i srnetina, zec, fazan...
Kod crtaca me najviše uzbuduje kvalitetno sjencenje, dakle, što više crne boje na tablama.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 10/09/2007 : 21:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
I meni je divljac dobra. Posebno srnetina, a i vepar nije na odmet
Zeca ne volim
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 10/09/2007 : 21:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by ordell

I meni je divljac dobra. Posebno srnetina, a i vepar nije na odmet
Zeca ne volim

Zec ima puno sitnih kostiju, pa e treba naviknuti!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/09/2007 : 21:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Zec na fazana
ili fazan na zeca
tuka na zeca
svejedno
pašticada je zakon
pa je nema u stripovima.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 10/09/2007 : 21:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Samo priznan gradela!!!
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 10/09/2007 : 22:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Najvise volim kod Milazza sto mu je nekad crtez ckoro ceo crn sa ponekom belom linijem tek toliko da naglasi konture genijalno, uvek sam voleo njegov stil i uvek se najezim kad vidim scene ubijanja!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 10/09/2007 : 22:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
Super tema! Steta sto niko nije sit, pa da se produbi...
Ja volim Miller-a, volim tu njegovu kubisticku fizionomiju, nekako mi se skroz uklapa u atmosferu njegovih stripova, onako realnih sa dobrim primesama maste.
Volim i Hermanna, ona gomila crtica, isto i Crumb-a, nekako mi taj crtez bas savrseno ide uz njegov bolestan um.
U sustini, mnogo mi je vaznije prica, i crtez je taj koji treba da prati pricu. Cak ima i par stripova koji su mi bez veze, ali se prica i crtez savrseno slazu. Nazalost, ima vise suprotnih primera.

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 11/09/2007 : 00:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
mene su ishli na ganglije oni izdignuti nosevi koje je Gil Cane crtao na svim mogutjim likovima... i to shto je Axa bila ista ko i modesti blejz... i to shto Rajac nije nastavio da crta Nindju sa klasichnim(mikica!:) kostimom nego je morao da ubaci onaj flufasti...
a?
shta?!
omashio temu?
nije napljuvavanje vetj hvaljenje????!!!
ah, nishta onda, ne mogu ja to...
moram da vezbam prznicu i partibrejkera josh koji mesec... pardoniram:))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 11/09/2007 : 09:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Dobar topic.Ono što je mene oduvijek iritiralo je npr. Freghieri u Dylanu ili Martiju,kad crta likove izbliza,u pozadini radi nekakve krugove koji svijetle,kao nekakve lampe.Možda se to vecini svida ali meni je oduvijek bilo bezveze.

Spomenut je Uderzo,a kad je on u pitanju uvijek sam volio kad crta oblacice prašine ispod nogu dok ljudi hodaju.Simpaticno.Isto tako i kad neko od Gala odalami Rimljanina,ovaj odleti u nebo a sandale uvijek ostaju na tlu,hehe

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 11/09/2007 : 10:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
Fazan FTW

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Motofunac
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 06/05/2007

Posted - 11/09/2007 : 12:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Motofunac a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Zec na fazana
ili fazan na zeca
tuka na zeca
svejedno
pašticada je zakon
pa je nema u stripovima.

kak ne?

umalo bila u Bone-u...

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/09/2007 : 13:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Obozavam granicu imedju realisticnog i karikaturalnog, tj iskrivljenost crteza Corbenovog. Hermannove 80-e, pretanki rapidograf, srafure. Kordejev rad na Vamu me totalno satra ( jaki grafizam, bijelo rezbarenje crnog tusa ) , Fontova leprsavost, Magnusova predanost, Deliceva takodjer , Manarine zene, Milerova svijetlo sjena bez pravila, Prat jednostavnost kompliciranog, Risso zvani rjesavanje problema, Biukovic sve... i peceni krumpiri u cijelo kod Bleka, Rodija i Profe:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

klonko i ostali
Starting Member

61 Posts

Member since 07/09/2006

Posted - 11/09/2007 : 22:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send klonko i ostali a Private Message
he,he, nosevi kod Gil Kanea.
mene su živcirale rolete u Bruno Brazil.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/09/2007 : 01:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Motofunac

quote:
Originally posted by kico

Zec na fazana
ili fazan na zeca
tuka na zeca
svejedno
pašticada je zakon
pa je nema u stripovima.

kak ne?

umalo bila u Bone-u...

Pominjala se je,al je bilo nije :-)

(znao sam da ce Bona netko spomenit)
Go to Top of Page

Motofunac
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 06/05/2007

Posted - 12/09/2007 : 01:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Motofunac a Private Message
pa sta sam ja napisao, pobogu?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000