Author |
Topic |
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Member since 09/08/2002 |
Posted - 11/09/2007 : 13:40:01
|
... malo mi je cudno/jadno da neki izdavaci (Bookglobe i ekipa) nemaju svoje web stranice na kojima se moze naci popis izdanja, najave i dobavljivost (kiosci/strip knjizare). Neka se ugledaju malo na Libellus !
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
|
HC
Average Member
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 11/09/2007 : 13:55:46
|
quote: Originally posted by Inferno
A kakva je tek stranica od Ludensa!
yeah, nije apdejtirana vec godinu-2 vidi se koliko im je stalo do njihovih kupaca |
|
|
bookglobe
New Member
296 Posts
Member since 06/06/2007 |
Posted - 11/09/2007 : 14:36:36
|
quote: Originally posted by Antracit
... malo mi je cudno/jadno da neki izdavaci (Bookglobe i ekipa) nemaju svoje web stranice na kojima se moze naci popis izdanja, najave i dobavljivost (kiosci/strip knjizare). Neka se ugledaju malo na Libellus !
Bookglobe je vlasnik internet stranice STO MU GROMOVA! (http://www.stomugromova.com/) koje su direktno povezane s našim magazinom SMG! Na tim stranicama redovito donosimo vijesti o našim izdanjima. Smatramo da smo time osigrali prisutnost na webu i ispunili osnovne obveze prema dobronamjernim citateljima.
S druge strane smatram kako je "jadno" lupetati i prozivati ljude, a da se covjek prije toga ne osigura faktima. Onda ispadne budala, drugima je neugodno zbog toga (uvijek mi je žao kad neko ispadne budala bez veze), ali njemu nije. Onda ja moram pisati objašnjenja. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Posted - 11/09/2007 : 15:12:47
|
quote: Originally posted by bookglobe
Bookglobe je vlasnik internet stranice STO MU GROMOVA! (http://www.stomugromova.com/) koje su direktno povezane s našim magazinom SMG! Na tim stranicama redovito donosimo vijesti o našim izdanjima. Smatramo da smo time osigrali prisutnost na webu i ispunili osnovne obveze prema dobronamjernim citateljima.
S druge strane smatram kako je "jadno" lupetati i prozivati ljude, a da se covjek prije toga ne osigura faktima. Onda ispadne budala, drugima je neugodno zbog toga (uvijek mi je žao kad neko ispadne budala bez veze), ali njemu nije. Onda ja moram pisati objašnjenja.
Woo-hoo !!!!! Brz odgovor, iz prve ruke - nema sto !
Ajmo malo secirati ...
1. dobronamjeran savjet - rezervirajte domenu www.bookglobe.hr (besplatno je) i postavite redirect na www.stomugromova.com Ima logike, ne ?
2. Kako se osigurati faktima kad upisem u Google "Bookglobe" i ne dobijem nish. Cista logika - ako trazim izdanja Bookglobea, ne pada mi na pamet da upisujem "sto mu gromova" . BTW, ni na SMG webu nema informacija u Cortu (mozda ima negdje zakopano, ali ocekujem da bude na homepageu ili na prvoj razini nekod podlinka, posto se radi o novom izdanju), tako da ono sto sam napisao stoji. I nema potrebe za vrijedanjem - uopce nisi morao pisati onaj drugi dio, cisto iz pristojnosti, a ako nista, onda zbog toga sto sam kupac (i to rasipni i stalni), a kupac je uvijek u pravu
U svakom slucaju, pohvale za Corta, Blueberrya i Krcka i za brdo divnih novih izdanja !
PS Posve dobronamjerna kritika - konstrukcije tipa "IZAŠLI SU NOVI BLUEBERRY ALBUMI" nisu u duhu hrvatskog jezika - ima dosta tih stvari koje zvuce kao doslovan prijevod sa npr. engleskog Nis strasno, no eto ... |
Edited by - Antracit on 11/09/2007 15:15:51 |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 11/09/2007 : 15:18:24
|
Tek sada sam vidio da im ova stranica više nije u upotrebi. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
bookglobe
New Member
296 Posts
Member since 06/06/2007 |
Posted - 11/09/2007 : 15:45:20
|
quote: Originally posted by bookglobe
S druge strane smatram kako je "jadno" lupetati i prozivati ljude, a da se covjek prije toga ne osigura faktima. Onda ispadne budala, drugima je neugodno zbog toga (uvijek mi je žao kad neko ispadne budala bez veze), ali njemu nije. Onda ja moram pisati objašnjenja.
Woo-hoo !!!!! Brz odgovor, iz prve ruke - nema sto !
Ajmo malo secirati ...
1. dobronamjeran savjet - rezervirajte domenu www.bookglobe.hr (besplatno je) i postavite redirect na www.stomugromova.com Ima logike, ne ?
2. Kako se osigurati faktima kad upisem u Google "Bookglobe" i ne dobijem nish. Cista logika - ako trazim izdanja Bookglobea, ne pada mi na pamet da upisujem "sto mu gromova" . BTW, ni na SMG webu nema informacija u Cortu (mozda ima negdje zakopano, ali ocekujem da bude na homepageu ili na prvoj razini nekod podlinka, posto se radi o novom izdanju), tako da ono sto sam napisao stoji. I nema potrebe za vrijedanjem - uopce nisi morao pisati onaj drugi dio, cisto iz pristojnosti, a ako nista, onda zbog toga sto sam kupac (i to rasipni i stalni), a kupac je uvijek u pravu
U svakom slucaju, pohvale za Corta, Blueberrya i Krcka i za brdo divnih novih izdanja !
PS Posve dobronamjerna kritika - konstrukcije tipa "IZAŠLI SU NOVI BLUEBERRY ALBUMI" nisu u duhu hrvatskog jezika - ima dosta tih stvari koje zvuce kao doslovan prijevod sa npr. engleskog Nis strasno, no eto ...
Kupac je uvijek u pravu, osim kad je u krivu. Npr, kad nešto naziva jadnim, a da se prije toga nije barem malo raspitao o onome o cemu govori.
U vezi seciranja:
1) Hvala na savjetu. Imam svoje razloge zbog kojih se koristim SMG!-om. Domena je rezervirana prije više od godinu dana i iskoristit cu ju kada budem smatrao potrebnim.
2)Neke se stvari mogu saznati i na drugim forumima, pa tako (posebno) i na ovom. Tekstovi o Cortu i Prattu (nekih desetak i više kartica) tiskani su u SMG!-u. Corto je najavljen i na webu u predhodnm brojevima SMG!-a i kataloga. Na webu nema novih podataka jer Tally, urednik, ima privatnih obveza cija važnost nadilazi trenutno ažuriranje weba Cortom. Kada ga i postavi tekstovi i bibliografije nece biti objavljene, jer nam je cilj stimulirati ljude da nabavljaju tiskano izdanje SMG!-a (izdavaci smo), a samo osnovne stvari nalazit ce se na webu.
Sorry ak si se uvrijedio. Nisam rekao da si budala, dakle nisam te vridao kao osobu, nego da si ispao budala. U to si sam uletio i ne mogu ti pomoci. Ja kad ispadnem budala - ispadnem budala. Popravim se ili ne. U buduce pripazim što cu napisati i kako ce zvuciti ili mi puca prsluk.
Hvala na pohvalama. Trudit cu se i u buduce.
Što se tice gramatike, pffft... Imam samo toliko vremena u životu... U svakom slucaju, zahvaljujem na komentaru. |
|
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Posted - 12/09/2007 : 15:19:04
|
quote: Originally posted by bookglobe Kada ga i postavi tekstovi i bibliografije nece biti objavljene, jer nam je cilj stimulirati ljude da nabavljaju tiskano izdanje SMG!-a (izdavaci smo), a samo osnovne stvari nalazit ce se na webu.
Njusim kontraproduktivnost u ovakvom stavu, no, bumo vidli ... Ja za sada kupujem SMG - em sto je lijepo slozen, em sto nije nesto skup za color izdanje, em sto mi daje svojevrstan preview dobavljivih albuma ...
quote: Originally posted by bookglobe Sorry ak si se uvrijedio. Nisam rekao da si budala, dakle nisam te vridao kao osobu, nego da si ispao budala.
Drugim rijecima - nije govno, nego se pas posro ... |
|
|
|
Topic |
|