forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Izdavaci i njihove web stranice
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 11/09/2007 : 13:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
... malo mi je cudno/jadno da neki izdavaci (Bookglobe i ekipa) nemaju svoje web stranice na kojima se moze naci popis izdanja, najave i dobavljivost (kiosci/strip knjizare).
Neka se ugledaju malo na Libellus !

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 11/09/2007 : 13:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
A kakva je tek stranica od Ludensa!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 11/09/2007 : 13:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
Ajme majko !
Sad sam nasao. Nisam ni znao da Ludens ima neki web.

Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 11/09/2007 : 13:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
na Libellusovoj stranici mi jedino smeta što nigdje ne piše cijena, a bgl svoje stripove najavljuje na http://www.stomugromova.com/
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 11/09/2007 : 13:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

A kakva je tek stranica od Ludensa!

yeah, nije apdejtirana vec godinu-2
vidi se koliko im je stalo do njihovih kupaca
Go to Top of Page

bookglobe
New Member

296 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 11/09/2007 : 14:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bookglobe a Private Message
quote:
Originally posted by Antracit

... malo mi je cudno/jadno da neki izdavaci (Bookglobe i ekipa) nemaju svoje web stranice na kojima se moze naci popis izdanja, najave i dobavljivost (kiosci/strip knjizare).

Bookglobe je vlasnik internet stranice STO MU GROMOVA! (http://www.stomugromova.com/) koje su direktno povezane s našim magazinom SMG! Na tim stranicama redovito donosimo vijesti o našim izdanjima. Smatramo da smo time osigrali prisutnost na webu i ispunili osnovne obveze prema dobronamjernim citateljima.

S druge strane smatram kako je "jadno" lupetati i prozivati ljude, a da se covjek prije toga ne osigura faktima. Onda ispadne budala, drugima je neugodno zbog toga (uvijek mi je žao kad neko ispadne budala bez veze), ali njemu nije. Onda ja moram pisati objašnjenja.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2007 : 14:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by bookglobe
Onda ja moram pisati objašnjenja.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 11/09/2007 : 15:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
quote:

quote:

Bookglobe je vlasnik internet stranice STO MU GROMOVA! (http://www.stomugromova.com/) koje su direktno povezane s našim magazinom SMG! Na tim stranicama redovito donosimo vijesti o našim izdanjima. Smatramo da smo time osigrali prisutnost na webu i ispunili osnovne obveze prema dobronamjernim citateljima.

S druge strane smatram kako je "jadno" lupetati i prozivati ljude, a da se covjek prije toga ne osigura faktima. Onda ispadne budala, drugima je neugodno zbog toga (uvijek mi je žao kad neko ispadne budala bez veze), ali njemu nije. Onda ja moram pisati objašnjenja.

Woo-hoo !!!!!
Brz odgovor, iz prve ruke - nema sto !

Ajmo malo secirati ...

1. dobronamjeran savjet - rezervirajte domenu www.bookglobe.hr (besplatno je) i postavite redirect na www.stomugromova.com
Ima logike, ne ?

2. Kako se osigurati faktima kad upisem u Google "Bookglobe" i ne dobijem nish. Cista logika - ako trazim izdanja Bookglobea, ne pada mi na pamet da upisujem "sto mu gromova" .
BTW, ni na SMG webu nema informacija u Cortu (mozda ima negdje zakopano, ali ocekujem da bude na homepageu ili na prvoj razini nekod podlinka, posto se radi o novom izdanju), tako da ono sto sam napisao stoji.
I nema potrebe za vrijedanjem - uopce nisi morao pisati onaj drugi dio, cisto iz pristojnosti, a ako nista, onda zbog toga sto sam kupac (i to rasipni i stalni), a kupac je uvijek u pravu

U svakom slucaju, pohvale za Corta, Blueberrya i Krcka i za brdo divnih novih izdanja !

PS
Posve dobronamjerna kritika - konstrukcije tipa "IZAŠLI SU NOVI BLUEBERRY ALBUMI" nisu u duhu hrvatskog jezika - ima dosta tih stvari koje zvuce kao doslovan prijevod sa npr. engleskog
Nis strasno, no eto ...

Edited by - Antracit on 11/09/2007 15:15:51
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/09/2007 : 15:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Bookglobe ima svoju stranicu:

http://www.bookglobe-comics.hr/

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/09/2007 : 15:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Tek sada sam vidio da im ova stranica više nije u upotrebi.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

bookglobe
New Member

296 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 11/09/2007 : 15:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bookglobe a Private Message
quote:

quote:

quote:

Woo-hoo !!!!!
Brz odgovor, iz prve ruke - nema sto !

Ajmo malo secirati ...

1. dobronamjeran savjet - rezervirajte domenu www.bookglobe.hr (besplatno je) i postavite redirect na www.stomugromova.com
Ima logike, ne ?

2. Kako se osigurati faktima kad upisem u Google "Bookglobe" i ne dobijem nish. Cista logika - ako trazim izdanja Bookglobea, ne pada mi na pamet da upisujem "sto mu gromova" .
BTW, ni na SMG webu nema informacija u Cortu (mozda ima negdje zakopano, ali ocekujem da bude na homepageu ili na prvoj razini nekod podlinka, posto se radi o novom izdanju), tako da ono sto sam napisao stoji.
I nema potrebe za vrijedanjem - uopce nisi morao pisati onaj drugi dio, cisto iz pristojnosti, a ako nista, onda zbog toga sto sam kupac (i to rasipni i stalni), a kupac je uvijek u pravu

U svakom slucaju, pohvale za Corta, Blueberrya i Krcka i za brdo divnih novih izdanja !

PS
Posve dobronamjerna kritika - konstrukcije tipa "IZAŠLI SU NOVI BLUEBERRY ALBUMI" nisu u duhu hrvatskog jezika - ima dosta tih stvari koje zvuce kao doslovan prijevod sa npr. engleskog
Nis strasno, no eto ...

Kupac je uvijek u pravu, osim kad je u krivu. Npr, kad nešto naziva jadnim, a da se prije toga nije barem malo raspitao o onome o cemu govori.

U vezi seciranja:

1) Hvala na savjetu. Imam svoje razloge zbog kojih se koristim SMG!-om. Domena je rezervirana prije više od godinu dana i iskoristit cu ju kada budem smatrao potrebnim.

2)Neke se stvari mogu saznati i na drugim forumima, pa tako (posebno) i na ovom. Tekstovi o Cortu i Prattu (nekih desetak i više kartica) tiskani su u SMG!-u. Corto je najavljen i na webu u predhodnm brojevima SMG!-a i kataloga. Na webu nema novih podataka jer Tally, urednik, ima privatnih obveza cija važnost nadilazi trenutno ažuriranje weba Cortom. Kada ga i postavi tekstovi i bibliografije nece biti objavljene, jer nam je cilj stimulirati ljude da nabavljaju tiskano izdanje SMG!-a (izdavaci smo), a samo osnovne stvari nalazit ce se na webu.

Sorry ak si se uvrijedio. Nisam rekao da si budala, dakle nisam te vridao kao osobu, nego da si ispao budala. U to si sam uletio i ne mogu ti pomoci. Ja kad ispadnem budala - ispadnem budala. Popravim se ili ne. U buduce pripazim što cu napisati i kako ce zvuciti ili mi puca prsluk.

Hvala na pohvalama. Trudit cu se i u buduce.

Što se tice gramatike, pffft... Imam samo toliko vremena u životu... U svakom slucaju, zahvaljujem na komentaru.
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 12/09/2007 : 15:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
quote:
Kada ga i postavi tekstovi i bibliografije nece biti objavljene, jer nam je cilj stimulirati ljude da nabavljaju tiskano izdanje SMG!-a (izdavaci smo), a samo osnovne stvari nalazit ce se na webu.

Njusim kontraproduktivnost u ovakvom stavu, no, bumo vidli ...
Ja za sada kupujem SMG - em sto je lijepo slozen, em sto nije nesto skup za color izdanje, em sto mi daje svojevrstan preview dobavljivih albuma ...

quote:
Sorry ak si se uvrijedio. Nisam rekao da si budala, dakle nisam te vridao kao osobu, nego da si ispao budala.

Drugim rijecima - nije govno, nego se pas posro ...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000