forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD Projekt - Ljepilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/10/2007 : 00:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by lwood

da li je ovo Pocetak Kraja Ludensa?????????

ne vjerujem
bez obzira na traljavost, ne daj boze

daj boze da riknu pa da to preuzme, recimo, hello. i ne samo to vec i sve ove hc-bonellijevce. da ih baci na kiosk i pametno se siri.
trebalo bi malo maltretirati bonellija direktno oko tih pizdarija sto rade u nas.

mislis na van gogha? uuuu, brale, s konja na tovara, vjeruj mi... ako je ludens (a iza njega stoji ugledni gospodin iz bivse SD)skrtost i pohlepa, ovo je... ughhh... ni meko, ni tvrdo, nit ista... vakuum...
a na kiosk ne ide nista osim zagora, dd-a i afk-a, stara prica... stoga je za vecinu junaka hc i mala naklada nuzno zlo, nazalost... ali bar onda ono sto ide, sto se moze fino prodati na kioscima, neka ide u pristojnom izdanju, kako ljepilo, tako prijevod...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 12/10/2007 : 01:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
mislio sam na van gogha, ocijenio sam ga samo prema (opcenito ljubaznom) nastupu hello-a na forumu i pokusaju kiosk texa/mr-a cak. :)
nemam nista protiv tih par hc-a, cak mi je drago da izlaze za knjiznice i nekoliko tezih fanova. no stalno mi se cini da uz pravilan pristup bonelli moze osvojiti daleko vece trziste/naklade u nas i sire. samo ako ludens ovako nastavi, pa, sve mi se cini da bumo mi to opet citali po starom, khm.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 12/10/2007 : 03:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
Moj Dylan Dog kupljen na kolodvoru u Splitu ne triba lijepilo....
Zakljucak:Hajduk Split

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 12/10/2007 : 08:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Ovaj DD je jedna od vecih katastrofa ove godine

Jucer pak kupim novog Maxmagnusa. Na naslovnici pise "Jezero cuda", a unutra "Cudotvorno jezero"

Nije neka greska kao sa ovim ljepilom, ali je ogromna gresketina

Gresaka kao u prici!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 12/10/2007 : 12:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ja sam neki dan prolistao tog projekta u trafici i kao novi je bio, bez greške...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/10/2007 : 12:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
joj kupio sam projekt, to je zaista nevideno do sada, 'snovi' i 'na ruti moby dicka' prema ovome imaju savršen uvez
nemam rijeci za ovako traljav posao, jebo te AKD i njihova titula najbolje tiskare u zemlji

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/10/2007 : 12:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Bas ste se naljutili na "Ludens", verovatno bih i ja bio ljut da imam takve stripove, no, ovo malo sto stize u Srbiju ne kioske (Zagor extra, Mark i Blek) je perfektno po tom pitanju.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 12/10/2007 : 13:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Evo uzeo MM maxi i piše mi na uvodnoj stranici "Težina dinosaura" (po tekst dodatku) umjesto "Ljudi Gmazovi".

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 12/10/2007 : 14:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

joj kupio sam projekt, to je zaista nevideno do sada, 'snovi' i 'na ruti moby dicka' prema ovome imaju savršen uvez
nemam rijeci za ovako traljav posao, jebo te AKD i njihova titula najbolje tiskare u zemlji

Mene je sokiralo
Ovako nesto jos nije vidjeno.
"Snovi" su imali ljepilo mada je bilo nikakvo, a ovaj pak nema uopce ljepila!
Dosao mi je gust da idem po kioscima i da svaki primjerak otvaram i da gledam kako ispadaju stranice
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 12/10/2007 : 15:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Dr. Westax
Dosao mi je gust da idem po kioscima i da svaki primjerak otvaram i da gledam kako ispadaju stranice

ili ako ce na CRS doci i sam Bonelli, da netko pred njim malo prolista na sta lice njegova izdanja u izvedbi domacih "profesionalaca"
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/10/2007 : 17:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
hahaha!!
to bi bila fora...
ono "biste li mi se ljubazno potpisali..." i onda staviti na stol hrpu stranica, odvojenih

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 14/10/2007 : 17:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
znaci odsad svaki ludensov uradak prolazi rigoroznu kontrolu i pregled tehnicke kvalitete.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 15/10/2007 : 12:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

hahaha!!
to bi bila fora...
ono "biste li mi se ljubazno potpisali..." i onda staviti na stol hrpu stranica, odvojenih

hehe, samo cekam da mi se iduci zagor raspadne poput ovog Dylana i onda taj krs nosim Feriju i Serdu na potpis
naravno uz kameru da to sve ovjekovjeci
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47180 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2007 : 13:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
onda san ja ok proša.a da je malo lipila- je.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 15/10/2007 : 19:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
Danas kupio! Kad složim stranice natrag po redu možda i procitam. Koji kurac ne odjebu tu tiskaru ili je barem ozbiljno opomenu! U zadnje vrijeme samo fušaju.

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/10/2007 : 08:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
izašli novi afk, srecom velika vecina je ok za razliku od 55

Till I Collapse
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 16/10/2007 : 11:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Sto nije valjalo sa brojem 55?
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 16/10/2007 : 11:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

znaci odsad svaki ludensov uradak prolazi rigoroznu kontrolu i pregled tehnicke kvalitete.

Sva izdanja prolaze rigoroznu kontrolu i pregled tehnicke kvalitete. Nazalost Ludens nekako ima najvise gresaka.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/10/2007 : 11:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Izdaju previše stripova... To mora da je to!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 16/10/2007 : 11:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Izdaju previše stripova... To mora da je to!

Izdaju jako puno stripova pa je normalno da se neke greske dogadjaju. Ipak ne staviti ljepilo na strip je greska svih gresaka. To mi nikada nece biti jasno kako su uspjeli napraviti takvu glupost.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/10/2007 : 12:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:
Originally posted by darkwoodaxe

Sto nije valjalo sa brojem 55?

naborani hrbati, citava serija u mc u , no u drugoj turi su bolji. hrbat se vidi na polici i po meni treba biti lijep, a ne zgužvan

Till I Collapse
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47180 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2007 : 13:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zato i uziman AF hc ti mekici se raspadaju kad ih oštrije pogledaš

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 16/10/2007 : 13:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Gledajuci sve ove komentare,otišao sam po stripove direktno u MC da izaberem dva koja se ne raspadaju...
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 16/10/2007 : 13:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Gledajuci sve ove komentare,otišao sam po stripove direktno u MC da izaberem dva koja se ne raspadaju...

i jesi pronasao? u kakvom su stanju nakon citanja?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 16/10/2007 : 14:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
U odlicnom je stanju! Pregledao sam više brojeva i uzeo dva koji su mi izgledali najbolji.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000