koj je stvarno izdavacki plan za ovu godinu, tj. kaj se još bude sigurno izdalo ove godine trebalo bi se znati sigurno pošto je godina na laganom zalasku a i koj je plan za iducu godinu
najviše me zanimaa kaj je sa špagetima u stripu
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
El Nino, Svebor i Plamena, Ken 1-6 + 41-48. To ce sigurno biti objavljeno ove godine. Sve ostalo, ako ne stignem u 2007. ide u prvu polovinu 2008. Plan za 2008. jos nije gotov.
Moze jedan predlog? Ne bi bilo lose da, ako je moguce, od Jaimeovog lettering napravite font. Meni je nekako njegov lettering sastavni i veoma bitan deo stripa, a nisam nigde video neki slican font.
Pa samo je taj plan out of dejt, ali mi je bilo glupo to mijenjati. Jaimeov font je bio plan, ali smo nasli ovaj koji je strasno slican, pa smo izabrali njega. Meni se svidja.
Markose, da li su Ljubav i rakete stigli kod Miroslava u Alan Ford. Hocu da imam te stripove, hocu i tacka. Gledam Culfisovu foto-reportažu iz Darkvuda, police sa mojim stripom koji mi se ispred nosa rasprodao i pizdim.
El Nino, Svebor i Plamena, Ken 1-6 + 41-48. To ce sigurno biti objavljeno ove godine. Sve ostalo, ako ne stignem u 2007. ide u prvu polovinu 2008. Plan za 2008. jos nije gotov.
hej..daj reci da bar ovaj put nam ne "pobegnu" oni kenovi 1-6,jer nema smisla kupovati ovo drugo kad nemas prve..kako da rezervisemo to i slicno..
Kako znas da ja trebam vise od uobicajenih kolicina a imam prvih 18 - da li reprint prvih sest znaci da ne moram previse gristi nokte ili? mislim gledati cu uhvatiti prvu seriju ali bi mi lakse pri srcu bilo ipak da znam...
Markose, da li su Ljubav i rakete stigli kod Miroslava u Alan Ford. Hocu da imam te stripove, hocu i tacka. Gledam Culfisovu foto-reportažu iz Darkvuda, police sa mojim stripom koji mi se ispred nosa rasprodao i pizdim.
Sutra ide uvoz. Dakle, carina i te formalnosti traju do cetvrtka, u petak bi stripovi trebali biti u striparnicama, najkasnije u ponedjeljak (govorim napamet, ne mogu obecati, jer ne ovisi o meni, ali Slobo ce se sigurno potruditi da to sto prije zavrsi na policama).
hej..daj reci da bar ovaj put nam ne "pobegnu" oni kenovi 1-6,jer nema smisla kupovati ovo drugo kad nemas prve..kako da rezervisemo to i slicno..
A cuj, javi se u Darkwood/AF/Libellus/MoreComics strip knjizaru, neku u kojoj najradije kupujes i dogovori s njima rezervaciju i sve ostalo.
Kako znas da ja trebam vise od uobicajenih kolicina a imam prvih 18 - da li reprint prvih sest znaci da ne moram previse gristi nokte ili? mislim gledati cu uhvatiti prvu seriju ali bi mi lakse pri srcu bilo ipak da znam...
Ne brini, imas jos dovoljno brojeva od 19 pa nadalje, bar jos nekih pola godine-godinu.
Sutra ide uvoz. Dakle, carina i te formalnosti traju do cetvrtka, u petak bi stripovi trebali biti u striparnicama, najkasnije u ponedjeljak (govorim napamet, ne mogu obecati, jer ne ovisi o meni, ali Slobo ce se sigurno potruditi da to sto prije zavrsi na policama).
Danas sam zvao AF, Miroslav kaze da ce sve novo od HR stripova biti na prodaji u petak.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ne brini, imas jos dovoljno brojeva od 19 pa nadalje, bar jos nekih pola godine-godinu.
Aj još to uguraj u plan za 2008. i napokon mogu mirno spavati. Pliz.
E, ovo ja ne razumin. Zašto tražiti vec objavljeni strip, namjenjen za c/b i objavljen u c/b, relativno lako nabavljiv. Da bi ga se imalo na debljem papiru i izmedu dva komada tvrdog kartona. To može imati opravdanje u slucaju klasika kao šta je "Balada o slanom moru" ili ako izdavacu osigurava SF brojku od barem 1000 prodanih primjeraka. Cisto sumnjam da Springville to može, zašto se onda trošiti na reprize?