Author |
Topic |
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 13/11/2007 : 16:35:29
|
quote: Originally posted by Pavel01
quote: Originally posted by VALTER
Svakako je izdanje Ken Parkera najmanje ili nimalo diskutabilno. Odlicn, i k tome završen serijal, zaslužuje da bude objavljen kako to Markos cini. Marlowe je zao i smiješan, a Covjek s mnogo imena Zosko mu je poklopac, najcrnji nacionalšovinist kojemu je ovo samo povod za svoje ispade.
pih. upravo si izrekao glupost desetljeca. fasisti me nazivaju nacionalsovinistom? hehe. 'najcrnji nacionalsovinist' 'ajd kupi mozak i procitaj ovaj topic od pocetka. pa se javi.
i ne zaboraviti: nudim svakom kronicnom bolesniku da mi se uvlaci u guzu u nedostatku drugih guza! da ne bi nastupili neki deliriji.
edit: mali oprosti, moram malo ublaziti reakciju na tvoju glupost. kad odrastes, skines se sa grbace tati miodragu i zaradis svoju prvu kunu, te kad smanjis dozivljaj, emocije i naucis razmisljati, onda cu te shvatiti ozbiljno. do tada mi mozes nicim izazvan piskiti po nozi. ili se drzati teme, a mene prepustiti ljudima s kojima raspravljam.
edit2: sad eto, sjetio sam se da si nekad ko peso trckarao za mnom i piskio mi po nozi.
??????????????????????????????????????? |
Humbert Coe |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 13/11/2007 : 16:40:18
|
@humbert Ne cudi se... nisi jedini |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 13/11/2007 : 19:02:12
|
quote: Originally posted by Pavel01 sad eto, sjetio sam se da si nekad ko peso trckarao za mnom i piskio mi po nozi.
Ma ovo mi je nejasno. Peso ili pešo? A ako je peso, šta je to? A ako je Pešo, tko je to?
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 15/11/2007 : 13:59:38
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by Pavel01 sad eto, sjetio sam se da si nekad ko peso trckarao za mnom i piskio mi po nozi.
Ma ovo mi je nejasno. Peso ili pešo? A ako je peso, šta je to? A ako je Pešo, tko je to?
A jooooj, Renky,vidis da neki ozbiljno shvate da ti nisi ukapirao o cemu je rijec. I jos, mislivsi da je ekstra(ne klasik) duhovit, nastavlja nizati posalice, pucke radosnice. Ne cudih se zato jer me je komedijas iznenadio (nije ovo prvi put, tradicija se nastavlja),nije me iznenadio, nego se pitam kako samom sebi ne bude dosadan i zasto se onakvi postovi uopce ostavljaju i ne sankcioniraju... Jadno. Eto, sad da vidimo daljnju komediju. |
Humbert Coe |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia