forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ken Parker - cenzurisane strane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2007 : 20:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

quote:
Originally posted by Toninho

ovaj je toliko zajunio ...
da ce na KRAJU TVRDIT DA JE ŽENSKO
AL POVUC SE NECE

bio danas jedan takav na teveju
isto misle

Ako postoji iko ko se nasmejao na ovu zalosnu demonstraciju duhovitosti, ja mu placam turu pica. Ili klinicko lecenje.
Po izboru.

hm, priznajem! moze li se birati? ja bih jednu plavusu i jednu crnku. (eh da sam mladji...)

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2007 : 21:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

a ne ne
ovaj je medunarodna hrvatska zvezda

smranader?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2007 : 21:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Kakve to veze ima? Srpski jezik ravnopravno koristi dva pisma, latinicno i cirilicno. Kada bi pogledali kompletnu srpsku publicistiku u poslednja dva veka otprilike bi odnos srpskih publikacija bio 50:50 na cirilici i latinici. To su osnovne stvari.

Ja sam kako dijete odrastao na srpsko-hrvatskom, jedan tjedan se pisala latinica,
drugi cirilica. Izdanja LMSa i ZSa su bila na jeziku koji sam ucio i u skolama.
A nikad nisam zivio u Srbiji, niti je to moja drzava ikad bila.
Prema tome jezik kao argument u svakom slucaju ne vrijedi puno, jer izdanja dolaze
iz vremena SFRJ kada je u toj drzavi uglavnom kao sluzbeni jezik bio srpsko-hrvatski odnosno hrvatsko-srpski.
quote:

A i ne postoji nikakva Jugoslovenska nacionalna knjiznica, niti je ikada postojala. Srpska publicistika poslednja dva veka nastaje i zavodi se u Matici srpskoj i Narodnoj biblioteci Srbije. I tacno se zna sta je srpska publikacija, a sta hrvatska, slovenacka, itd. Kulturna gradja podleze medjunarodnim sistemima, i tu nema nikakvih nedoumica i "neobaveznih tumacenja". To je cinjenica,

To nije cinjenica, vec tvoja zelja... nije zabranjeno sanjati i mastati,
ali cinjenice izgledaju nesto drukcije. Yu nacionalna knjiznica nije nikad postojala?
Hmmm... one YU ISBN oznake vjerojatno imaju samo moja izdanja, bit ce da je tiskarska greska...
Danas se zna sto je cija publikacija, i danas nema YU nacionalne knjiznice, kao sto ni nema
te drzave, ali je ona itekako postojala. JUBIN nije mit vec stvarnost...
Nije valjda da ju je netko pripisao pod svoju?
I nisi mi odgovorio na nekoliko pitanja koje sam u zadnjem postu pitao.
Primjerice jesi se raspitao koje su nacionalnosti bili prevoditelji u dnevniku?
Za nacionalne knjiznice kod prijevode stranih dijela njima je bitnije znati tko je
radio prijevod nego tko je nacrtao zamjensku naslovnicu.
Jesi se mozda raspitao ima li ista sto je upisano pod bibliografijom Vojvodine,
na kraju krajeva Novi Sad nije bio u republici Srbiji vec u SAPu Vojvodini.
No da mi nebi razvlacili raspravu do besvjesti; ti tvrdis da Yu nacionalna knjiznica
nije postojala, ja tvrdim suprotno, pa ti nudim jednu opkladu.
Ako ja dokazem ovdje javno da je postojala jugoslavenska nacionalna knjiznica, odnosno
jugoslavenski bibliografski institut koji je se u vrijeme SFRJa brinuo za publikacije
u cijeloj drzavi, izdavao ISBNove i ostale brojeve (sto je duznost nacionalne knjiznice)
i brinuo se o cijelokupnoj bibliografiji, ukljucujuci i stripove od kraja sedamdesetih godina,
onda ces ti javno napisati da si magarac i da nemas pojma o ovoj temi i dat ces mi 50 eura
kao naknadu, za pice i veceru. U suprotnom, ako ne dokazem, ja tebi nudim 100 eura
i javno cu napisati da sam magarac i da nemam pojma o ovoj temi. Moze?
Ako ne zelis, onda ja nemam vise nista za nadodati na ovu temu...

quote:

kao sto je cinjenica da su meni licno Zlatna serija i Lms bitni iskljucivo zbog istorijskog konteksta i rada lokalnih autora na tim serijama. Samu Bonelijevu produkciju smatram apsolutno bezvrednom.
Stoga mozda je to razlog sto me ne pogadja cinjenica da su izbacivali stranice, kao sto mi ni ne znaci nista sto postoji izdanje gde te stranice nisu izbacene. Sto se mene tice, mogli su da izbace i pola sveske svaki put.

Interesanto, samo djelo ti je bezvrijedno, ali crtaceva zamjenska naslovnica na tom bezvrjednom
djelu ti je znacajna i to samo zbog nacionalnosti crtaca, ne nuzno zbog kvalitete.
Ali dobro, svatko ima pravo na izbor, i to je OK.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Boban
Junior Member

Serbia
485 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 08/11/2007 : 22:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Boban's Homepage  Send Boban a Private Message
Moj brat je radio krajem sedamdesetih u jugoslovenskom bibliografskom institutu. Njegov zadatak je bio da sve pristiglo tog dana zavede po odredenim kriterijumima, nešto od toga je ukljuceno verovatno ovde:
http://labtel.imp.bg.ac.yu/biblio/mono/izdavaci/I00241.HTM
Elem, najlepše u svemu je bilo što su mu na sto stizala doslovno sva izdanja iz cele Jugoslavije i posle zavodenja, odredena izdanja su išla u gradsku biblioteku, a ostatak se delio medu zaposlenima.

__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2007 : 22:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
He-he taj ostatak koji se djelio je bio zanimljiv...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 08/11/2007 : 23:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Ko u drzavnim firmama u SFRJ kad su kuvari maznjavali velike ostatke hrane!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 08/11/2007 : 23:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

ka da je danas drukcije

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2007 : 23:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Ti si rekao da je postojala Jugoslovenska nacionalna knjiznica, ja sam rekao da nije, i nije. Bio sam u pravu. Postojao je Jugoslovenski bibliofilski institut.
E sad, jedna je sustinska stvar koju ti ne razumes i pokusavas da me ubedis u nemoguce. Naime, ne tvrdim ja da Jugoslavija nije postojala, samo tvrdim da vise ne postoji. Kao sto ne postoji ni Sovjetski savez, ni Austrougarska, Cehoslovacka ili druge slicne tvorevine. A postojali su, veruj mi.
E sada, sve vreme postoji Matica srpska i postoji Narodna biblioteka Srbije, vec skoro dva veka, kontinuirano, i sva srpska izdanja neprekidno su zavedena u obe institucije. I kao sto nikom danas ne pada na pamet da prica o austrougarskim ili cehoslovackim publikacijama, ili sovjetskim, tako danas ne postoje ni jugoslovenske publikacije.
Ukratko, sve vreme postoje srpske (koje u nekom trenutku pored toga bejahu i jugoslovenske, a sve vreme su i evropske i sl.) publikacije (i tu nikakve veze nema etnicko poreklo urednika ili vec kakve gluposti pises - odnosno u danasnjem vremenu to i nisu gluposti vec nacionalisticki homofobni pogled na svet koji treba osuditi) koje u bilo kom strucnom razmatranju jesu publikacije objavljene u Srbiji, od strane firmi registrovanih u Srbiji, na srpskm jeziku (ne iskljucivo, postoje i srpska izdanja na drugim jezicima), za koje je placen porez i sve obaveze prema regulativi u Srbiji, i koje su zavedene u Matici srpskoj i Narodnoj biblioteci Srbije. Dakle, ja ti savetujem da objasnis nekom Cehu da je Hasekovo delo austrougarska knjizevnost, da je prvo izdanje Kafke austrougarsko - jednako cesko kao i hrvatsko, ili nekom Ukrajincu ili Estoncu njihova kultura ne poznaje nikakve publikacije u 20. veku, jer je to ustvari sve sovjetsko. Uradi to, pa ce te mozda oni voditi na veceru.

Edited by - marlowe on 08/11/2007 23:15:15
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 08/11/2007 : 23:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

ka da je danas drukcije

Razlika je sto vise nema drzavnih firmi a ako i ima onda su pod stecajem!

Every man dies,
not every man really lives.

Edited by - William_Wallace on 08/11/2007 23:24:02
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/11/2007 : 00:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Ti si rekao da je postojala Jugoslovenska nacionalna knjiznica, ja sam rekao da nije, i nije. Bio sam u pravu. Postojao je Jugoslovenski bibliofilski institut.
E sad, jedna je sustinska stvar koju ti ne razumes i pokusavas da me ubedis u nemoguce. Naime, ne tvrdim ja da Jugoslavija nije postojala, samo tvrdim da vise ne postoji. Kao sto ne postoji ni Sovjetski savez, ni Austrougarska, Cehoslovacka ili druge slicne tvorevine. A postojali su, veruj mi.
E sada, sve vreme postoji Matica srpska i postoji Narodna biblioteka Srbije, vec skoro dva veka, kontinuirano, i sva srpska izdanja neprekidno su zavedena u obe institucije. I kao sto nikom danas ne pada na pamet da prica o austrougarskim ili cehoslovackim publikacijama, ili sovjetskim, tako danas ne postoje ni jugoslovenske publikacije.
Ukratko, sve vreme postoje srpske (koje u nekom trenutku pored toga bejahu i jugoslovenske, a sve vreme su i evropske i sl.) publikacije (i tu nikakve veze nema etnicko poreklo urednika ili vec kakve gluposti pises - odnosno u danasnjem vremenu to i nisu gluposti vec nacionalisticki homofobni pogled na svet koji treba osuditi) koje u bilo kom strucnom razmatranju jesu publikacije objavljene u Srbiji, od strane firmi registrovanih u Srbiji, na srpskm jeziku (ne iskljucivo, postoje i srpska izdanja na drugim jezicima), za koje je placen porez i sve obaveze prema regulativi u Srbiji, i koje su zavedene u Matici srpskoj i Narodnoj biblioteci Srbije. Dakle, ja ti savetujem da objasnis nekom Cehu da je Hasekovo delo austrougarska knjizevnost, da je prvo izdanje Kafke austrougarsko - jednako cesko kao i hrvatsko, ili nekom Ukrajincu ili Estoncu njihova kultura ne poznaje nikakve publikacije u 20. veku, jer je to ustvari sve sovjetsko. Uradi to, pa ce te mozda oni voditi na veceru.

Ne prihvatas opkladu ha?
Dragi druze, jugoslavenska nacionalna knjiznica se zvala jugoslavenski bibliografski institut.
Naziv nema veze s pricom, ta ni srpska nacionalna knjiznica se ne zove tako, vec se
zove narodna biblioteka Srbije, zar ne?
JBIN je imao zadatke koje danas ima bilo koja nacionalna knjiznica, prikupljala je podatke,
izdavala ISBN, ISND i druge publikacijske brojeve i slali su im se obavezni primjerci, itd.
I sto je najbitnije za cijelu raspravu, to je vrijedilo i za stripove od 1979. godine.
To je ono sto ja mogu dokazati, i o cemu pricam.
Mnogima je dovoljno baciti pogled na ZS i LMS i vidjeti knjiznicne oznake YU a ne SRB ili kako vec.
Skoro sve publikacije koje su izasle u YU bila su djela iz jugoslavenske bibliografije, i podaci
su upisani i registrirani u jugoslavenskoj nacionalnoj knjiznici, ili ako hoces na
srpsko-hrvatskom u jugoslavenskom bibliografskom zavodu.
Kako se SFRJ raspao sve te podatke preuzela je SRJ na sebe i nastavila sa upisima,
no naravno od tog trenutka samo sa podrucja SRJ, sto je sad s tim ne znam, predpostavljam
da je sve preslo pod narodnu biblioteku Srbije.

A sto se tice drugog dijela, ti mjesas kruske i jabuke vec sam ti rekao...
Hasekovo djelo nije iskljucivo austrougarska knjizevnost, kao sto ni Berardijevo
djelo Ken Parker nije srpsko djelo, vec talijansko.
Ovo sto je izdao System je srpska publikacija tog djela, Libellus/Fibra izdanja su
hrvatska publikacija a ono sto je izdao dnevnik je jugoslovenska publikacija.

Zao mi je sto ce ovo poljuljati i ono malo dobroga sto si vidio u Bonellijevim
izdanjima, ali velik si ti deran. Prezivjet ces.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2007 : 00:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Najprostioje receno. Nigde vise ne postoje vise jugoslovenske publikacije, kao sto ne postoje ni sovjetske, austrougarske, cehoslovacke. To je sve.
Sve srpske publikacije u poslednjih dva veka bile su katalogizirane u Matici srpskoj i Narodnoj bioblioteci Srbije.
Postoje jasni medjunarodni kriterijumi po kojima se odredjuje kulturno nasledje i pripadnost. I ti kriterijumi su jedini i iskljucivo validni za ovu planetu. Koliko god ti gurao glavu u pesak, to je tako.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/11/2007 : 00:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Sto se mene tice ja nemam vise nista dodati ni oduzeti na ovu raspravu.
Ako koga zanima dokaz koji spominjem, mogu mu ga poslati mailom, ali na cirilici je
pa tko ne zna citati cirilicu ne vrijedi mu puno...
Neka svatko za sebe zakljuci sto mu je draze, meni je ionako svejedno.

Samo bih vise volio da ljudi vole stripove zbog stripa, odnosno onog sto u njemu mogu
pronaci, sadrzajno i slikovito, a ne da vole neki strip zbog toga sto
ga je XY narodna/nacionalna biblioteka/knjiznica upisala u svoj katalog publikacija.
No zivjela demokracija i mogucnost odabira. Ja se samo nadam da je barem na ovom forumu
vise onih koje ne zanima jezik i drzavna oznaka publikacije da bi bez problema mogli uzivati u izdanjima.

Zivili.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2007 : 00:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:

Sto se mene tice ja nemam vise nista dodati ni oduzeti na ovu raspravu.
Ako koga zanima dokaz koji spominjem, mogu mu ga poslati mailom, ali na cirilici je
pa tko ne zna citati cirilicu ne vrijedi mu puno...
Neka svatko za sebe zakljuci sto mu je draze, meni je ionako svejedno.

Samo bih vise volio da ljudi vole stripove zbog stripa, odnosno onog sto u njemu mogu
pronaci, sadrzajno i slikovito, a ne da vole neki strip zbog toga sto
ga je XY narodna/nacionalna biblioteka/knjiznica upisala u svoj katalog publikacija.
No zivjela demokracija i mogucnost odabira. Ja se samo nadam da je barem na ovom forumu
vise onih koje ne zanima jezik i drzavna oznaka publikacije da bi bez problema mogli uzivati u izdanjima.

Zivili.

Tako je. Potpuno se slazem da u stripu treba uzivati koje god da je izdanje u pitanju, u meri u kojoj to delo zasluzuje. Kao sto rekoh, meni je LMS izdanje zanimljivo jedino zbog kulturoloskog i istorijskog aspekta, zbog produkcijske aktuelnosti i urednickih resenja, i zbog rada srpskih strip autora na tim izdanjima. Shvatam da to u nekoj drugoj zemlji nije uopste zanimljivo, ali u Srbiji jeste. Kao sto, recimo, Zvitorepcev roman u stripu, meni nije bitan, ali smatram da je za slovenacku publicistiku i istoriju stripa jako bitan. Da su slovenacki autori radili naslovne, bio bi jos bitniji.

Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 09/11/2007 : 00:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
ma dajte..za to vreme to su bili svemirski stripovi..aj sto ovaj preteruje,ali i hrvati su ne fer prema dnevniku...pitajte bugare i rumune koji su bili pod ropstvom sssr-a dali su znali ko je zagor,mark,ken,marvel ili sta ja znam...bar smo imali sta da citamo od stripova za razliku od mnogih drzava komunista koji najvise su imali stripove u stilu mirka i slavka.. licno,radije bih imao na policu kena na makedonskom i sve ostale,ali jebi ga..to je to..najlosija varijanta je da nemas stripove na polici..

www.stripovimk.tk
"more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/11/2007 : 01:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by acika

ma dajte..za to vreme to su bili svemirski stripovi..aj sto ovaj preteruje,ali i hrvati su ne fer prema dnevniku...pitajte bugare i rumune koji su bili pod ropstvom sssr-a dali su znali ko je zagor,mark,ken,marvel ili sta ja znam...bar smo imali sta da citamo od stripova za razliku od mnogih drzava komunista koji najvise su imali stripove u stilu mirka i slavka.. licno,radije bih imao na policu kena na makedonskom i sve ostale,ali jebi ga..to je to..najlosija varijanta je da nemas stripove na polici..

Najlosija je da nemas ni policu
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 09/11/2007 : 01:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by acika

Najlosija je da nemas ni policu

ili da nemas texa od prvog broja

www.stripovimk.tk

Edited by - acika on 09/11/2007 01:43:37
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/11/2007 : 01:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message

Sad si me pogodio u bolnu tacku
Dado ce da ispravi tu nepravdu dogodine
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/11/2007 : 02:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ali je Dado stolar?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/11/2007 : 02:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ima da budem. Jesi vidio kako su atraktivne one kuzine sa SBrotthers!?
Zamisli kuzinu s Texom od provog broja...
Rekao sam ja jos onda, treba prestati s izdavastvom, kuzine i police ozradjivati to je biznis.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/11/2007 : 03:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Da vrlo su inventivne... špageti bros. na vratnicama kužine, mora ti se otvorit apetit.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/11/2007 : 08:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Da vrlo su inventivne... špageti bros. na vratnicama kužine, mora ti se otvorit apetit.

staviš ciku kako ždere na sastanku trapera,onda bi se gladan covik samo od tog prizora zasitio

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 09/11/2007 : 13:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Ali je Dado stolar?

www.stripovimk.tk
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 12/11/2007 : 18:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

a ne ne

smranader?

Milojko?
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 12/11/2007 : 19:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Wow, zar je predizborna kampanja pocela i na ovom topicu?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/11/2007 : 20:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by lwood

quote:

a ne ne

smranader?

Milojko?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000