forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ken Parker - cenzurisane strane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2007 : 13:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Ma, kakvo vrijedanje, pobogu:

User Name: Pavel01
Real Name: Pero Bitanga
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2007 : 13:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
dobro. nek ti bude. piski mi dalje po nogavici.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 08/11/2007 : 14:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
rekao bih nešto, ali necu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/11/2007 : 14:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
meni su draga oba izdanja,možda malo više drugo,zato jer je kompletno...i da mi netko ponudi lms komplet od kena,uzeo bih ga...kao dijete sam mrzio kena,ne zato šta sam znao da je cenuriran,osakacen itd. vec zato što mi je bio odbojan-od crteža pa do scenarija...danas ga s guštom citam...ostalo necu komentirat,jer nema smisla...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2007 : 15:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
I ja sam mislio da se ne javljam,ali moram samo da bih pokazao da nas ima vise normalnih nego sto bi moglo da se zakljuci kad se cita ovaj topic.
I meni se jebe koji je jezik u pitanju sve dok ga razumem
Vise puta sam to rek'o al' ajde da ponovim - Ne bi mi smetalo da mi u pasosu pise da sam Nemac ili Japanac ako bi to znacilo da mogu da priustim sebi i porodici bolji zivot od ovog kakvim trenutno zivi moj nebeski narod
Uostalom,svi smo valjda potekli od majmuna - problem je sto su neki resili da im je to dovoljno sto se tice evolucije.
Kog boli q.... da li je izdavac iz Srbije,Hrvatske,BIH...sve dok ima stripova?
Mene ne.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2007 : 15:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Inace,najveci sovinista na forumu je Dado,jer ne zeli da krene sa reprintom Texa zato sto je to prvi trazio neko iz Srbije
Uzaludna su sad zapomaganja stripofila iz Hrvatske i dr.Ex-Yu republika...
Zasto se niste setili na vreme???
Pre Srbina???

Dado,demantuj me da nisi sovinista i kreni s reprintom.
U suprotnom,svi ce shvatiti kakav si
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/11/2007 : 15:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A sada...

Real Name: Pero Cigla
Occupation: zidar

To je samo dokaz neozbiljnosti i u raspravama... Svejedno mi ali obicno rijeci imaju vecu težinu kad je njihov autor potpisan iza njih tako da...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2007 : 16:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

A sada...

To je samo dokaz neozbiljnosti i u raspravama... Svejedno mi ali obicno rijeci imaju vecu težinu kad je njihov autor potpisan iza njih tako da...

naravno rankislave, naravno. hm, opet me hvala lagana mucnina, mora da sam pojeo nesto lose.

the bird is the word
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/11/2007 : 16:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Uh, izgleda, zadnjih dana stalno jedeš nešto loše... minjaj kuvara

Iako mi je ovo manje loše nego Poll faza

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2007 : 16:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Inace,najveci sovinista na forumu je Dado,jer ne zeli da krene sa reprintom Texa zato sto je to prvi trazio neko iz Srbije
Pre Srbina???

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2007 : 16:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

A sada...

Promjenio prezime, bit ce da se uda!
Doduse neki se udaju i ne promjene prezime...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2007 : 16:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Uh, izgleda, zadnjih dana stalno jedeš nešto loše... minjaj kuvara

Iako mi je ovo manje loše nego Poll faza

primjetio sam da ti nije sjela poll faza. mogli bi to obnoviti.

da rekapituliram:
topic o lms-kenu.
dusebriznik renkislav: unistena idila pollovima i diskusijom koja ga recimo zamara
dusebriznik valter: unistena idila napadima halucinacija

pa ljudi, kandidirajte za moderatore!

ili da se malo nakalemite, recimo, na markosa?

odakle crpite pravo da zajasite na mene? pa nisam JA ken.

the bird is the word

Edited by - Pavel01 on 08/11/2007 16:30:31
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2007 : 16:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Pre Srbina???

Ovo je cinicni smeh,a Dado kao iskusni izdavac koristi prednosti pisane forme
Ajde bar Nika dogodine???
Kad ce plan za 2008???
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/11/2007 : 16:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Pre Srbina???

To, kralju, dugo me nešto nije ovako nasmijalo... A to ti je veliko dostignuce kad dolazi od Hrvatine kakav sam ja:)

P.S. Ovaj forum me je i privukao jer tu nije bilo prepucavanja na nacionalnoj osnovi... Sad vidim da ipak nije tako bajno... Ali proci ce valjda, proci ce, proci ce:)

P.P.S. Ja sam Hercegovac... Pozivam sve clanove s prebivalištem u Bosni da me slobodno mrze:) Njegujmo tradiciju:)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/11/2007 : 17:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
DD je Hercegovac!!! Ili na slici samo jako liciš na njega?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2007 : 17:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Pre Srbina???

To, kralju, dugo me nešto nije ovako nasmijalo... A to ti je veliko dostignuce kad dolazi od Hrvatine kakav sam ja:)

P.S. Ovaj forum me je i privukao jer tu nije bilo prepucavanja na nacionalnoj osnovi... Sad vidim da ipak nije tako bajno... Ali proci ce valjda, proci ce, proci ce:)

P.P.S. Ja sam Hercegovac... Pozivam sve clanove s prebivalištem u Bosni da me slobodno mrze:) Njegujmo tradiciju:)

Bilo je toga ranije i vise.
Recimo,kad se pojavio Dampyr.
Mada,mislim da nema mnogo sovinista - samo dizu veliku buku pa lako upadaju u oci
Inace,busanje u prsa po nacionalnoj osnovi ne placa racune,letovanja,stripove,gorivo - tako da to smatram gubljenjem vremena
Uostalom,bas razlike medju nacijama (kulturne,verske...) bi trebale da povuku coveka da sazna sto vise i o sebi,i o drugima i bude bogatiji...
A ne da to bude osnova za mrznju.
To ostavimo propalitetima kojima je zivot prazan,pa moraju da nadju neki nacin da ga ispune,jer im je kvalitetniji pristup zivotu i svemu sto ga cini onemogucen zbog niskog IQ.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/11/2007 : 17:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pre Srbina???

Ovo je cinicni smeh,a Dado kao iskusni izdavac koristi prednosti pisane forme
Ajde bar Nika dogodine???
Kad ce plan za 2008???

A kad ce KAPETAN MIKI od prvog broja, za nas mladu publiku!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/11/2007 : 17:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

DD je Hercegovac!!! Ili na slici samo jako liciš na njega?

E ta je slika mojih ruku djelo, i upravo si mi dao kompliment prepoznavši tko je na njoj:) Možda iduci put i sebe nacrtam:)

A tko zna, možda DD i jest Hercegovac, nastranu to što je vegetarijanac, cujem da voli janjetinu:) Za razliku od mene, recimo:)

P.S. Primjecujem da mi se iza svake recenice pojavljuje znak ':)'! Molim, ignorirajte ga i sve ih shvatite ozbiljno:) Evo ga opet:) AAARGH:)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/11/2007 : 17:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Jugo produkcija ostaje jugo produkcija, gdje god se to desavalo i gdje god se upisivalo...
Sto god neki zeljeli cinjenica je da je vjesnikov AF jugo izdanje a ne HR, Ken LMS je jugo
izdanje a ne srpsko izdanje, Strip Art je jugo izdanje a ne BIH izdanje...
Kako su se neka izdanja upisivala u knjiznice republika (zakonom odredjeno) tako su se
sva upisivala u jugoslavenski nacionalnu knjiznicu... Provjerite malo te podatke.
Otvorite malo LMS i ZS izdanja pa cete naci nesto kao primjerice YU ISBN 86-7011-076-8...
Ako nisam zaboravio tu ne tako davnu povijest YU je bila drzava 6 ravnopravnih republika (+2 ap).
Naravno meni je to svejedno, moze izdanje biti koga hoce, ono mi se svidja ili ne, to je jedino odlucujuce.
Ali u jednom neobaveznom razgovoru, izdanja izasla za vrijeme Yu, smatram Yu izdanjima
i imam gomilu cinjenica koje govore tome u prilog.

-Vuce,evo ti da procitaš još jednom.Ustvari,procitaj dvaput,da bi bilo temeljitije,kao pravi Srbin procitaj triput!
-Ovo su ti cinjenice,a usporedbe sa "Ceškinjama" i "astro-ugarcima" su "fuk-feler".
-To bi ti priznali da je na cirilici,ali nije,pa se ti zapitaj,zašto nije?-Što misliš,zašto ZS i LMS nije,na cirilici,a kažeš-srpsko izdanje.Ja isto tvrdim da nije,a ono pice ceš platit!!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2007 : 19:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Jugo produkcija ostaje jugo produkcija, gdje god se to desavalo i gdje god se upisivalo...
Sto god neki zeljeli cinjenica je da je vjesnikov AF jugo izdanje a ne HR, Ken LMS je jugo
izdanje a ne srpsko izdanje, Strip Art je jugo izdanje a ne BIH izdanje...
Kako su se neka izdanja upisivala u knjiznice republika (zakonom odredjeno) tako su se
sva upisivala u jugoslavenski nacionalnu knjiznicu... Provjerite malo te podatke.
Otvorite malo LMS i ZS izdanja pa cete naci nesto kao primjerice YU ISBN 86-7011-076-8...
Ako nisam zaboravio tu ne tako davnu povijest YU je bila drzava 6 ravnopravnih republika (+2 ap).
Naravno meni je to svejedno, moze izdanje biti koga hoce, ono mi se svidja ili ne, to je jedino odlucujuce.
Ali u jednom neobaveznom razgovoru, izdanja izasla za vrijeme Yu, smatram Yu izdanjima
i imam gomilu cinjenica koje govore tome u prilog.

-Vuce,evo ti da procitaš još jednom.Ustvari,procitaj dvaput,da bi bilo temeljitije,kao pravi Srbin procitaj triput!
-Ovo su ti cinjenice,a usporedbe sa "Ceškinjama" i "astro-ugarcima" su "fuk-feler".
-To bi ti priznali da je na cirilici,ali nije,pa se ti zapitaj,zašto nije?-Što misliš,zašto ZS i LMS nije,na cirilici,a kažeš-srpsko izdanje.Ja isto tvrdim da nije,a ono pice ceš platit!!

Kakve to veze ima? Srpski jezik ravnopravno koristi dva pisma, latinicno i cirilicno. Kada bi pogledali kompletnu srpsku publicistiku u poslednja dva veka otprilike bi odnos srpskih publikacija bio 50:50 na cirilici i latinici. To su osnovne stvari. A i ne postoji nikakva Jugoslovenska nacionalna knjiznica, niti je ikada postojala. Srpska publicistika poslednja dva veka nastaje i zavodi se u Matici srpskoj i Narodnoj biblioteci Srbije. I tacno se zna sta je srpska publikacija, a sta hrvatska, slovenacka, itd. Kulturna gradja podleze medjunarodnim sistemima, i tu nema nikakvih nedoumica i "neobaveznih tumacenja". To je cinjenica, kao sto je cinjenica da su meni licno Zlatna serija i Lms bitni iskljucivo zbog istorijskog konteksta i rada lokalnih autora na tim serijama. Samu Bonelijevu produkciju smatram apsolutno bezvrednom.
Stoga mozda je to razlog sto me ne pogadja cinjenica da su izbacivali stranice, kao sto mi ni ne znaci nista sto postoji izdanje gde te stranice nisu izbacene. Sto se mene tice, mogli su da izbace i pola sveske svaki put.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 08/11/2007 : 19:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
ovaj je toliko zajunio ...
da ce na KRAJU TVRDIT DA JE ŽENSKO
AL POVUC SE NECE

bio danas jedan takav na teveju
isto misle

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2007 : 19:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

AL POVUC SE NECE

isto misle

Ako postoji iko ko se nasmejao na ovu zalosnu demonstraciju duhovitosti, ja mu placam turu pica. Ili klinicko lecenje.
Po izboru.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 08/11/2007 : 19:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
istina boli
ako nisi za klinicko lecenje

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2007 : 19:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

AL POVUC SE NECE

isto misle

koji? podrug?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 08/11/2007 : 20:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
a ne ne
ovaj je medunarodna hrvatska zvezda

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000