forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ken Parker - cenzurisane strane
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/11/2007 : 13:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a tek renault 4

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/11/2007 : 14:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by Dado

Ne znam gdje mene nadje da mi repliciras kad ja ni rjecju ni djelom ne pljujem po LMS Kenu
a ni drugim LMS i ZS izdanjima...

-Ma nisam ti replicirao,samo sam nastavio uz "ficu"!

Pa fico je bio prvi auto kojeg sam probao voziti...
Dok sam jos mogao stati u njega, naravno!

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 07/11/2007 : 14:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by no dice

quote:

Ne mogu vjerovati sto citam ovdje, ne mogu vjerovati...
Dakle onaj tekst u Kenu o "zapadnim susjedima" je obiljezen time... kako sam i sumnjao.
Nevjerojatno, srecom pa je Ken djelo marljivih talijana, inace tko zna sto bi mi tu smislili.

Obelezen cime? Jasno je i glasno u tekstu receno da sam Kena (kao i svi ljudi koje JA znam) zavoleo citajuci LMS izdanja, uprkos svim manama koje im se DANAS iznalaze. Pokazalo se se upravo na ovom topiku, sva nacionalna pumpanja misica na stranu, ima ljudi koji dele moje misljenje. E sad, ako neko hoce, moze da ucita svasta u sve...

Izrazi "zapadne komsije", "istocni susjedi" su nesto na sto sam jako alergican.
Citajuci ih dobivas utisak da autor ismijava one na koje misli, a to su u nasem slucaju neki narodi.
Svejedno tko to pise i kome pise ja to smatram losim izrazom, jer obuhvaca jedan narod.
Cime su te "zapadne komsije" zasluzile da ih stavis u iste rijeci s nekim kome je to
prvenstveno bilo upuceno ne znam, no znam da ljudi imaju razlicita misljenja o samom Kenu
koja nisu ogranicena drzavnim granicama. Osim pojedincima, koji su vjerojatno i negdje drugo ograniceni.
Strpati sve "zapadne komsije" u isti kos zbog Markosovog, moga ili ne znam cijeg misljenja zbilja
nema smisla osim ako se nesto ne gleda na nacionalnoj osnovi, pa stoga "zapadne komsije".
Kao sto nema smisla nazvati Kena iz LMS izdanjem bez mana, tko god imalo realan bio.

Tekst ti je inace odlican, i svidja mi se sve sto sam do sada mogao procitati, no smatram
kako ti ovaj jedan mali dio nije trebao, ne na onakav nacin u svakom slucaju.
Ovako me je navelo da razmisljam zasto ti smeta tadasnji libellusov Ken: zbog Markosa,
zbog Hrvata, Zapadnih komsija, jezika, ili tko zna vec cega...
Dobio sam sve samo ne utisak da ti se svidja Ken LMS zbog kvalitete, vec da ti se svidja
zbog toga sto je izdan na ekavici i u Srbiji... pa ti kritike LMS izdanja zbog toga ne odgovaraju.
A vjerojatno nisi tako mislio, no ja ti pisem kako sam to dozivio.

Sta da kazem u svoju odbranu, sem da ja u to vreme nisam znao nikog u Srbiji koji je Dnevnikovo vreme iznalazio ikakve mane (tad nisam bio upucen da je Zoran Djukanovic to vec radio). Malo mi je izgledalo uniformno to sto je vecina kritika stizala za Hrvatske, a moze biti da sam napade na LMS kena to doziveo i previse emotivno, jer ce taj Ken zauvek biti u mom srcu.

Nisam imao pojma da ce se ta uzgredna izjava o komsijama tumaciti tako ostro. Apropo mog nacionalzima, ja sam u Strip Pressingu, jedinom strip casopisu koji u Srbiji u zadnjih deset godina objavljuje radove domacih autora i Think Tank-u objavio stripove i intervjue Suzduke, Tice, Petruse, Prleta, Toncija Zonjica... Sto im je i bila premijera u Srbiji. Neka svako bude takav nacionalista, pa cemo svi skupa lepse ziveti...
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 07/11/2007 : 18:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
shmrc! shmrc!

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 07/11/2007 : 18:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Sto uopce ima lose u nacionalizmu?????
Vjerojatno smo svi zapravo u dubini nacionalisti. I kaj sad?
Al ne moramo biti sovinisti i mrzitelji, ne?

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/11/2007 : 18:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Svakako je izdanje Ken Parkera najmanje ili nimalo diskutabilno. Odlicn, i k tome završen serijal, zaslužuje da bude objavljen kako to Markos cini.
Marlowe je zao i smiješan, a Covjek s mnogo imena Zosko mu je poklopac, najcrnji nacionalšovinist kojemu je ovo samo povod za svoje ispade.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/11/2007 : 18:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ovisi sto tko podrazumjeva pod nacionalizam.
Ako je to ono sto ja mislim, onda je OK, ali cesto puta se to drukcije tumaci.
No ne zelim da ovdje pocmemo i pricu na tu temu iako smo je malo i ne zeleci zapoceli na krivi nacin.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 07/11/2007 : 18:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Zaista, kakvo jeftino dvolicno proseravanje na ovom topicu.

Srdjan (20 godina) i Valter (25 godina) su iako najmladi, jedini nosioci zdravog razuma, sad mi je jasno zašto je moj dide govorio: ''Stare konjine su samo za u mortadelu!''...

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 07/11/2007 : 18:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Svakako je izdanje Ken Parkera najmanje ili nimalo diskutabilno. Odlicn, i k tome završen serijal, zaslužuje da bude objavljen kako to Markos cini.
Marlowe je zao i smiješan, a Covjek s mnogo imena Zosko mu je poklopac, najcrnji nacionalšovinist kojemu je ovo samo povod za svoje ispade.

pih. upravo si izrekao glupost desetljeca. fasisti me nazivaju nacionalsovinistom? hehe. 'najcrnji nacionalsovinist'
'ajd kupi mozak i procitaj ovaj topic od pocetka. pa se javi.

i ne zaboraviti: nudim svakom kronicnom bolesniku da mi se uvlaci u guzu u nedostatku drugih guza! da ne bi nastupili neki deliriji.

edit:
mali oprosti, moram malo ublaziti reakciju na tvoju glupost. kad odrastes, skines se sa grbace tati miodragu i zaradis svoju prvu kunu, te kad smanjis dozivljaj, emocije i naucis razmisljati, onda cu te shvatiti ozbiljno.
do tada mi mozes nicim izazvan piskiti po nozi. ili se drzati teme, a mene prepustiti ljudima s kojima raspravljam.

edit2:
sad eto, sjetio sam se da si nekad ko peso trckarao za mnom i piskio mi po nozi.

the bird is the word

Edited by - Pavel01 on 08/11/2007 09:30:23
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/11/2007 : 18:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by no dice
Sta da kazem u svoju odbranu, sem da ja u to vreme nisam znao nikog u Srbiji koji je Dnevnikovo vreme iznalazio ikakve mane (tad nisam bio upucen da je Zoran Djukanovic to vec radio). Malo mi je izgledalo uniformno to sto je vecina kritika stizala za Hrvatske, a moze biti da sam napade na LMS kena to doziveo i previse emotivno, jer ce taj Ken zauvek biti u mom srcu.

Pa evo kao sto si mogao procitati, i meni osobno LMS Ken emotivno ima znacaja,
i LMS izdanja su meni osobno doprinjela da uopce razmisljam o izdavanju Kena.
Iako mi Ken LMS nema toliko emotivno zanacaj koliko recimo Tex Willer, kojeg sam kupovao
jos kao klinac (umjesto sendvica) dok sam Kena tek kasnije zavolio.
No naravno ako uopce trebam pricati o kvaliteti, ako ima smisla, onda to ne mogu porediti s danasnjim izdanjima, koliko god mi emotivno znacila.
Ali takodje razumijem i kad covjek preemotivno reagira zbog necega sto mu je drago... i meni se zna desiti.

quote:

Nisam imao pojma da ce se ta uzgredna izjava o komsijama tumaciti tako ostro. Apropo mog nacionalzima, ja sam u Strip Pressingu, jedinom strip casopisu koji u Srbiji u zadnjih deset godina objavljuje radove domacih autora i Think Tank-u objavio stripove i intervjue Suzduke, Tice, Petruse, Prleta, Toncija Zonjica... Sto im je i bila premijera u Srbiji. Neka svako bude takav nacionalista, pa cemo svi skupa lepse ziveti...

Ja ti nikako ne zelim nesto spocitavati, ne poznajem te dovoljno da bih uopce mogao
o tome govoriti, samo sam spomenuo kako sam ja dozivio onaj tekst, a vjerujem kako ces
se i ti sloziti da ga nisam trebao tako dozivjeti, odnosno da ti to nije bio cilj.
ili engleski jezik od srpskog? U najmanju ruku srpski sigurno bolje razumijem.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/11/2007 : 18:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ali dobro, napricalo se svasta i sto treba i sto netreba, no mislim moglo bi se
malo povuci kocnicu s nekim raspravama koje bas i nisu za ovaj forum a mogu se i krivo dozivjeti.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/11/2007 : 19:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Zaista, kakvo jeftino dvolicno proseravanje na ovom topicu.

Srdjan (20 godina) i Valter (25 godina) su iako najmladi, jedini nosioci zdravog razuma, sad mi je jasno zašto je moj dide govorio: ''Stare konjine su samo za u mortadelu!''...

Ja nisam emotivno vezan za Ken Parkera, cak nisam ni procitao sve epizode, više sam emotivno vezan za ova nova izdanja, ja sam se prosto oduševio kad sam pre nekoliko godina otkrio Zagor extra, i to ovde je jedan preprodavac imao skoro celu kolekciju, koju sam skoro celu ja kupio! Posle sam nekako uspeo da sakupim sve od HR stripova!
Zato sam ja ponosan na ovo što sam ja uspeo da sakupim, ne racunam sve ono ostalo od stripova, jer to je skupio cale!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 07/11/2007 : 19:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
ipak,svi koji imaju ili sakupljaju kena iz lms su nazvani idiotima,iako nisu ni rec rekli protiv libellusa i fibrinog izdanja parkera,nezavisno iz koje pobude ga imaju ili zele da imaju citavu kolekciju parkera iz lms,a nijedan odgovoran nije reagovao na to..zato ovo ide tamo gdje ne treba da ide,i zbog pristrasnosti edicija-drzava..

www.stripovimk.tk
"more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/11/2007 : 20:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Tko je koga nazvao idiotom, zbog toga sto ima ili skuplja LMS Kena?
Obzirom da i ja spadam u tu skupinu...

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 07/11/2007 : 23:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Al se preseravate svi...Trebalo bi uvesti i cenzuru svih ovih post-ova na topic o cenzuri u Ken Parkeru,pa nek onda ide sve u cenzurisanu materinu...
Previse filozofiranja vas je odvelo na razna pogresna tumacenja necijih pisanih rijeci i misli sto je i inace cest slucaj na ovom site-u.

Wtf?
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/11/2007 : 23:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by acika

ipak,svi koji imaju ili sakupljaju kena iz lms su nazvani idiotima,iako nisu ni rec rekli protiv libellusa i fibrinog izdanja parkera,nezavisno iz koje pobude ga imaju ili zele da imaju citavu kolekciju parkera iz lms,a nijedan odgovoran nije reagovao na to..zato ovo ide tamo gdje ne treba da ide,i zbog pristrasnosti edicija-drzava..

takve izjave su bile od možda 2 ili 3 covjeka, velika vecina ljudi je kena zavoljela preko lms izdanja, u kojemu su uživali i pored svih mana, koje nisu male i ne treba ih sada umanjivati, a pogotovo ne takve gluposti proglašavati dodatnom kvalitetom, kao što to marlowe kaže za domace naslovnice
evo, i markos i dado i renky i ja i mnogi drugi cuvaju lms kena, zašto bi ga se riješili, on meni ima veliku sentimentalnu vrijednost, ali po pitanju kvalitete to jednostavno nije to, uzmite samo baladu o pat o'shane, scenu gdje ken piše pismo i bit ce vam jasno kolika je nepravda umjetnickom dojmu stripa napravljena, toliko velika da su autori s punim pravom mogli podnijeti tužbu
ali opet, je li to mene tada sprijecilo da mi balada bude jedan od najdražih stripova uopce, naravno da ne, taj strip ima toliko kvaliteta da je jednostavno i takav zracio

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/11/2007 : 23:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
@Ken2 - ja stalno govorim o istorijskom i produkcijskom znacaju - ne o estetici ili svrsishodnosti. Znas li ti koliko u publicistici i kolekcionarstvu znaci prvo izdanje? Znas li sta znaci alternativna naslovna strana? Znas li sta znaci rad nacionalnog autora na serijalu i njegov upliv u produkciju. To su sve, sa stanovista o kom ja govorim, apsolutno neprocenjive vrednosti. I to je sve.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/11/2007 : 23:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Jugo produkcija ostaje jugo produkcija, gdje god se to desavalo i gdje god se upisivalo...
Sto god neki zeljeli cinjenica je da je vjesnikov AF jugo izdanje a ne HR, Ken LMS je jugo
izdanje a ne srpsko izdanje, Strip Art je jugo izdanje a ne BIH izdanje...
Kako su se neka izdanja upisivala u knjiznice republika (zakonom odredjeno) tako su se
sva upisivala u jugoslavenski nacionalnu knjiznicu... Provjerite malo te podatke.
Otvorite malo LMS i ZS izdanja pa cete naci nesto kao primjerice YU ISBN 86-7011-076-8...
Ako nisam zaboravio tu ne tako davnu povijest YU je bila drzava 6 ravnopravnih republika (+2 ap).
Naravno meni je to svejedno, moze izdanje biti koga hoce, ono mi se svidja ili ne, to je jedino odlucujuce.
Ali u jednom neobaveznom razgovoru, izdanja izasla za vrijeme Yu, smatram Yu izdanjima
i imam gomilu cinjenica koje govore tome u prilog.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2007 : 00:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Mozes ti u neobaveznom razgovoru da pricas sta god hoces, ali to ne menja cinjenice. Mozes isto tako da Cesima pricas kako je Svejk ustvari austrougarsko izdanje, jednako hrvatsko kao i cesko, ili da objasnis kako ces da slavis 100 godina od prvog objavljivanja Franca Kafke u Hrvatskoj. To je jednako tacno i jednako sarlatanski.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/11/2007 : 00:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Odoh gledat cize-blize.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2007 : 00:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ma naravno, imam osjecaj da pripadas onoj struji koja ce iz bivse drzave sve dobro pripisati svojima,
sve lose susjedima... ali na volju ti imas pravo birati...
Tako su neki i uspjehe bivsih reprezentacija pripisali svojima, jer znate, sjediste saveza je bilo u BGu...
No dobro, barem sam skuzio zasto ti pase LMS Ken.

U navedenim primjerima mjesas kruske i jabuke...
Milazzo i Berardi su koliko znam Talijani, Ken je talijansko izdanje.
Dnevnik je samo imao pravo objavljivanja za Yu, i sva ta izdanja su upisana u nacionalnu
knjiznicu Jugoslavije. Takodje su i ta izdanja upisana pod SAP Vojvodinu...
Yu kako drzava je imala malo siri pojam nego sto je to jedna republika, koja je danas drzava.
Nije dovoljno staviti zamjensku (losiju) naslovnicu nekog domaceg autora da bi se cjelo djelo pripisalo nekoj drzavi.
Analogno tome MV u izdanju Libellusa je hrvatsko djelo, imamo Parlovove naslovnice.
Hmmm a sto bi bilo da ih je crtao recimo Perovic, ili neki drugi autor iz Srbije?
Onda bi to vjerojatno bilo Yu izdanje...

Jesi li barem provjerio koje su nacionalnosti prevoditelji bili, koji su radili za dnevnik?
Mozda se krije i neki uljez iz zapadnog komsiluka u svim tim izdanjima, javi ako ima, da kupim vise komada tog broja.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/11/2007 : 00:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Odoh gledat cize-blize.

Pametno... odoh i ja. I od mene dosta na ovu temu.
No barem nam je odmah na pocetku u prvom postu mogao reci da njega ne zanima
kvaliteta izdanja vec tko je to izdao, ne bi se ovako dugo ubjedjivali...

Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 08/11/2007 : 01:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

Mozes ti u neobaveznom razgovoru da pricas sta god hoces, ali to ne menja cinjenice. Mozes isto tako da Cesima pricas kako je Svejk ustvari austrougarsko izdanje, jednako hrvatsko kao i cesko, ili da objasnis kako ces da slavis 100 godina od prvog objavljivanja Franca Kafke u Hrvatskoj. To je jednako tacno i jednako sarlatanski.

dakle dnevnik je srpska edicija,zasto nije izdavao na cirilicu?
Makedonija u to vreme je imala NIP Nova Makedonija i tvrdim ti da je to bio nenadmasan gigant u to vreme i da je mogao da radi 30 puta bolje dnevnikova izdanja,cak neka srpska izdanja kao Gigant i druge su se tiskali tamo,ali kod nas sve je bilo samo na cirilicu,dok izdanja druge republike iz ex yu su bila iskljucivo na latinicu osim m.zabavnik ako se ne varam.. u ume istine,reci mi zasto ste stampali tad latinicu,a ne cirilicu koja je bliza vasem jeziku i na prvo mesto koliko ja znam.. i nemoj da ispadne da te provociram,ovo je samo pitanje,srpske autore ti ne sporim ni ja ni bilo koji drug,i mak autori su radili za S.A.F i Rustemagica,a tvrdim da su "strasno" dobri,pa ih niko ne forsira u ime drzave Makedonije kao najboljih na svjetu i u ex drzavi,a kladim se da nisi ni cuo za njih,evo ti link za primer mozda se secas Filipova koji je radio Luna..
[/img]http://img147.imageshack.us/img147/3434/lunfilipovum4.jpg

www.stripovimk.tk
"more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF

Edited by - acika on 08/11/2007 01:24:36
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2007 : 12:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
@Pavel01

Za razliku od tebe, Bitango, ne sramim se ni svog ni ocevog imena.
Štoviše, ponosio bih se svojim miješanim porijekolm, kad ne bih smatrao da je glupo ponositi se stvarima na koje nisi sam utjecao niti mogao utjecati. Ali ponosim se što nisam na grbaci tati Miodragu; iako studiram, u mogucnosti sam zaraditi i to cinim, pa mogu kupovati i Markosovog Kena, kojeg ti ne kupuješ, koliko sam shvatio, pa je nejasan (a zapravo je jasan) tvoj motiv žucnog sudjelovanja u ovom topicu.
Bio sam s tobom u raspravi oko talijanskog jezika, ali nisam znao da si to ti, ti koji stavljaš Djoleta i Marlowea u istu recenicu, i time govoriš sve o sebi.
Tebe i Marloewa stavljam na ignorelistu, jer neželim više citati recenice pune mržnje i negativne energije. Sramota je da je Stinky vani, a ti i Marlowe ovdje (makar ti pod n-im imenom).
I, da, žalim te.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2007 : 13:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

@Pavel01

Za razliku od tebe, Bitango, ne sramim se ni svog ni ocevog imena.
Štoviše, ponosio bih se svojim miješanim porijekolm, kad ne bih smatrao da je glupo ponositi se stvarima na koje nisi sam utjecao niti mogao utjecati. Ali ponosim se što nisam na grbaci tati Miodragu; iako studiram, u mogucnosti sam zaraditi i to cinim, pa mogu kupovati i Markosovog Kena, kojeg ti ne kupuješ, koliko sam shvatio, pa je nejasan (a zapravo je jasan) tvoj motiv žucnog sudjelovanja u ovom topicu.
Bio sam s tobom u raspravi oko talijanskog jezika, ali nisam znao da si to ti, ti koji stavljaš Djoleta i Marlowea u istu recenicu, i time govoriš sve o sebi.
Tebe i Marloewa stavljam na ignorelistu, jer neželim više citati recenice pune mržnje i negativne energije. Sramota je da je Stinky vani, a ti i Marlowe ovdje (makar ti pod n-im imenom).
I, da, žalim te.

ne bi bilo lose da te ohlade na 10 dana. sta kazes? ovo ti bas nije u skladu sa pravilima foruma, a tvoju nevjerovatnu mrznju prema meni, bez da uopste i postojis u mom svijetu, nikako ne razumijem.
drzim se pravila foruma, komentiram izdanja, ovdje lms-kena. a ti me vec po drugi put vrijedjas.
'nacionalsovinist', sad 'bitanga', pa dokle vise?
da nemas status lickog medjeda?

the bird is the word
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000