DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Promasaj? Uostalom, u cemu je toliki problem, 3 mjeseca gore dolje nece nikoga spasiti, a u pitanju je kvalitet izdanja. Hocu da bude kako treba i tocka.
Promasaj? Uostalom, u cemu je toliki problem, 3 mjeseca gore dolje nece nikoga spasiti, a u pitanju je kvalitet izdanja. Hocu da bude kako treba i tocka.
slazem se s ovim, ja sam jedan od onih koji obavezno kupuju spaghetije i cekat cu koliko treba, samo da sve bude kako treba
ukratko: i dalje ostajem kod toga da je neizdavanje Spaghetti brotherse ove godine promašaj a slabo tj. nikakvo opravdanje izgovor o "kvaliteta izdanja" i to najviše zato jer je strip proglašen od svih za najbolji izdan strip i umjesto da se ta reklama iskoristi njegov nastavak samo da ne padne u zaborav ima još puno razloga al mi se neda pisati ni više razglabati o tome jer od toga ionak nikakve koristi
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Sumnjam da ce netko tko je kupio prva dva broja odustati od druga dva ako izadju 15.2 umjesto 15.11. "kvaliteta izdanja" je nikakvo opravdanje? Sad me vec i ljutis.
Sumnjam da ce netko tko je kupio prva dva broja odustati od druga dva ako izadju 15.2 umjesto 15.11. "kvaliteta izdanja" je nikakvo opravdanje? Sad me vec i ljutis.
jel ti išta znaš o tržištu marketingu plusu minusu opstanku i propasti jebem li ti zeca triba si sve svoje snage dat u to da izadu do crš-a baš bi te tribalo dobro po guzici aj spusti se s neba i daJ RAJI ŠTA TRAŽI
jel ti išta znaš o tržištu marketingu plusu minusu opstanku i propasti jebem li ti zeca triba si sve svoje snage dat u to da izadu do crš-a baš bi te tribalo dobro po guzici aj spusti se s neba i daJ RAJI ŠTA TRAŽI
prošo sam ovu vrstu principijelnosti u jednom drugom polju i razbio glavicu a niš spektakularno korisno napravio sade kad jednostavno prešutim malo oslušnem bilo puno sam korisniji a nisam se predo il bar tako mislim
špagetiji su ti zalog za druge o tomen ,osim o želji da se ima nešto tako kvalitetno za širi krug citalaca , govore pjesnici ovde
Mene samo nervira sto ljudi ovdje govore gluposti. Kao da ja to ne bi objavio da mislim da mogu? Kao da je ja namjerno zadrzavam? Pa valjda imam dobre razloge, ako sam se na to odlucio, nije li vam to palo na pamet. Cetvrta knjiga Spaghetti brothersa nije objavljena jos nigdje u svijetu osim u Italiji. U Italiji je objavljena bez naslova poglavlja i sa mjestimicno losim tiskom. Kako nemam odakle drugdje doci do tih materijala, uzeo sam ih iz talijanskog izdanja. E sad, kako da objavim knjigu od 24 epizode u kojoj nijedna nema ime? (a svako poglavlje u prve tri knjige ga ima) Sto da radim? Da naslove izmislim sam? Ili da, kao talijani napisem "Prvo, drugo, trece... poglavlje"? U Spanjolskoj ce do kraja godine izaci knjiga, kupit cu je, uzeti naslove poglavlja, skenirati tih par losih stranica i gotovo. Svi vi mislite da je to tek tako, daj, uzmi, strc-brc, pljuni pa prilijepi i objavi.
comprende
a mi , picajzle odma se na ovo nalepili ko je više ima živaca citat nastavak
Jebatemalimrav, domalo ce me kad otvorin vrata na elementima, s unutrašnje strane docekati Copyright. Hm... mora li ova kužina imati CIP i ISBN?
CIP i ISBN ne mora, no nekakav serijski broj mora... No nemoj se cuditi ako me zanima ima li netko prava samo tako uzeti likove iz stripa sloziti kao dizajn kuhinje i prodavati... ako nema, jebes stancanje stripova, bacam se na kuzine...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne