Author |
Topic  |
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 06/11/2007 : 16:51:07
|
quote: Originally posted by Dado
Hajmo sa serijama u svastaru!
Moze, ali prije nego sto predjemo u svastaru pogledaj seriju The Shield! (ako nisi gledao) Ohooho kako je to mocna serija! Pogotovu kraj ove zadnje sezone... Vik Meki me podseca na Texa, samo sto ovaj gazi ulicama LA... I kao onaj stari dobri Tex...gazi sve i svakoga ko mu stane na zulj.
Deadwood takodje nije los...vredi ga gledati.
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/11/2007 : 18:10:03
|
Vic Mackey, onaj debeli, celavi? To ti je kombinacija Gastona i mene...   |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Posted - 06/11/2007 : 19:12:11
|
quote: Originally posted by Dado
Vic Mackey, onaj debeli, celavi? To ti je kombinacija Gastona i mene...  
Pogledaj sliku...sa tvoje leve strane...i ne boj se...nije napunjen!!!  |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Posted - 06/11/2007 : 19:28:08
|
Sinoc sam opet procitao Windiga MV koga je crtao Frisenda...Dah mi se zaledio po ko zna koji put. Od strepnje da ne zalutam u onu sumu.:))) U sustini, rekao bih sledece: Frisenda je prvak sveta da docara strepnju i onaj deo strave i uzasa zapada, Milazzo je kralj za melanholiju, tugu i stvarnost zivota zapada; a Villa da osetis kako ti se cizme tope od vreline juga i kako znaju biti hladne pustinjske noci...Ne odvajam ih. Ne stavljam ih ni na posebna mesta...Volim i Ticcija - njegove horizonte, malo prljavstine Ortiza i Fusca, ciji Tex najbolje udara... Jace od Ferrijevog Zagora.
|
 |
|
targon
stripovi.com suradnik

Croatia
113 Posts
Member since 10/07/2003 |
Posted - 08/11/2007 : 07:39:52
|
quote: Originally posted by perper
Sinoc sam opet procitao Windiga MV koga je crtao Frisenda...Dah mi se zaledio po ko zna koji put. Od strepnje da ne zalutam u onu sumu.:))) U sustini, rekao bih sledece: Frisenda je prvak sveta da docara strepnju i onaj deo strave i uzasa zapada, Milazzo je kralj za melanholiju, tugu i stvarnost zivota zapada; a Villa da osetis kako ti se cizme tope od vreline juga i kako znaju biti hladne pustinjske noci...Ne odvajam ih. Ne stavljam ih ni na posebna mesta...Volim i Ticcija - njegove horizonte, malo prljavstine Ortiza i Fusca, ciji Tex najbolje udara... Jace od Ferrijevog Zagora.
 Apsolutno se slažem! 
|
...yet with stranger aeons, even Death may die... |
 |
|
Topic  |
|