forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Gigant 21
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 06/11/2007 : 16:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Hajmo sa serijama u svastaru!

Moze, ali prije nego sto predjemo u svastaru pogledaj seriju The Shield!(ako nisi gledao) Ohooho kako je to mocna serija! Pogotovu kraj ove zadnje sezone...
Vik Meki me podseca na Texa, samo sto ovaj gazi ulicama LA...
I kao onaj stari dobri Tex...gazi sve i svakoga ko mu stane na zulj.

Deadwood takodje nije los...vredi ga gledati.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/11/2007 : 18:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Vic Mackey, onaj debeli, celavi?
To ti je kombinacija Gastona i mene...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 06/11/2007 : 19:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Vic Mackey, onaj debeli, celavi?
To ti je kombinacija Gastona i mene...

Pogledaj sliku...sa tvoje leve strane...i ne boj se...nije napunjen!!!
Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 06/11/2007 : 19:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
Sinoc sam opet procitao Windiga MV koga je crtao Frisenda...Dah mi se zaledio po ko zna koji put. Od strepnje da ne zalutam u onu sumu.:)))
U sustini, rekao bih sledece: Frisenda je prvak sveta da docara strepnju i onaj deo strave i uzasa zapada, Milazzo je kralj za melanholiju, tugu i stvarnost zivota zapada; a Villa da osetis kako ti se cizme tope od vreline juga i kako znaju biti hladne pustinjske noci...Ne odvajam ih. Ne stavljam ih ni na posebna mesta...Volim i Ticcija - njegove horizonte, malo prljavstine Ortiza i Fusca, ciji Tex najbolje udara... Jace od Ferrijevog Zagora.
Go to Top of Page

targon
stripovi.com suradnik

Croatia
113 Posts

Member since 10/07/2003

Posted - 08/11/2007 : 07:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send targon a Private Message
quote:
Originally posted by perper

Sinoc sam opet procitao Windiga MV koga je crtao Frisenda...Dah mi se zaledio po ko zna koji put. Od strepnje da ne zalutam u onu sumu.:)))
U sustini, rekao bih sledece: Frisenda je prvak sveta da docara strepnju i onaj deo strave i uzasa zapada, Milazzo je kralj za melanholiju, tugu i stvarnost zivota zapada; a Villa da osetis kako ti se cizme tope od vreline juga i kako znaju biti hladne pustinjske noci...Ne odvajam ih. Ne stavljam ih ni na posebna mesta...Volim i Ticcija - njegove horizonte, malo prljavstine Ortiza i Fusca, ciji Tex najbolje udara... Jace od Ferrijevog Zagora.

Apsolutno se slažem!

...yet with stranger aeons, even Death may die...
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000