Author |
Topic |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 07/11/2007 : 20:59:26
|
Nakon 9 godina, Gea se završava sa brojem 18 koji izlazi 10 novembra.
Spoj autorskog stripa i klasicnog Bonellija (ceo serijal je cedo samo jednog autora, Luce Enocha), Gea je nešto najbolje što je Bonelli izbacio u ovom veku... šteta što su Enochu cenzurisali barem jednu epizodu, pa se završava ranije...
Elem, mali preview:
http://www.ubcfumetti.com/preview/?15093
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 07/11/2007 : 21:06:31
|
Ne secam se tacno dal' na njegovom blogu, ili na nekom od IT foruma, ali - kao pravoverni italijanski anarho-levicar, Enoch je hteo da oplete po Berlusconiju, što se ekipi u SBE baš nije dopalo. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29421 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 07/11/2007 : 21:55:01
|
10. novembar kad se završava serijal, po njegovoj želji. Pa cemo da vidimo dal' je stvarno levicar ili prikriveni kapitalista. ;) |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29421 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/11/2007 : 18:29:25
|
I ja ovo cekam... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 08/11/2007 : 19:01:18
|
Skenovi nisu merodavni, but for argument's sake, šta ti je iritantno u crtežu? |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 08/11/2007 : 20:20:02
|
Nisam još odgledao - ne znam dal' da cekam DVD, il' da se zadovoljim ovim što se pojavilo... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/11/2007 : 19:27:04
|
Od iduce godine krece novi šestomesecni autorski Enochov serijal od Bonellija.
http://www.ubcfumetti.com/weblog/?3483
Kaže da ce biti drugaciji od GeJe i Sprayliz, i da se bavi trenutno procuvanjem prvog krstaškog pohoda, padaom Otomonaskog carstva, feudalnim Japanom, konkvistadora u Amerikama, i tome slicno... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/11/2007 : 13:53:08
|
quote: Originally posted by jang
off topic: kako ti se cini ovaj najnoviji B.Galactica: Razor?
Brat mi veli da je to kao prica o Pegasusu... Skinuo jesam, samo ceka na red nakon serije. Jel se to može gledati bez obzira na poznavanje svake epizdoe serije? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/11/2007 : 13:54:54
|
quote: Originally posted by Djole
Od iduce godine krece novi šestomesecni autorski Enochov serijal od Bonellija.
http://www.ubcfumetti.com/weblog/?3483
Kaže da ce biti drugaciji od GeJe i Sprayliz, i da se bavi trenutno procuvanjem prvog krstaškog pohoda, padaom Otomonaskog carstva, feudalnim Japanom, konkvistadora u Amerikama, i tome slicno...
Nice... Lijepe teme. Pustolovni strip? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 14/11/2007 : 18:04:46
|
|
|
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 14/11/2007 : 22:01:35
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by jang
off topic: kako ti se cini ovaj najnoviji B.Galactica: Razor?
Brat mi veli da je to kao prica o Pegasusu... Skinuo jesam, samo ceka na red nakon serije. Jel se to može gledati bez obzira na poznavanje svake epizdoe serije?
pa mislim da ako si odgledao epizode u kojoj se pojavlja admiralica možeš pogledat bez problema...ovo je još detalnija prica o brodu Pegasus od vremena kad pocinje napad na kolonije pa cak i dalje od njene smrti kad je kapetan vec mladi Adama... u centru je jedna oficirka na tom brodu, ovo ja cak više njezina prica.
meni se cini odlican pokušaj zapuniti prazninu do naredne sezone. Vratili su se cak i stari prijatelji iz prošlih decenija A scenaristi verovatno su shvatili da su prebrzo odbacili Cainovu, da se još može iskoristiti |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 07/12/2007 : 11:44:51
|
Polako, bice, ne žurimo baš toliko da upadnemo u nove minuse... ;) |
|
|
|
Topic |
|