Author |
Topic |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/12/2007 : 20:20:42
|
Negdje sam na forumu prije nekoliko dana procitao tvoj usporedni popis dogadjanja u Nathan Never univerzumu ( multiverzumu ).
Ne mogu sada to naci da ga j###š.
Ajde molim te stavi link , ak se i ti secaš de si to napisal, ili ako netko drugi zna...
Placam kilom pecenog mesa po izboru, prvom prilikom cim se susretnemo
Unapred hvala
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 09/12/2007 : 10:40:20
|
Hehe, nisam ja baš od ješnih tipova, tako da ceš jeftino proci. ;)
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=16068&SearchTerms=,Bonelli,timeline
A bice, u dogovoru sa Libelusom, u narednim NN almanisam doradenija i lepša verzija NN timelinea - ne propustite! |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/12/2007 : 15:40:21
|
Sve zavisi koliko možeš pojesti. znam neke zbog kojih bi morao kredit dizat
hvala na linku |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 09/12/2007 : 19:34:40
|
quote: Originally posted by Djole
A bice, u dogovoru sa Libelusom, u narednim NN almanisam doradenija i lepša verzija NN timelinea - ne propustite!
E ovo je odlicna vijest! Super je imati to ovdje na Forumu u nekom topicu, ali napisano na papiru u nekom NN izdanju neusporedivo je bolje!
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 09/12/2007 : 20:37:27
|
Naravno - zato cemo probati da sve te korisne cinjenice za NN (timeline, redosled citanja, spisak paralelnih univerzuma i tome slicno) stavljamo u Almanahe. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 09/12/2007 : 20:54:56
|
Trebalo bi ukljuciti i SF filmove od kojih je materijal iz pojedine epizode ripovan. Blade Runner, Terminator, Alien - ti bi se naslovi, uz još nekolicinu poznatijih kostantno pojavljivali. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 09/12/2007 : 23:18:05
|
Misliš - anotacije?
Možda, ali kako se opredeliti za šta raditi anotacije? Malo mi je bezveze raditi ih samo za one koje su u almanasima (uglavnom i zato što almanasi nisu krcati raznoraznim citatima), a raditi ih za ceo serijal je prakticno nemoguce.
Svakako sam hteo da kroz nekoliko godina, kada i Libelus dogura do rata sa orbitalnim stanicama i svega što je usledilo, uradim text tipa Nathan nekad i sad, u smislu odakle se krenulo, a dokle se stiglo, pa bi tu i literarni, filmski i drugi uzori serijala našli mesto.
No, to je za ihaha godina, da smo živi i zdravi. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 10/12/2007 : 16:39:31
|
Ma da, ipak bi to bilo teško izvedivo, a i radi repetitivne prirode nepotrebno. Ja sam pomalo sitnicar po prirodi pa me takve stvari privlace. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 10/12/2007 16:40:57 |
|
|
|
Topic |
|