forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Promotor i CRŠ!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Promotor
New Member

166 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/11/2007 : 19:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Promotor a Private Message
Eto,kao što svi vjerovatno vec znate jeste da ce uskoro biti CRŠ i da dolaze gosti iz Italije.
Ali ne znate da cu tamo biti i ja i da cu imati svoj štand.
Svatko ko bude posetio moj štand i spustio hlace do koljena,poceo se tuci po prsima i uzviknuti aaaaahhhhhjjjjaaaakkkkkkkkk!!!!!!!! dobije od mene poklon strip od Malog Rendera-Uzde zla.Imam puno komada ovog stripa jer mi se nagomilio jer sam htio da imam monopol nad tom jedinim stripom ,pa cu ga pokloniti svakom ko bude to uradio.
A onaj koji dode u HAjdukovom ili Bayernovim dresom dobija pivo i cevape za dabe!!!!

Promotor is in da house!

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/11/2007 : 19:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Promotor

Eto,kao što svi vjerovatno vec znate jeste da ce uskoro biti CRŠ i da dolaze gosti iz Italije.
Ali ne znate da cu tamo biti i ja i da cu imati svoj štand.
Svatko ko bude posetio moj štand i spustio hlace do koljena,poceo se tuci po prsima i uzviknuti aaaaahhhhhjjjjaaaakkkkkkkkk!!!!!!!! dobije od mene poklon strip od Malog Rendera-Uzde zla.Imam puno komada ovog stripa jer mi se nagomilio jer sam htio da imam monopol nad tom jedinim stripom ,pa cu ga pokloniti svakom ko bude to uradio.
A onaj koji dode u HAjdukovom ili Bayernovim dresom dobija pivo i cevape za dabe!!!!

sve mogu da shavtim ali ovo sa spustanjem hlaca mi izgleda pomalo perverzno
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 10/11/2007 : 19:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message
znaci Bayernovac si?

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

Promotor
New Member

166 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/11/2007 : 19:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Promotor a Private Message
od glave do pete!

Promotor is in da house!
Go to Top of Page

Promotor
New Member

166 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/11/2007 : 19:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Promotor a Private Message
Cak odlazim na Alianz arenu na utakmice,i na Poljud,samo što mi je ove godine bolji bayern pa eto.Ali voleo bi da i hajduk da se digne!!!!!!!!!

Promotor is in da house!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/11/2007 : 19:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Uh, evo ga još jedan...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 10/11/2007 : 20:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
Ja mislim da se Promotor boji da ga Globinjo ne izbaci pa odjednom voli Hajduk!-:)))

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/11/2007 : 20:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
nije pomoglo
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 10/11/2007 : 20:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

nije pomoglo

Ovo je rekord...vec izbacen...Nevjerovatno!!!

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 10/11/2007 : 21:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
sumnja se na malog od palube
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/11/2007 : 21:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by zagorovsky

Što je on "promotor"? tko to sumnja? zašto bi se on uopce ulogirao pod drugim nickom? tako se i inace ponaša.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 10/11/2007 : 21:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by zagorovsky

Što je on "promotor"? tko to sumnja? zašto bi se on uopce ulogirao pod drugim nickom? tako se i inace ponaša.

1.ja MISLIM da je on Promotor
2.ja to sumnjam
3.zašto je on otvorio 21 topic u 30 minuta,zašto je skupio 200 postova u tjedan dana?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/11/2007 : 00:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Mislim da grijesis, barem IP adresa ne ukazuje na to... osim ako se logira sa razlicitim
iz razlicitih drzava. Mislim da je to jedan drugi znanac bio... ali vise nije.
Moze doci opet... ne moze se on vise puta logirati nego ga mi mozemo izbaciti.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 11/11/2007 : 08:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
Da nije ovo Genije...Stockbrooker???

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 11/11/2007 : 09:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Mislim da grijesis, barem IP adresa ne ukazuje na to... osim ako se logira sa razlicitim

onda se ispricavam malom od palube.sorry
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/11/2007 : 15:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:

Ludi Sani?

Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 11/11/2007 : 22:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

quote:

Ludi Sani?

hahahaha sani zvani sipu-nime-racku, , ovo ime dugo nisam cuo
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/11/2007 : 08:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Tko je sad taj ludi Sani?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/11/2007 : 15:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Bolje da ne znaš

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 12/11/2007 : 16:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

Mislim da grijesis, barem IP adresa ne ukazuje na to...

a kakve veze ima IP adresa? preko naseg routera u firmi na net ima izlaz cca 1500 kompova, ruter ima jednu IP adresu - što znaci da i svi ti useri imaju jednu IP adresu...

gledano s moderatorske strane, ako se ja na forumu prepucavam s nekim kolegom iz firme, ispada da cu se svadjati sam sa sobom

a opet s druge strane, ako se covjek samo malo malcice potrudi i malo nesto nauci o dinamickim IP adresama ili surfa preko nekog od besplatnih on-line proxija kojih diljem svijeta ima mali milijun, lako se jedna masina prestavi sa milijun razlicitih IP-ova... i onda covjek mozda ima neku vliku diskusiju na forumu, a zapravo prica sam sa sobom
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/11/2007 : 08:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Uh mi to nismo znali, jao jao jao...
Ne valja nam ova moderatorska skola, moramo na neki dodatni tecaj.

Postoje nacini da se IP adresa provjeri malo detaljnije. I sazna malo vise toga.

Gledano s moderatorske strane ako se ti prepucavas s nekim kolegom iz firme izbacimo
Vas obojicu pa se lijepo svadjajte u vasim uredima...

Vjerojatnost da ce netko iz tvoje firme doci (nakon recimo tvoga izbacivanja) na ovakav
jedan forum i nastaviti pisati u tvom stilu a bez tvog utjecaja i nagovaranja je mozda 0,01%
Pa makar firma brojala 1500 korisnika jedne IP adrese...

Btw povrsno gledajuci svaki provider ima opseg adresa koje daje korisnicima,
ja se mogu od istog providera spojiti sa nekoliko razlicitih IP adresa, ako hocu.
Ukoliko netko misli da mu je takva IP adresa nekakva zastita sretno mu...

Nedavno sam bio na jednom sajmu informatike, eh da vidis sto se sve moze...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/11/2007 : 08:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer
a opet s druge strane, ako se covjek samo malo malcice potrudi i malo nesto nauci o dinamickim IP adresama ili surfa preko nekog od besplatnih on-line proxija kojih diljem svijeta ima mali milijun, lako se jedna masina prestavi sa milijun razlicitih IP-ova... i onda covjek mozda ima neku vliku diskusiju na forumu, a zapravo prica sam sa sobom

Sve je to meni jasno, ali pet podvlacim: vjerojatnost da se dva posve razlicita lika
spoje i dodju na ovaj forum, sa slicnom IP adresom, drugi lik nastupi na slican nacin
nakon sto prvi bude izbacen, i da se ne radi o istoj osobi ili poznanicima, je po meni minimalno moguce.
Doduse svijet je pun budala...

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 13/11/2007 : 10:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Doduse svijet je pun budala...

s ovim se u potpunosti slazem!!!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 13/11/2007 : 10:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

Uh mi to nismo znali, jao jao jao...
Ne valja nam ova moderatorska skola, moramo na neki dodatni tecaj.

Postoje nacini da se IP adresa provjeri malo detaljnije. I sazna malo vise toga.

ma nisam ja rekao da ti neznas (globinjo nezna ), salim se... htio sam malo to pojasniti i ostaloj raji
...moze se doci i dublje od IP adrese, ako cemo cjepidlaciti moze se doci cak i do MAC adrese koja je uniqe u cijelom svijetu
- naravno pricamo o prosjecnim/obicnim userima, ali moze se i adresa tako dobro zamaskirati i sakriti da je niti CIA ne pronadje

quote:
Gledano s moderatorske strane ako se ti prepucavas s nekim kolegom iz firme izbacimo
Vas obojicu pa se lijepo svadjajte u vasim uredima...

a sto bi se svadjali u uredu? pa da nam izvrsni direktor podijeli banove, malo jace nego ovdje na forumu

quote:
Btw povrsno gledajuci svaki provider ima opseg adresa koje daje korisnicima,
ja se mogu od istog providera spojiti sa nekoliko razlicitih IP adresa, ako hocu.
Ukoliko netko misli da mu je takva IP adresa nekakva zastita sretno mu...

OK, ovo je bilo malo naivno, ali OK, necu nisto posebno komentirati

quote:
Nedavno sam bio na jednom sajmu informatike, eh da vidis sto se sve moze...

o da, pretpostavljam sto se sve moze... postoje mogucnosti o kojima ljudi niti ne sanjaju, niti ne znaju da postoje...

do prije 3 godine sam puno ucio o mrezama i na faksu i privatno i za jednog prosjecnog IT strucnjaka moglo bi se reci da sam znao poprilicno, ali kada sam dosao u ovu sadasnju firmu, gdje postoji jedan cijeli odjel za "fraud detection & prevention" tek sam tada vidio koliki je pravi spektar djelovanja i mogucnosti mreže svi mreža. Najludji su Rumunji, takve kombinacije, razmisljanje i sheme u zivotu nisi vidio

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 15/11/2007 : 20:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Svako tko misli da sam ja onaj promotor se vara. mali od palube je POSTEN i nikada nebi pao tako nisko da se prijavi pod drugim imenom. Svatko ko misli da lazem NEKA KRAKEN PROZDRJE!!!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/11/2007 : 11:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ja se pitam kako su ljudi uopce pomislili da bi tako nevin djecarac ko ti mogao biti promotor...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000