Author |
Topic |
Boban
Junior Member
Serbia
485 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 15/11/2007 : 13:42:55
|
I onda ti se nakaci neki naucnik da dokazuje da si odstupio od originala. |
__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 15/11/2007 : 21:26:08
|
Prevod i adaptacija Titeufa na srpski je G E N I J A L A N...svaka cast BaKeru za adaptaciju...odusevljavaju me njegovi fazoni i svaki put me nasmeje,sto je i svrha humoristicnog stripa,a u kome se vidi majstorstvo prevodioca,mnogo vise nego u ostalim zanrovima... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 15/11/2007 : 21:31:12
|
A sto se tice BP Hogara,kamo srece da i drugi izdavaci rade i izdaju takve knjige kao BP...to su knjige za sva vremena...i svaka cast za to svima zasluznima...u vezi ovog izdanja kritike naprosto ne piju vodu,nikako... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 15/11/2007 : 21:40:18
|
Neko ce pametan reci:au,ala ovaj hvali BP,svuda i stalno...Da,istina je,hvalim ih svuda i stalno,ali ne zbog licnog interesa,oni su svojim dosadsnjim radom to apsolutno zasluzili...nijedno me beloputo strip izdanje do sada nije razocaralo,naprotiv,razocarao me je samo predlog naslovne za onog vikinga,ali verujem da ce i to biti ok na radost svih nas koji ga zeljno iscekujemo...najvece kritike su bile na ritam izlazenja zapocetih serijala,ali to je neka nasa surova realnost,kojoj se vracamo kad napustimo strip forume i sajtove... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 17/11/2007 : 17:30:04
|
quote: Originally posted by axle munshine
Neko ce pametan reci:au,ala ovaj hvali BP,svuda i stalno...Da,istina je,hvalim ih svuda i stalno,ali ne zbog licnog interesa,oni su svojim dosadsnjim radom to apsolutno zasluzili...nijedno me beloputo strip izdanje do sada nije razocaralo,naprotiv,razocarao me je samo predlog naslovne za onog vikinga,ali verujem da ce i to biti ok na radost svih nas koji ga zeljno iscekujemo...najvece kritike su bile na ritam izlazenja zapocetih serijala,ali to je neka nasa surova realnost,kojoj se vracamo kad napustimo strip forume i sajtove...
Ja biti taj pametan! Svi mi znamo koliko volis naseg Bobanceta! |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Topic |
|