forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR KNJIGA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 28/11/2007 : 20:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
I kaj budete s glancerom?

Only when all is lost, there is something to live for!
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 28/11/2007 : 20:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
I da, zna možda neko kad ce novi Zagor maxi?

I u almanahu je reklama za Napuštenu utvrdu, no na kioscima je nema, a i Nocne more je sve manje.

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2938 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 28/11/2007 : 21:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:
Originally posted by jimi

I da, zna možda neko kad ce novi Zagor maxi?

I u almanahu je reklama za Napuštenu utvrdu, no na kioscima je nema, a i Nocne more je sve manje.

Sledece godine.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Promotor
New Member

166 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/11/2007 : 12:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Promotor a Private Message
quote:

I kaj budete s glancerom?

E,to ti je stvarno dobro pitanje!
Pa što se mene tice ja tražim glancere "više zbog drugih" nego zbog sebe,jer sad je moderno na tržištu stripa da samo glanceri nešto vrijede,pa eto kad možda jednom odluciš prodati kolekciju ili strip više ceš dobiti za glanc nego "ne glanc".Onaj koji kupuje uvijek ce tražiti dlaku u jajetu pa ce ti zbog te jedne trake sniziti cijenu na minimum.
Eto,to ti je moje objašnjenje,što je u biti glupu jer ja prvenstveno kupujem stripove za sebe i meni je važna prica ali tako ti je to.Ovo sa glancerima su smislili sakupljaci,preprodavaci,...a ako želiš biti "u vrhu" trebaš poštivati takve stvari.Jel to normalno ili bolestno vec je drugo pitanje.Nešto slicno ti je sa markicama recimo oni koji sakupljaju markice,...

Promotor is in da house!
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 29/11/2007 : 17:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Pa pravi kolekcionar stripova nikad ne bi smel prodati svoju kolekciju kaj odmah znaci to da ju ne cuva radije prodaje, al onda cemu glancer, pa da možda za 20 godina otvori strip i misli si uh, sad ga prvi puta otvaram?! Sgurno ne!

A i to s markicama kaj veliš, ove poštambilja nje ne priznaju!

Uglavnom skupljanje stripova je skup sport, a kamoli onda još jedne glancere!

Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 29/11/2007 : 17:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Ja svoje skupljam pa dok citam ne svijam jako stranice, da bi dulje izdržali i ljepše izgledali, al nikad ne bi kupil još jedan broj, a onda da ga cuvam kad ne znam za kaj!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/11/2007 : 04:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

Pa pravi kolekcionar stripova nikad ne bi smel prodati svoju kolekciju kaj odmah znaci to da ju ne cuva radije prodaje, al onda cemu glancer, pa da možda za 20 godina otvori strip i misli si uh, sad ga prvi puta otvaram?! Sgurno ne!

A i to s markicama kaj veliš, ove poštambilja nje ne priznaju!

Uglavnom skupljanje stripova je skup sport, a kamoli onda još jedne glancere!

Slazem se, u potpunosti. Neki moji stari stripovi su skoro pa "kupusi" nekima fali zadnja korica, ali ja u njima uzivam kao i u onim najocuvanijim, i ne pada mi na kraj pameti da ih prodajem.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 30/11/2007 : 07:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
I ja se slažem. Recimo, moj "Nestali istraživac" ima rupu na naslovnici i ne pada mi na pamet da tražim drugi primjerak!!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/11/2007 : 09:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja kupujem stripove, ali su mi upocetku bili u losem stanju, kao i vasi
onda sam pomislio: ako kupujem stripove i dajem novce za njih, zasto ih bolje ne cuvam?
i onda sam poceo kupovati samo bolje ocuvane stripove, a na kraju je to preslo u glancere.

sad mijenjam i one losije ocuvane primjerke koje nisam sam kupio jer ne volim da mi je kolekcija ocuvana 95% glanceri, a 5% s rupom u naslovnici

sve je to bolest,
kako bi rekla vodonoseva mama (adam sandler): "glancers are the devil!"
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2938 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 30/11/2007 : 10:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Meni je totalno svejedno kakva je ocuvanost. Pod uslovom da se ne raspada. Naravno nova kiosk izdanja gledam da budu ocuvana što je bolje moguce. Što se tice starijih brojeva bitnije mi je da ga nabavim nego da tražim glancer a nikada ga ne nadem.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 30/11/2007 : 12:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Pa i ja svoje kad kupujem hocu da budu u cim bolje stanju, jer onda ih cuvam pa duže traju, a neki koji su vec uništeni ne budu drugo, no kupiti dva broja jednog citati, drugog cuvati u foliji ipak je previše.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000