U drugoj po redu Profilovoj stripaonici, predstavit cemo strip nakladnika Fibru i najaviti 10. medunarodni festival stripa, Crtani romani šou, koji obilježava 40 godina Zagora u Hrvatskoj i izlazak 500 broja popularnog strip serijala. Gosti su Marko Šunjic, urednik Fibre i Damir Zovko, umjetnicki direktor 10. festivala CRŠ. Štef Bartolic, Tihomir Tikulin –Tico i Dalibor Talajic ce za posjetitelje stripaonice crtati lik Zagora i još ponešto.
Mjesto radnje, Profil megastore, Bogoviceva 7, na prvom katu (kafic). Vrijeme radnje 19.00 h, 16. studeni.
Vrijeme dogadanja - 16.11.2007 u 19:00h, a ti saljes obavijest o tom dogadjanju 16.11.2007 u 00:32... i onda se ljudi cude kako je sve ove godine CRS bio u qurcu?
svaka cast na parvovremenoj obavijesti i organizaciji...
Vrijeme dogadanja - 16.11.2007 u 19:00h, a ti saljes obavijest o tom dogadjanju 16.11.2007 u 00:32... i onda se ljudi cude kako je sve ove godine CRS bio u qurcu?
Sto se bunis, saznao si prije mene:)
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
...s tim da CRS sve ove godine NIJE bio u kurcu, dapace.
ma znam da je bio OK, to je onako u afektu bilo ali da je mogao biti bolji, mogao je... ne znam jesi li primjeto, ali uvijek jedno te iste ljudi se srecu svake godine na CRS-u, slabi je dolazak novih lica... reklama, reklama, reklama, reklama, reklama, reklama... i svakako reklama
Pa ne znam bas da su stalno isti ljudi. A reklama ... To nitko razuman ne moze platiti. Uostalom - ovaj se CRS reklamira zadnja 3-4 mjeseca na gotovo svim ludens/strip agent stripovima. To je najbitnija reklama jer se obraca ciljanoj publici. To sto bi ti htio billboarde i tv je druga stvar.
Što se mene tice, ja se ogledavam u toj spravi, a ne zrcalim. Ne razumijem uostalom, da rijec ogledalo nije švedski? Hajde, Dado, ne zajebaji me bar što se tice izgovora.
Pa ne znam bas da su stalno isti ljudi. A reklama ... To nitko razuman ne moze platiti. Uostalom - ovaj se CRS reklamira zadnja 3-4 mjeseca na gotovo svim ludens/strip agent stripovima. To je najbitnija reklama jer se obraca ciljanoj publici. To sto bi ti htio billboarde i tv je druga stvar.
reklama - tipa letci po školama, fakultetima, knjižnicama... bilo bi super kada bi par bilboarda... za tv znam da je SF umjesto da se ulaze u reklame na radiju, trebalo se nesto drugo... pa ko jos danas radio slusa?
Reklama na radiju je besplatna. I masu ljudi ga slusa, ne brini. Bio je billboard za Kordeja i Bollanda, pa nije bilo nekog posebnog efekta. Letci po skolama, fakultetima, knjiznicama... dobro, ajd, to bi mozda imalo smisla.
Originally posted by wiskey Što se mene tice, ja se ogledavam u toj spravi, a ne zrcalim. Ne razumijem uostalom, da rijec ogledalo nije švedski? Hajde, Dado, ne zajebaji me bar što se tice izgovora.
Eto ga na... ja mogu biti tovar a on se buni radi zrcala... eh blazena starost. Evo mucim!!!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Reklama na radiju je besplatna. I masu ljudi ga slusa, ne brini. Bio je billboard za Kordeja i Bollanda, pa nije bilo nekog posebnog efekta. Letci po skolama, fakultetima, knjiznicama... dobro, ajd, to bi mozda imalo smisla.
nisam znao da je reklama na radiju besplatna.. onda super za to