Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 26/11/2007 : 20:45:36
|
Pa rekao sam da se izvinjavam svima koje sam zaboravio da pomenem, hvala ti Dragane za mnoge usluge koje si mi ucinio u vezi preuzimanja i slanja stripova!!!!!   |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 26/11/2007 : 21:00:53
|
quote: Originally posted by srdjandj
Pa rekao sam da se izvinjavam svima koje sam zaboravio da pomenem, hvala ti Dragane za mnoge usluge koje si mi ucinio u vezi preuzimanja i slanja stripova!!!!!  
MA ok. je...ja ovo samo malo da razbijem ova crna prepucavanja...malo da se nasalimo...
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
 |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 26/11/2007 : 21:01:23
|
Sad kad sam ovako javno izvinuo Slobi ponovo sam procitao citavu prepisku i mogu reci da je mojom greškom ispala dobra tema. Prvi put sam imao prilike da procitam poneki post nekih ljudi koji baš i nisu cesto na forumu. Jebi ga momci, svi ga nekad negde zaseremo. Ja sam hteo da napravim foru u stilu onog tipa iz Simsonovih što prodaje stripove. Glupa fora. Živeli! |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 26/11/2007 : 21:03:08
|
"Moze! Naci cu ti drugu curu koja ce te pustiti da ides na sajam! Valjda se to sa curom u danasnje vrijeme naziva "raznoraznim glupostima"."
hehehe ti mislis ako si ti hercegovac kojem ljepsa polovina neda nigdje mrdnuti onda su i ostali takvi :-p
PS: pazi bolan sta pricas, naleti i ona nekad na forum ;-)
|
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 26/11/2007 : 21:04:03
|
quote: Originally posted by Raspucin
Sad kad sam ovako javno izvinuo Slobi ponovo sam procitao citavu prepisku i mogu reci da je mojom greškom ispala dobra tema. Prvi put sam imao prilike da procitam poneki post nekih ljudi koji baš i nisu cesto na forumu. Jebi ga momci, svi ga nekad negde zaseremo. Ja sam hteo da napravim foru u stilu onog tipa iz Simsonovih što prodaje stripove. Glupa fora. Živeli!
Nemoj sad da se vadiš, nego svima koji smo ucestvovali u raspravi, kao nadoknadu za izgubljeno vreme, da , kad dobiješ, narežeš i pošalješ na kucnu adresu turski film o Zagoru!   |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 26/11/2007 : 21:08:22
|
Sad kad sam ovako javno izvinuo Slobi ponovo sam procitao citavu prepisku i mogu reci da je mojom greškom ispala dobra tema. Prvi put sam imao prilike da procitam poneki post nekih ljudi koji baš i nisu cesto na forumu. Jebi ga momci, svi ga nekad negde zaseremo. Ja sam hteo da napravim foru u stilu onog tipa iz Simsonovih što prodaje stripove. Glupa fora. Živeli!
Nemoj sad da se vadiš, nego svima koji smo ucestvovali u raspravi, kao nadoknadu za izgubljeno vreme, da , kad dobiješ, narežeš i pošalješ na kucnu adresu turski film o Zagoru!  
Ja sam mislio da je zgodnije da to dam nekome od nas koji bi mogao da ga okaci negde na internetu gde bi mogli da ga svi skinu, neki Rapidšer ili tako nešto. |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 26/11/2007 : 21:09:55
|
For Rasputin: Vozdra mestre...Kako je prosao prvi izlazak u inostranstvo nakon 96`?
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 26/11/2007 21:10:38 |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 26/11/2007 : 21:20:56
|
Veceras cu da napišem reportažicu. Moram da odem do kuma i posle toga cu da sednem. Kako mi je bilo? Kao da sam bio u u drugom svetu. |
 |
|
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 26/11/2007 : 21:22:15
|
Dejane, u redu je. Nisam ni ja ocekivao da ce se sve ovo rasplamsati u ovolike rasprave, ali na kraju se ipak cu glas razuma vecine ljudi, pa i od tebe koji si to "nehoticno" zapoceo. Samo se ti pojavi i kod mene sa tim Zagorovim filmom, jer ga ni ja nemam, imam K. Marka, pa ce pice jos bolje teci niz gusu Znas i sam da ne volim da se ovde javljam, ja sta mi treba pozovem telefonom, ili se vidim sa ljudima, pa tako iznosim i svoja misljanja i vrsim konverzacije. Kao i sto sam znas nisam se javlja na mnoge lazi i gluposti, neargumentovane izjave i kojekakve nebuloze, tipa "Ova knjizara jedina zasluzuje da ima taj i taj album" i slicne nebulozne i pristrasne izjave,bez ikakvog pokrica, ajde to sve moze da se nazove privrzenosti odredjenoj stripoteci, mada postoje i intiligentniji nacini da se kaze da nesto volis. Ali ovde si pomenuo nesto sto se moze ticati mene licno kao osobe, to vec nema veze sa firmom, ponudom, cenama i ostalim stvarima u poslu. Koliko se secam, advokat si ili nesto slicno, pa i sam znas kako nezgodne stvari mogu biti nepromisljene izjave i koliko mogu da odjeknu negativno. Ali mislim da smo sve resili, nadam se da si se lepo proveo na CRS-u. Moj broj telefona imas na mom sajtu. Javi se slobodno, sve smo resili.
Pozdrav |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 26/11/2007 : 21:28:13
|
Ako ništa drugo, dobio si veliku pohvalu za svoj dugogodišnji rad. Zaslužio si je. Prvu kopiju Zagora ce ti moj buraz doneti koliko u cetvrtak. Hvala druže. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 27/11/2007 : 00:34:20
|
Nemoj sad da se vadiš, nego svima koji smo ucestvovali u raspravi, kao nadoknadu za izgubljeno vreme, da , kad dobiješ, narežeš i pošalješ na kucnu adresu turski film o Zagoru!  
Ja sam mislio da je zgodnije da to dam nekome od nas koji bi mogao da ga okaci negde na internetu gde bi mogli da ga svi skinu, neki Rapidšer ili tako nešto.
Lep gest prema svima koji smo tragali za tim filmom. Kako cu u cetvrtak biti u Darkwoodu, evo nudim se da uploadujem film i ovde postavim linkove. Dakle, Raspucine moze li 2 kopije za cetvrtak? |
Jel to štos iz Minhena? |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 27/11/2007 : 13:57:02
|
quote: Originally posted by Tex Willer Iz finansijskih razloga ove godine ne mrdam nigde,ali dogodine na Ma fest jos 3 pored tebe i ja vozim uz podelu troskova ako ima interesenata??????????? I to u 128!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej Texe racunaj na mene za put na MAFEST, živim u PG a kako si iz Niš taman ce ti biti usput. I to 128-micom, brateeeee. Ozbiljno mislim. |
... |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 27/11/2007 : 21:08:22
|
Prvo napadne covjeka da je prevarant, pa kad se masa svijeta digne u njegovu obranu, sve lijepo, te idemo na pice, svaka ti cast... |
 |
|
Topic  |
|