Author |
Topic  |
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 24/11/2007 : 22:48:34
|
quote: Originally posted by Sloba
Da, nadam se da cemo se i upoznati, znas vec si mi sumnjiv, svi nesto u superlativu pricaju o tebi, pa mora to da se preispita licno uz casu piva, ne verujem ja tim mangupima . Samo se najavi kad dolazis, jer retko sam u radnju danju, obicno sam tamo nocu i sredjujem stvari. Igor sada uci da postane knjigovodja, pa do daljnjega nece raditi sa nama, mada se uvek ponudi za pomoc kad treba, ali tu je Goxy, odlican lik. Zaboravih LeeManu da kazem, da ne brine za Nik Rajdera, cekace ga tamo.
Daj onda da u januaru iskochimo na picence ti, moj imenjak i moja malenkost. Ko su ti one dve ribe sa sajma knjiga? Da ne znash mozda, imaju li momka? |
Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu! |
 |
|
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 24/11/2007 : 23:00:42
|
Moze, samo sve da se dogovorimo dan, dva ranije, pa da tempiramo dolazak u isto vreme, a kafic imamo u samom t.centru. Ali baci mi poruku na mobilni, jer se nadam da necu morati narednih par godina da se opet ukljucujem u ova ispiranja mozga, a na mailove kao sto znas neazurno odgovaram, jer sam neodgovoran i ne postujem ljude koji mi se obracaju namail, te je to razlog zasto ne odgovaram . Samo ti javi, pa se vidimo, pozivimo li do tada. |
 |
|
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Posted - 24/11/2007 : 23:10:05
|
[[/quote]
Daj onda da u januaru iskochimo na picence ti, moj imenjak i moja malenkost. Ko su ti one dve ribe sa sajma knjiga? Da ne znash mozda, imaju li momka? [/quote]
Devojaka je bilo 4, ne 2, tako da ne znam na koje dve mislis, ali one su nedodorljive, pa na to ne pomisljaj , no ako je gusto, nacicemo lako i neku slobodnu za tebe, pa barem ih u Beogradu ima |
 |
|
yoda73
Starting Member
25 Posts
Posted - 24/11/2007 : 23:31:30
|
Posto vidim da ovde nakon svega padaju pica na sve strane, hajde onda kad se skupljate u Januaru pozovite i mene pa da skoknem i ja iz Pozarevca na po jednu. Taman tu priliku da iskoristim da kao " zutokljunac " u razgovoru sa veteranima naucim nesto uz picence. Molim Nobelovu nagradu za mir. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 25/11/2007 : 01:54:24
|
quote: Originally posted by yoda73
Posto vidim da ovde nakon svega padaju pica na sve strane, hajde onda kad se skupljate u Januaru pozovite i mene pa da skoknem i ja iz Pozarevca na po jednu. Taman tu priliku da iskoristim da kao " zutokljunac " u razgovoru sa veteranima naucim nesto uz picence. Molim Nobelovu nagradu za mir.
Ti bi da loces ili da platis pice starijim forumasima? Iz finansijskih razloga ove godine ne mrdam nigde,ali dogodine na Ma fest jos 3 pored tebe i ja vozim uz podelu troskova ako ima interesenata??????????? I to u 128!!!!!!!!!!!!!!!!! |
 |
|
LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
|
yoda73
Starting Member
25 Posts
Posted - 25/11/2007 : 13:40:17
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Posto vidim da ovde nakon svega padaju pica na sve strane, hajde onda kad se skupljate u Januaru pozovite i mene pa da skoknem i ja iz Pozarevca na po jednu. Taman tu priliku da iskoristim da kao " zutokljunac " u razgovoru sa veteranima naucim nesto uz picence. Molim Nobelovu nagradu za mir.
Ti bi da loces ili da platis pice starijim forumasima? Iz finansijskih razloga ove godine ne mrdam nigde,ali dogodine na Ma fest jos 3 pored tebe i ja vozim uz podelu troskova ako ima interesenata??????????? I to u 128!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ida locem i da placam ako treba nije problem   |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/11/2007 : 15:19:04
|
Desetak postova, a žuci na sve strane. Razvedri se malo, daj nam šansu da upoznamo pravog tebe... Svaki pocetak je lakši uz       |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
yoda73
Starting Member
25 Posts
Posted - 25/11/2007 : 16:00:51
|
Ha Obi Wane my young padawan na zalost prvo je isplivala moja mracna strana. Cak je veliki Yoda ima. Vidis i ucitelj nekad moze nesto od padawana da nauci.
Let The Force Be With You |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/11/2007 : 18:32:24
|
Ha Obi Wane my young padawan na zalost prvo je isplivala moja mracna strana. Cak je veliki Yoda ima. Vidis i ucitelj nekad moze nesto od padawana da nauci.
Let The Force Be With You
That's the spirit master Yoda.  May the force be with you.   |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
renda
Junior Member

Croatia
325 Posts
Member since 20/09/2002 |
Posted - 25/11/2007 : 23:06:17
|
Pozdrav svima.
Eto tek danas nakon cjelodnevnih boravaka na CRŠ u procitao sam ovaj topic i odmah, bez obzira na to što sam pospan i slomljen, moram reagirati i jednostavno napisati: Slobo je apsolutno OK i i samo pozitivni epiteti mogu stajati uz njegovo ime. Nadalje nevjerojatno je koliko ljudi vole pisati i filozofirati o kolekcionarstvu i biznisu sa stripovima i tražiti tko zna kakve veze izmedu toga. A sve je jasno i sve je moguce.Potpuno je normalno i dobro da kolekcionar bude i prodavac. Tako kad nešto kupujem dobit cu informaciju o cemu se radi koliko je to rijetko i još puno savjeta vezanih uz strip. I najviše mrzim kad stupim u kontakt s nekim tko nešto prodaje, a osim što je cuo da je to skupo i rijetko nema blage veze o cemu se radi. Slobo je tip koji kaže to košta toliko i toliko. Cak ti kaže ako je to i malo skupo ali misli da je dobro da to kupiš jer tko zna kada ce to opet nabaviti. I tada je na tebi da kupiš ili ne. U svakom ducanu roba košta toliko i toliko, hoceš neceš. I nitko ti ništa nece pokloniti. A kod Slobe cak i toga ima. Pa zna se da ako ti fali strip ili dva u kolekciji on ce ti ga potražiti i pokloniti jer ga veseli da je netko sakupio komplet.A kad nešto nema nece se libiti da te odvede tamo gdje ima. Bez posredništva, na što po meni ima pravo i ja bi mu da me traži tu proviziju i platio. Eto tako, mislim da sam sve rekao. Možda samo da dometnem da takvih ljudi nema previše ali ima i ovom prilikom ja kao kolekcionar koji je u životu prodao samo desetak svojih duplikata apsolutno podržavam prodavace i kolekcionare poput Slobe,Vedrana,Ratka,Raula i Zokija koji su mi pomogli nabaviti puno stvari koje sam tražio.I kao u svemu u životu nekad sam platio skupo, nekad jeftino a vrlo cesto su mi neke stvari poklonjene i zato se ponosim nekim kolekcijama koje su mi oni dovršili. |
 |
|
DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
Posted - 26/11/2007 : 15:20:40
|
U poslednje vrijeme sam rijetko na forumu sto zbog svojih obaveza, sto zbog gluposti koje se bez puno razmisljanja pisu na istom (kao u ovom topicu)
Stripovi ili romani(kako ih ja pogresno i dan danas zovem) su bili i od 2002 ponovo jesu ono sto me cini srecnim. Mislio sam i da sam veliki kolekcionar ali vise ne bih sebe nazvao tako od kada sam upoznao ljude koji imaju po 5,6 puta vise stripova od mene i ne smatraju sebe velikim.
Upoznao sam (sto licno, sto samo kontaktima preko weba) i veliki broj prodavaca.Mala sirena mi nije poslala nijedan paketic bez poklona, Ratko me castio posterima i ako me vidio prvi put u zivotu, sta je sve Neven uradio za mene je posebna prica...
A ja sam i tada i sada najvise kupovao u Darkwoodu.Imao sam i to zadovoljstvo da upoznam doticnog Slobaa(ovako se izgovara kod nas) I zbog toga sto nisam licno kupovao(vec su mi drugovi preuzimali stripove) i zbog toga sto cesto ni on nije znao da toliko uzimam kod njega, mislim da sam covjek koji je najmanje cascen u toj radnji.
Medjutim, vaspitan sam da ne gledam covjeka kroz novac, koliki popust ili poklon moze da mi da vec po njegovim drugim, ljutskim kvalitetima. Taj Slobo nije izbjegao nijednu moju molbu ni kao kolekcionara pocetnika ni sada kada sam malo ozbiljnije u strip vodama. Stripove koje je meni mijenjao su uzeti u obzir po fer cijeni, mozda cak i vise od toga.
Elem, poenta svega ovoga je, da njega moze da blati samo neko ko ga nezna i nije mi jasno kako sebi pojedinci dopustaju takve stvari.
O Slobu Jovicu sve i samo najljepse i veliki pozdrav za njega kao i pohvala sto je konacno ovdje na forumu. 
P.S. COVJEK JOS I GROBAR !!!!   |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 26/11/2007 : 16:15:59
|
Evo da i ja kažem još nešto o strip klubu "Darkwwod", Slobi, Goksiju i drugima. Naime, nekoliko puta mi je Vedran Jelinic dostavljao stripove u Beograd(potpuno besplatno)i pri tom su me cekali u "Darkwoodu", pa bih ih preuzeo kad dodem u Beograd, cekali su i po mesec dana, uredno zapakovani i svi na broju. Takode mi je stripove iz Zagreba u pomenutoj striparnici transportovao i Neven(kowalski), cak poslednji put kad nisam mogao da dodem u Beograd, Goran Pajic koji tamo radi me je prvo kontaktirao telefonom i stripove mi poslao u Vršac i pri tom nije hteo da uzme novac za poštarinu, covek pakovao, išao na poštu, jednostavno svaka cast! Uvek kad bih zvao telefonom da se informišem o stripovima, ljubazno mi je uvek objašnjeno kad pojedini stripovi stižu, ostavljani su mi stripovi sa strane, cekali me kad dodem. Pomenuo sam i poklon od Slobe kad smo se prvi put videli, da ne govorim o Goranu koji je super ljubazan, korektan, drugar i sve naj, naj! Toliko o "Darkwoodu". Takode, sve pohvale i za knjižaru "Alan Ford" i njenog gazdu Miroslava, ljubazan, poslovan, korektan, stripovi stignu jakooo dobro upakovani, nema šansi da se oštete. Isto tako mi je par puta cinio usluge oko menjaže sa striparošima iz Slovenije! Ne mogu da zaobidem ni Alana Marasa koji mi je slao besplatno stripove iz Zagreba kad sam imao onu zajebanciju sa Calgiostrom13, pa je poslao stripove Marasu, kasnije Alan meni i još neke usluge koje mi je Maras cinio oko transporta stripova u Novi Sad! Pohvale i za Markosa koji me je cekao nepune dve godine da mu platim proviziju za aukcije, nikad nije insistirao, nego normalno, ljudski pošteno, zamolio me je da izmirim dugove i to kad mogu i da ja predložim kako, zaista jako korektno od njega! Moram da kažem i da mi je usluge oko razmene stripova sa osmom, cinio Dejan Stankovic, nikad nije tražio nikakvu nadoknadu, pošteno i od njega, a uvek bih dobio i poneki strip na poklon. Imam dosta pozitivnih iskustava sa još mnogim ljudima sa ovog sajta i svima se zahvaljujem koji su mi izašli u susret i koje nisam pomenuo, evo recimo samo ovako - Spock, Debeli Šef, Gumiflex, slovenec, Skot itd. sve su to ok i pošteni ljudi. Živeli!
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 26/11/2007 : 16:20:41
|
quote: Originally posted by DrB
U poslednje vrijeme sam rijetko na forumu sto zbog svojih obaveza, sto zbog gluposti koje se bez puno razmisljanja pisu na istom (kao u ovom topicu)
Stripovi ili romani(kako ih ja pogresno i dan danas zovem) su bili i od 2002 ponovo jesu ono sto me cini srecnim. Mislio sam i da sam veliki kolekcionar ali vise ne bih sebe nazvao tako od kada sam upoznao ljude koji imaju po 5,6 puta vise stripova od mene i ne smatraju sebe velikim.
Upoznao sam (sto licno, sto samo kontaktima preko weba) i veliki broj prodavaca.Mala sirena mi nije poslala nijedan paketic bez poklona, Ratko me castio posterima i ako me vidio prvi put u zivotu, sta je sve Neven uradio za mene je posebna prica...
A ja sam i tada i sada najvise kupovao u Darkwoodu.Imao sam i to zadovoljstvo da upoznam doticnog Slobaa(ovako se izgovara kod nas) I zbog toga sto nisam licno kupovao(vec su mi drugovi preuzimali stripove) i zbog toga sto cesto ni on nije znao da toliko uzimam kod njega, mislim da sam covjek koji je najmanje cascen u toj radnji.
Medjutim, vaspitan sam da ne gledam covjeka kroz novac, koliki popust ili poklon moze da mi da vec po njegovim drugim, ljutskim kvalitetima. Taj Slobo nije izbjegao nijednu moju molbu ni kao kolekcionara pocetnika ni sada kada sam malo ozbiljnije u strip vodama. Stripove koje je meni mijenjao su uzeti u obzir po fer cijeni, mozda cak i vise od toga.
Elem, poenta svega ovoga je, da njega moze da blati samo neko ko ga nezna i nije mi jasno kako sebi pojedinci dopustaju takve stvari.
O Slobu Jovicu sve i samo najljepse i veliki pozdrav za njega kao i pohvala sto je konacno ovdje na forumu. 
P.S. COVJEK JOS I GROBAR !!!!  
Ovo poslednje mu posebno cenim! Bogami dobrano raste broj nas Grobara na sajtu. Ima Grobarski topic ali je malo postova jer smo izbaceni iz Evrope ove sezone pa nemamo sta da komentarisemo. DrB idi tamo ostavi neki post cisto da se zna ko je ko. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 26/11/2007 : 18:23:31
|
Nadam se da necete zamjeriti ako i ja ostavim post na ovu "preusmjerenu" temu sa par dana zakašnjenja ( crš, šta mogu ). A nisam baš ni novak! Naime, buduci da sam sa kao i mnogi osobno uvjerija u Slobino poštenje, prijateljstvo i ljudskost pa pitanju stripa a i svih ostalih životnih stvari, samo cu izjaviti da su ritki ljudi sa kojima se uz ( relativno ) malo kontakta može ostvariti pravi prijateljski odnos. Sloba je jedan od takvih ljudi a neka pati kome to smeta i tko nije takav. Taj nek' razmisli o sebi.
Na drugu stranu moje primjedbe su brojne... pocevši od toga da nema pojma o zemljopisu pa smo tako zimus, slušajuci njegove upute, skoro završili u Užicu. Dalje, tako bezobrazno koristi samoreklamiranje u vidu najpovoljnijih cijena da je to prosto nehumano. Usput, uvik te najede i napije do boli. A takva je i njegova gostoljubivost i obrodošlica, zgrabi i ne pušta. Bezobrazno! Opasan je ljudi! Što god od njega tražiš on ima ili nade.
Takav je Slobo, zajeban igrac   
PS Inventure u 2 iza ponoci mu ne zamjeram     
PSS Kao ni trbušnu plesacicu    |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 26/11/2007 : 18:24:55
|
PSSS Nisan zna da je grobar... mislija san da se samo bavi trgovinom stripovima. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 26/11/2007 : 18:27:13
|
quote: Originally posted by draskomisterno
Pozdrav svim prijateljima Darkwooda Kome neke stvari nisu jasne evo nudim se da mu ih razjasnim,samo vas uveravam bicu UBEDLJIV!Naravno voleo bih ako takvih ima vise da se nadjemo svi zajedno..volim kad OBJASNJAVAM grupno!
Jebote patak!!!!! Živ si bilderu!!!!!!      |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 26/11/2007 : 19:21:52
|
Kuku meni crnom šta mi se napravi. Nisam ni video da je ovo primenovan topik. Izvini Slobo brate! ja sam mislio da se bez ikakve zadnje namere našalim. Negde sam imao i zapisan tvoj telefon, ali nisam mogao da ga nadjem, mislio sam i da te zovem da ti se izvinim. Na upps-ovom sajtu sam citao nekl tekst koji je pisao Deki Pantelejski o tipovima kolekcionara i bio sam malo pod utiskom tog clanka koji baš bio napisan onako dobronamerno zajebantski. Ja sam to da si mi me ti zajebao rekao ne misleci kako to mogu da shvate oni koji citaju, ja ne koristim one smajlije možda bi sa njima bilo bolje.U tom kontekstu sam to i napisao. Tek sad sam video ovu prepisku i dok sam je citao sam sav pocrveneo. Još me je sramota. Veruj da u tvojoj radnji kupujem godinama i to sa velikim zadovoljstvom. Potpisujem i to da da nije bilo tvoje radnje ne bi ponovo ni poceo da skupljam stripove.
IZVINI AMAN
P.S. Kad sledeci put budem došao u Beograd svraticu u striparnicu posle šest pa da ti objasnim "zašto sam te tukao" i da idemo na jedno pice. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
neman
Starting Member
Serbia
97 Posts
Member since 20/05/2006 |
Posted - 26/11/2007 : 20:22:31
|
Dobar je Sloba, a dobar je i Raspucin -> Preuzeo je u Zagrebu stripove koje sam osvojio na aukciji i kupio mi reprint Parkera na CRŠ-u. Šteta što ste digli ovoliku prašinu. I jedan i drugi su lavovi. Nadam se da ce se sve izgladiti :D |
Edited by - neman on 26/11/2007 20:24:09 |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 26/11/2007 : 20:29:20
|
quote: Originally posted by srdjandj Ne mogu da zaobidem ni Alana Marasa koji mi je slao besplatno stripove iz Zagreba kad sam imao onu zajebanciju sa Calgiostrom13, pa je poslao stripove Marasu, kasnije Alan meni i još neke usluge koje mi je Maras cinio oko transporta stripova u Novi Sad!
A mene ne spominjes sto sam zbog tebe i Alana jurio kroz pola grada da bih se nasao sa njegovim direktorom i to ni manje ni vise nego u MB-pivnici... u meki Grand produkcije i turbo folka...mestu gde sam mislio da mi noga nikada krociti nece... Sta sve covek zbog stripova cini... 
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
 |
 |
|
Topic  |
|