forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZAKLJUCAJTE TOPIC!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Hulk
Starting Member

Serbia
96 Posts

Member since 04/02/2003

Posted - 23/11/2007 : 20:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Hulk a Yahoo! Message  Send Hulk a Private Message
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Pavel01 (Josko)

... glupostglupost ...

--------------------------------------------------------------------------------
Hajde ako ponovo dolazis u Beograd, a siguran sm da hoces, obavezno mi se javi da te prikladno pozdravim.
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 23/11/2007 : 21:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
Pozdrav svim prijateljima DarkwoodaKome neke stvari nisu jasne evo nudim se da mu ih razjasnim,samo vas uveravam bicu UBEDLJIV!Naravno voleo bih ako takvih ima vise da se nadjemo svi zajedno..volim kad OBJASNJAVAM grupno!

drale
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1139 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 23/11/2007 : 22:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

-Samo mala opaska-"kolekcionar-trgovac"?!

-Obzirom na tisuce predenih kilometara i upoznavanje puno ljudi iz svijeta stripa,uz dužno poštovanje naspram svih,ali samo jednom skinem kapu,kolekcionaru i trgovcu.-Zove se Vedran Jelinic(mafijaški nick-Vili),na forumu znan kao VJ--ukoliko me netko uvjri da postoji veci fan stripa,poznavatelj,kolekcionar i ljubitej stripa od Vedrana,poklonim mu od kolekcija što god želi!Uz put ga i poljubim u dupe!-Za one koji ne znaju,Vedran je vlasnik stripoteke LIBELLUS u Zagrebu,što znaci da i prodaje stripove!

postoje dva veca,
slavonija ih rodila

za poklone se dogovorimo poslije crša

Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/11/2007 : 01:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by verter

"A sto se tice Slobinog postenja, neka mi se jave oni koje je navodno prevario, zajebao,
ili na neki drugi nacin "ostetio" sa cvrstim i pouzdanim dokazima i ja sam osobno spreman
nadoknaditi te navodne nastale "gubitke". Evo ponuda vrijedi sve do kraja ovog mjeseca.
Pa izvolite, moj mail imate u profilu..."

dado, evo ja se prijavljujem na ovaj tvoj konkurs. mene je slobo ostetio!!!!! prije mjesec dana sam htio ici na sajam knjige u BG i svratiti do darkwooda da pokupujem neke stripove koje ne mogu naci vec dugo(pretpostavio sam da ih tamo ima), ali na sajam zbog raznoraznih gluposti nisam otisao. sada tvrdim da sam ostecen od strane slobe, jer sam imao u planu da kupim te stripove a nisam ih kupio!!! molim te dado da mi ovo nadoknadis :-p ;-)

Moze! Naci cu ti drugu curu koja ce te pustiti da ides na sajam!
Valjda se to sa curom u danasnje vrijeme naziva "raznoraznim glupostima".

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/11/2007 : 01:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by draskomisterno

Pozdrav svim prijateljima DarkwoodaKome neke stvari nisu jasne evo nudim se da mu ih razjasnim,samo vas uveravam bicu UBEDLJIV!Naravno voleo bih ako takvih ima vise da se nadjemo svi zajedno..volim kad OBJASNJAVAM grupno!

Legendo zao mi sto te ne vidjoh na salonu stripa u BG!

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 24/11/2007 : 13:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
O striparnici Darkwud, o Slobi i Goranu samo najbolje! Vrlo profesionalno i korektno, a cesto i vise od toga!

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 24/11/2007 13:41:02
Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 24/11/2007 : 13:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

O striparnici Darkwud, o Slobi i Goranu samo najbolje! Vrlo profesionalno i korektno, a cesto i vise od toga!

Potpis!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 24/11/2007 : 14:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by zveky

quote:
Originally posted by culfis

Potpis!

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 24/11/2007 14:01:38
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 24/11/2007 : 14:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Svako ko kaze za bilo koga na javnom mediju kakav je internet da ga je zajebao sigurno da mora da ima debeo dokaz za tako nesto.
Veoma postujem sve ljude koji su na ovim prostorima sacuvali strip kao kulturu i nisu dozvolili da izumre kao dinosaurusi.Neverovatno ali istinito je da su najvecu ulogu u tome imali upravo preprodavci stripova,vlasnici knjizara a tek na kraju i izdavaci koji su dosli kao slag na tortu.Nije bilo lako poslovati u ovim smutnim vremenima kada trziste nije bilo veliko a porezi drzavi jesu.U tom smislu kapa dole Slobi,Vedranu,Miroslavu,Ratku i drugima koji su se osmelili da formalizuju i institucionalizuju prodaju stripova kroz otvaranje strip knjizara.To je velika hrabrost.To nije posao koji donosi sigurnu dobit.Naprotiv to je skupa igracka.
Zato svako ko zloupotrebljava javni medij da napada ljude koji puno rizikuju zasluzuje svaku osudu.
Medjutim ponekad se mora jasno razgraniciti sta je haranga na nekoga a sta dobronamerna kritika.Ja sam licno i personalno dva puta ovde na sajtu kritikovao Libellus kao izdavaca zato sto imam misljenje da favorizuje jednu strip knjizaru u Beogradu u odnosu na drugu.Da li to znaci da radim ili sam poslat od nekoga da radim u korist jedne ili druge knizare.Naravno da ne.Medjutim posle ovakvih napisa moram i ja da se osetim prozvanim.
Ako ja mislim da je meni kao kupcu bolje da se neko izdanje prodaje pod jednakim uslovima u vise knizara jer se time sprecava monopol to nije napad ni na koga pa cak ni na izdavaca.Zbog toga sam kritikovao Libellus i oba puta odmah dobio odgovore od Dade.Pre svega hvala na Dadi na azurnosti i brzini.Bez obzira da li je on mene uverio u tacnost svog stava ili ne pokazao je da mu je stalo sta ljudi misle.U tome jeste velicina izdavaca i svaka pohvala na tome.
Mene u sustini mnogo vise brine kada odnosi ovde na sajtu ili bilo gde prerastu u nesto vise od odnosa izdavac-kupac pa pocnu da lice na licne sukobe.Ponekad se mozda u takvim odnosima i moze prepoznati nesto vise ili prostim recnikom receno goli interes.
Svacije je pravo i na goli interes i na "posebne licne odnose" ali mu to ne daju za pravo da vredja i pominje druge ljude u kontekstu koji nije primeren.
Raspucin je upotrebio tesku rec kad je optuzio Slobu da ga je zajebao.Ja sam siguran citajuci njegove postove ovde na sajtu da mu to nije manir.Njegovi postovi se meni dopadaju jer odisu ljubavlju prema stripu ali ipak se mora debelo suzdrzati kakav god mu bio temperament od negativnog komentarisanja ljudi u kontekstu koji je on pomenuo.Ljudi moprate imati dokaze za teske reci!
Zato kritikujem i Vedrana jer je pomenuo Stankovica u kontekstu iz koga se moze izvuci zakljucak da je Stankovic neposten covek.Znam!Ne pise to direktno ali to se lagano moze izvuci kao zakljucak.Takodje pise i da nije u zivotu procitao strip ili tako nesto(Ne drzite me za rec).Posto mi je Dejan Stankovic prijatelj uzimam sebi pravo da ovde napisem par redova posebno zato sto on to ne moze.Trenutno je u Zagrebu na CRS-u i verovatno ni ne zna da je pomenut ovde u raspravi koja se njega sigurno uopste ne tice.
Tacno je.On nije procitao strip jedno deset godina a mozda i duze.O stripovima kao umetnosti nema blage veze.Verovatno ne bi mogao da nabroji vise od deset strip junaka.Medjutim covek je posten kao retko ko koga ja poznajem.Da!Cvrsto stojim iza toga jer sebi ne bih nikada dozvolio da sedim u drustvu lopova a kamoli da mi bude prijatelj.Dejana poznajem nesto manje od tri godine.Upoznali smo se trgujuci stripovima i putovao sam sa njim vise puta zajedno u Zagreb.Nebrojeno puta sam preko njega poslao ogroman novac ljudima u Hrvatsku i preko njega primio hrpe stripova koje mi je doneo i nikada ali nikada nije nedostajao ni cent niti jedan jedini strip.Takodje znam da covek placa najvece otkupne cene u Beogradu za stripove a prodaje ih najeftinije.Ide na najmanju mogucu zaradu.Znam.Nije on neki heroj zbog toga.Lakse je njemu nego Vedranu da prodaje tako stripove jer ne mora da palaca ni porez drzavi,ni radnika u knizari ali nije zbog toga neposten.
Odmeravajte ljudi reci jer one izgoverene ovde na sajtu uvek imaju puno vecu tezinu nego da su recene na nekom drugom mestu.Ja sam ubedjen da su svi ovde pomenuti ljudi posteni jer imaju brojne prijatelje,postovaoce i kupce.
Go to Top of Page

yoda73
Starting Member

25 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/11/2007 : 16:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send yoda73 a Private Message
Kada vec kazes da posteno prodaje stripove ovima iza ledja, a sto ne proba malo da se registruje ko radnja pa da placa porez, radnike, doprinose nego striparnice treba i dalje da grcaju i da placaju sve to a ovi posteni su i dalje posteni i ne moraju nista. Sto onda lepo ne postavi tezge ispred striparnica i eto ti odlicne zarade.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 24/11/2007 : 16:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by yoda73

Kada vec kazes da posteno prodaje stripove ovima iza ledja, a sto ne proba malo da se registruje ko radnja pa da placa porez, radnike, doprinose nego striparnice treba i dalje da grcaju i da placaju sve to a ovi posteni su i dalje posteni i ne moraju nista. Sto onda lepo ne postavi tezge ispred striparnica i eto ti odlicne zarade.

On stripove prodaje na aukcijama isto kao i stotine drugih prodavaca ovde na sajtu.Upravo si sve ove ljude na sajtu optuzio da rade iza ledja striparnicama,a Markosa vlasnika sajta da je organizator svega.Gde pise da je zabranjeno prodavati stripove na aukcijama i ucestvovati na njima.Da li je Dveribad najveci lopov na svetu zato sto je najuspesniji prodavac na aukcijama.Da li neko brani na primer Slobi ili Miroslavu da prodaju stripove aukciski.To sto ne prodaju aukciski je njihov izbor.
Nemoj se ljutiti ali je neverovatna tvoja zagrizenost na ovu temu obzirom da si novi clan,kao i poznavanje materije.Kao da pises iz prve ruke ili ne daj boze sedis za pultom neke striparnice.

Edited by - dubac on 24/11/2007 16:51:28
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/11/2007 : 17:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Ma koji porezi, kake pizdarije, da nam u kuce udje inspekcija svima redom, nebi bilo mista vise u zatvorima diljem ovih "predivnih" prostora. Sta se itate koji q. Svercali smo, svercamo i svercacemo!
Vidim ovdje je naletilo i par heroja koji su i iznjeli i otvorene prijetnje, neki su nas indirektno proglasili i pickama, lijepo... ti isti sto kritiziraju ponasanje na forumu. Baje na zici. Brrrrrrrr, usra san se ki picic.
Jel se ovo javila neka lozza, ili?????

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

yoda73
Starting Member

25 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/11/2007 : 18:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send yoda73 a Private Message
Zajebi ti to tvoje pisanje ja mislim da nigde nisam pomenuo aukcije, ako jesam ajde bas mi kazi gde da vidim. Pa i ja sam kupovao stripove na aukcijama to je drugo. Nemoj se hvatati za to ako nemas nista drugo. Drugo samo je vama jelte starim kukama sa sajta dozvoljeno poznavanje stripa i desavanja u istom. Pun mi je tih prica kako ko god da je nov jelte nista nezna. Hoces da kazes da ljudi koji ne dolaze na sajt ili ne ostavljaju postove nista neznaju. Sada si ti direktno optuzio sve ljude koji ne dolaze ovde ili ne ostavljaju postove neznaju nista, mislis da nije to malo glupo i prestrogo.
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 24/11/2007 : 18:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Ja sam svoje rekao chini mi se pa mi nije jasno koji kurac...

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!

Edited by - LeeMan on 24/11/2007 18:57:57
Go to Top of Page

diderot2
Junior Member

467 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 24/11/2007 : 18:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send diderot2 a Private Message
mili bože
palo i po slobi
ne mogu rezonirat tudje slucajeve, ne mogu komentirat tudje kupovine
ali, po meni je sloba jedan najpoštenijih trgovaca stripom
poznajem ga osobno, dva sam ga puta sreo na sajmu
kad sam prijatelja pitao, od koga da porucim iz srbije, bez dvoumljenja mi uakzao na njega
nije jeftin
nije najskuplji
ali je pošten, da glava boli
znate, boli me, kad on smatra, da mora zagovarat svoje poštenje

kod njega, u skladištu, vec su par godina kutije od banana sa stripovima
mojim stripovima
nešto je cak na svoju ruku preneo u hrvatsku, pa sam tako dobio svoje stripice
ostalo me još ceka
nikad cova nije pravio probleme, svaki dogovor sa njim je kao da ga je iskovao kovac
ljudi moji, nemojte mu praviti nepravdu

izvini sloba, nisam znao za topik, pa se kasno javljam

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 24/11/2007 : 19:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by yoda73

Zajebi ti to tvoje pisanje ja mislim da nigde nisam pomenuo aukcije, ako jesam ajde bas mi kazi gde da vidim. Pa i ja sam kupovao stripove na aukcijama to je drugo. Nemoj se hvatati za to ako nemas nista drugo. Drugo samo je vama jelte starim kukama sa sajta dozvoljeno poznavanje stripa i desavanja u istom. Pun mi je tih prica kako ko god da je nov jelte nista nezna. Hoces da kazes da ljudi koji ne dolaze na sajt ili ne ostavljaju postove nista neznaju. Sada si ti direktno optuzio sve ljude koji ne dolaze ovde ili ne ostavljaju postove neznaju nista, mislis da nije to malo glupo i prestrogo.

Ti nam onda kazi sta znas.
Evo rekao si da Dejan Stankovic prodaje stripove nekome iza ledja a ja sam rekao da prodaje na aukcijama isto kao i stotine drugih prodavaca.
Sta tebe ustvari boli.To sto on uspesno prodaje ili to sto dobro placa stripove pa ljudi njemu donose na otkup.Ajde prosvetli nas sto ovde ostavljamo postove u cemu je greh doticnog.Kazi nam i zbog cega striparnice grcaju.Eto ja ne znam ali vidim da si ti odlicno informisan.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 24/11/2007 : 19:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Naravno nemam ja nista protiv novih clanova samo volim kada oni uredno popune svoj profil da znam sa kim imam cast da raspravljam.
Volim i kada su tako aktivni kao ti.Cim si se uclanio napravio si gomilu postova.Nadam se da Markos vodi evidenciju o tome koliko je ko ostavio postova u jednom danu.Mozda si srecnice oborio neki rekord.Jos novi clan.Bravo !
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/11/2007 : 19:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
Dobro Yoda, Zorane, sta je sa tobom. tebe poznajem, a ne znam vise ni ja o cemu pricas, Dubca ne poznajem, ali ne vidoim nista nejasno u prvom postu koji je covek poslao na ovaj haos od topika. O cemu vise pricas i stvarno zasto sada raspaljujes vatru, ako si nervozan, procitaj neki lep strip, smirice te, ako si ih sve procitao, dodji do mene kad mozes u Beograd, ja cu ti vrlo rado prodati neki koji nemas. Dubac je napisao sve logicne srtvari, koliko vidim svi su se konacno slozili da je poenta da niko nikoga ne vredja, ne pljuje, vec da ovde svi budemo zbog stripova. U ovom strip svetu smo svi zbog toga sto to volimo, kupujemo, prodajemo, menjamo, to je to. Svako ima pravo da prodaje stripove, to moze samo da dodatno popularizuje strip i nikome ne smeta, jer se na taj nacin siri ponuda, a samim tim i broj ljudi koji su u svemu ovome. Ajde smiri se sa provokacijama i ti i svi ostali, ovo je zaista besmislica vise.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 24/11/2007 : 19:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by Sloba

Dobro Yoda, Zorane, sta je sa tobom. tebe poznajem, a ne znam vise ni ja o cemu pricas, Dubca ne poznajem, ali ne vidoim nista nejasno u prvom postu koji je covek poslao na ovaj haos od topika. O cemu vise pricas i stvarno zasto sada raspaljujes vatru, ako si nervozan, procitaj neki lep strip, smirice te, ako si ih sve procitao, dodji do mene kad mozes u Beograd, ja cu ti vrlo rado prodati neki koji nemas. Dubac je napisao sve logicne srtvari, koliko vidim svi su se konacno slozili da je poenta da niko nikoga ne vredja, ne pljuje, vec da ovde svi budemo zbog stripova. U ovom strip svetu smo svi zbog toga sto to volimo, kupujemo, prodajemo, menjamo, to je to. Svako ima pravo da prodaje stripove, to moze samo da dodatno popularizuje strip i nikome ne smeta, jer se na taj nacin siri ponuda, a samim tim i broj ljudi koji su u svemu ovome. Ajde smiri se sa provokacijama i ti i svi ostali, ovo je zaista besmislica vise.

Prave reci od pravog coveka
Stvarno se nismo licno upoznali ali se nadam da ce biti prilike.
Cesto sam ja kupovao u Darkwoodu ali u poslednje vreme nisam navracao najvise zbog vremena.
Ja obicno jednom u dva ili tri meseca odem u neku od striparnica i onda pokupujem sve sto je u medjuvremenu naislo.Tvoj bivsi radnik u striparnici Igor me se secao upravo po tome jer sam kupovao cesto i porudzbinama od po par stotina eura a on ih je pakovao za Kragujevac.
Prosle godine sam slucajno naleteo na Igora upravo na Stripovi.com gde je pod nikom Legolas.Kupio je neke stripove od mene pa me se setio cim je video ime i prezime.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/11/2007 : 20:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
Da, nadam se da cemo se i upoznati, znas vec si mi sumnjiv, svi nesto u superlativu pricaju o tebi, pa mora to da se preispita licno uz casu piva, ne verujem ja tim mangupima . Samo se najavi kad dolazis, jer retko sam u radnju danju, obicno sam tamo nocu i sredjujem stvari. Igor sada uci da postane knjigovodja, pa do daljnjega nece raditi sa nama, mada se uvek ponudi za pomoc kad treba, ali tu je Goxy, odlican lik.
Zaboravih LeeManu da kazem, da ne brine za Nik Rajdera, cekace ga tamo.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 24/11/2007 : 20:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by Sloba

Da, nadam se da cemo se i upoznati, znas vec si mi sumnjiv, svi nesto u superlativu pricaju o tebi, pa mora to da se preispita licno uz casu piva, ne verujem ja tim mangupima . Samo se najavi kad dolazis, jer retko sam u radnju danju, obicno sam tamo nocu i sredjujem stvari. Igor sada uci da postane knjigovodja, pa do daljnjega nece raditi sa nama, mada se uvek ponudi za pomoc kad treba, ali tu je Goxy, odlican lik.
Zaboravih LeeManu da kazem, da ne brine za Nik Rajdera, cekace ga tamo.

U pivu je istina
Kada budem u prilici javim se obavezno.
Moram da proverim ko me to lazno predstavljao kao finog
Inace LeeMan celi zivot skuplja Nik Rajdere.Ja sam mu prosle godine poslao nekoliko jer mi je rekao da mu nedostaju.Sad vidim to nije sve.Mozda pegla kolekciju
Go to Top of Page

yoda73
Starting Member

25 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/11/2007 : 21:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send yoda73 a Private Message
Slobo pa sad kad malo bolje razmislim kupicu svakako neki strip kao sto sam to i dosad cinio ali cu sada malo preispitati dali cu ih kupiti kod tebe. Nisam mislio nista lose, a ti se posro po meni. Dubcu: Pitao si me zasto sam rekao da striparnice grcaju. To si sam rekao da je to skupa igracka u svom postu iz toga proizilazi da to nimalo nije lak posao niti donosi sigurnu dobit pa tako da onaj koji zivi samo od toga verovatno ne uziva u parama bas. Tako da sam prakticno citirao tebe.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 24/11/2007 : 21:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Nemoj mene da citiras.Komplikovan je to posao.
Ja sam neponovljiv :-))))))))))
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/11/2007 : 22:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message

Covece, ala ti padas u vatru zbog svega sto se kaze, ja te stvarno ne znam kao takvog. Pa ako si se naljutio na prodaju preko neta ili sta si vec rekao (ne hvataj me sad za svaku rec) preko tezgi, sad neces ni kod mene, pa nece ostati mnogo mesta gde mozes ista da
kupis. Sad sam shvatio sta je u stvari tvoj tajni plan. Ti pod ko zna kojim imenom takodje prodajes stripove na aukcijama ili ko zna gde, mozda cak planiras i stripoteku da ovoris, pa racunas, daj da na "lukav" nacin smrskam sve konkurente. Malo se salim, nije sve tako ozbiljno. Ajde ohladi se
od svega, ne znas koja je mafija medju stripadzijama, nemoj se kaciti sa njima. Rekao si lepe stvari, rekao si malo nebuloznih stvari, ajmo sad lagano opet o stripovima i samo o stripovima... dobro ajde, moze i o filmu i pivu, ali da ne sirimo dalje. Poenta svega je Raspucin, nepristojnost, uvrede i slicno, to smo apsolvirali, ovde su elaborati napisani na tu temu, mozemo svi doktorate da zatrazimo iz psihologije, advokature i kriminologije. Ajde bolje njega
jos da sacekamo da dodje sa CRS-a, da se izvini, lepo sve prizna, Djura ce mu oprostiti sto ga je tukao, danica da zavije gibanicu i gotova predstava Balkanskog spijuna. Lepo svi popusimo lulu mira(bolje nego nesto drugo, sto smo do sada radili), pa da se ide dalje.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 24/11/2007 : 22:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Hulk

Zezaj, zezaj. Posto se trenutno selim (zadnjih desetak dana), ne znam tacan broj, ali je nesto preko 8100 komada.
Promenio si UserName, ili se varam?

"nesto preko 8100 komada" ?? "nesto preko" ?? "nesto" ???? pravi kolekcionar zna 24/7 TOCAN broj svojih ljubimaca. da te netko probudi u 2:49 h ima da kao iz topa cuje: 8165!
a izgovor ti je nist koristi. "selim se", "selim se"

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk

Edited by - Pavel01 on 24/11/2007 23:22:04
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000