________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
Volim crno-bijele, ali ne vidim da ima ponudeno da se glasa za one u boji!!?? A u pitanju lijepo stoji... kako ce se sad znat koliko nas voli u boji!??
Ja volim stripove u boji i uredno placam porez. I moj brat branko takoder. I sad tu meni neki ne daju da glasam za njih. E baš zato! Živjeli stripovi u boji i photoshop.
Ja volim i jedne i druge. Neke stripove boja upropasti, a neki kao recimo Tamo gde pogled ne dopire su bez boje ništa. Mislim da je recimo boja upropastila Milacovog Crvenog gospodara.
Ja volim stripove u boji i uredno placam porez. I moj brat branko takoder. I sad tu meni neki ne daju da glasam za njih. E baš zato! Živjeli stripovi u boji i photoshop.
Neki su lepsi crno beli neki u boji... Lepo tusirani Alan Ford je neuporedivo bolji od onog u boji a i Veliki Blek. Marvelovu produkciju i ne zamisljam u crno beloj varijani (pogotovu novokomponovana izdanja) itd...
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Generalno crno-bele. Pogledajte Bluberija u obe varijante! Dobar je odgovor sa UPPS-a:"Zavisi od vrste stripa i drugih faktora." i to je ono sto mozda najvise odgovara istini...