Author |
Topic  |
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 21/11/2007 : 22:28:25
|
quote: Originally posted by Porter
Ne vjerujem,ali zato je Krugeru potpisao poster od Texa.
Da sam zagoru nacrtao urednije nokte ja mislim da bi bio u igri... |
Wtf?
|
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 21/11/2007 : 22:45:28
|
quote: Originally posted by Raspucin
Malo ti je degutantna, nezgodno je da mu ovo poturiš.
J...mu misa,raspucin,ovo je sala... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 21/11/2007 22:45:58 |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7871 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 21/11/2007 : 23:29:35
|
Ja sam ti prefrigani tip. Ja ne idem na provokaciju dok nisam 100 % siguran da ce izazvati onaj efekat koji je meni trebao. Crtež je baš ludacki. Dobra je ova oklembešena Cagorova alatka i sekira u glavi jebenog Cika. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 21/11/2007 : 23:34:13
|
Ja sam ti prefrigani tip. Ja ne idem na provokaciju dok nisam 100 % siguran da ce izazvati onaj efekat koji je meni trebao. Crtež je baš ludacki. Dobra je ova oklembešena Cagorova alatka i sekira u glavi jebenog Cika.
To majstore...Sta mislis na slijedece: strip text by Raspucin art by Bagi? |
Wtf?
|
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 21/11/2007 : 23:36:17
|
quote: Originally posted by bagi
Ja sam ti prefrigani tip. Ja ne idem na provokaciju dok nisam 100 % siguran da ce izazvati onaj efekat koji je meni trebao. Crtež je baš ludacki. Dobra je ova oklembešena Cagorova alatka i sekira u glavi jebenog Cika.
To majstore...Sta mislis na slijedece: strip text by Raspucin art by Bagi?
Ih kad bi to bilo. San mi je da napišem scenario za strip. Jel dolaziš u Zagreb? |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 21/11/2007 : 23:38:57
|
To majstore...Sta mislis na slijedece: strip text by Raspucin art by Bagi?
Ih kad bi to bilo. San mi je da napišem scenario za strip. Jel dolaziš u Zagreb?
U subotu,stizem tamo negdje oko 2 poslijepodne... |
Wtf?
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27560 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 21/11/2007 : 23:59:36
|
Bici ja tamo oko 15,00. Ima odavno jednu ideju o stripu u kome likovi ( Markos, Boban....)sa foruma stripovi.com pljackaju nekolko znamenitih striparnica. Vlasnici striparnica se satstaju i reše da u pomoc pozovu Bonelijeve junake. Recimo scena u kojoj se Boban i Markos raspravljaju oko toga što Boban vecito pogrešno izgovara Melinino ime, dok na podu leži recimo Sloba iz Darkvuda isecenih prstiju i išcupanog uveta kojeg Marlow muci dok ovaj ne iznese Hiljadu zamki. Onda se neki okoreli Cagorovac sa foruma razocara što je stvarnog Cagora crtao Donateli, a ne Feri. Tako bi nešto sa totalno ludackim i karikiranim dijalozima. Pregovaraju Teks i Miroslav iz Alan Forda oko honorara jer je Teks u stvarnom životu potpuna bitanga, alkoholicar i stoka i Teks ga posle svake reci dobro klepi samo zato što je nervozan Ovaj bi strip radio u užasno malom tiraž i mogao bi da se prodaje samo clanovima foruma. Svaki bi bio u sa imenom i prezimenom i naravno u totalno luksuznoj opremi. |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 22/11/2007 : 00:04:49
|
Bici ja tamo oko 15,00. Ima odavno jednu ideju o stripu u kome likovi ( Markos, Boban....)sa foruma stripovi.com pljackaju nekolko znamenitih striparnica. Vlasnici striparnica se satstaju i reše da u pomoc pozovu Bonelijeve junake. Recimo scena u kojoj se Boban i Markos raspravljaju oko toga što Boban vecito pogrešno izgovara Melinino ime, dok na podu leži recimo Sloba iz Darkvuda isecenih prstiju i išcupanog uveta kojeg Marlow muci dok ovaj ne iznese Hiljadu zamki. Onda se neki okoreli Cagorovac sa foruma razocara što je stvarnog Cagora crtao Donateli, a ne Feri. Tako bi nešto sa totalno ludackim i karikiranim dijalozima. Pregovaraju Teks i Miroslav iz Alan Forda oko honorara jer je Teks u stvarnom životu potpuna bitanga, alkoholicar i stoka i Teks ga posle svake reci dobro klepi samo zato što je nervozan Ovaj bi strip radio u užasno malom tiraž i mogao bi da se prodaje samo clanovima foruma. Svaki bi bio u sa imenom i prezimenom i naravno u totalno luksuznoj opremi.
Luxuzna oprema? Ja razmisljam da to nacrtam na wc papiru sa tehnikom umakanja prsta u solju.Tudjeg,naravno. |
Wtf?
|
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/11/2007 : 00:14:27
|
Meni je Ferri potpisao tablu Zagora koju sam ja crtao i reka "da mu je nezgodno zabrljati je svojim potpisom"    |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 22/11/2007 : 00:15:39
|
Nikako ili ultimativno izdanje ili niko. Taj bi strip trebao da ostane kao spomenik druženju na stripovima.com za buduce generacije. On mora da bude totalno karikiran, ali sa jednom merom koja ne bi uvredila nikoga.
Kaže Marlow Markosu: -Ponesi više tog srpskog izdanja Zagora. Markos mu odgovara nešto u svom stilu, dok jadnom prodavacu iz neke striparnice u Zagrebu cupaju nokte jer je hteo da im sakrije Alan Fordove kartonce. Da to bude u stilu one pljacke u Tarantinovim Rezervoar Dogsima. Bonelijevi junaci trebaju da budu baš stoka. Kao Zagor se u svom stilu spektakularno pojavljuje pred unezverenim vlasnicima striparnica mrtav naduvan i pocne da baljezga o Feriju, kako mu je više pun kurac da ga crta sa onolikom glavurdom i da je rešio da ga od sada crta samo Donateli. Tako nešto. Morali bi to da budu ludacki dijalozi. Ali iskljucivo superluksuzno izdanje sa imenom i prezimenom kupca i nadimkom sa foruma stripovi.com |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 22/11/2007 : 00:21:58
|
Nikako ili ultimativno izdanje ili niko. Taj bi strip trebao da ostane kao spomenik druženju na stripovima.com za buduce generacije. On mora da bude totalno karikiran, ali sa jednom merom koja ne bi uvredila nikoga.
Kaže Marlow Markosu: -Ponesi više tog srpskog izdanja Zagora. Markos mu odgovara nešto u svom stilu, dok jadnom prodavacu iz neke striparnice u Zagrebu cupaju nokte jer je hteo da im sakrije Alan Fordove kartonce. Da to bude u stilu one pljacke u Tarantinovim Rezervoar Dogsima. Bonelijevi junaci trebaju da budu baš stoka. Kao Zagor se u svom stilu spektakularno pojavljuje pred unezverenim vlasnicima striparnica mrtav naduvan i pocne da baljezga o Feriju, kako mu je više pun kurac da ga crta sa onolikom glavurdom i da je rešio da ga od sada crta samo Donateli. Tako nešto. Morali bi to da budu ludacki dijalozi. Ali iskljucivo superluksuzno izdanje sa imenom i prezimenom kupca i nadimkom sa foruma stripovi.com
Izvedivo.Scenarij genijalan,s velikim naglaskom na kontinuitet i razumljivu pricu za svakog retardirca koji drzi za sebe.Crtez odvaljen,majstorski,prilagodjen djeci predskolskog uzrasta. Instant klasik! |
Wtf?
|
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 22/11/2007 : 00:22:37
|
quote: Originally posted by Renky
Meni je Ferri potpisao tablu Zagora koju sam ja crtao i reka "da mu je nezgodno zabrljati je svojim potpisom"   
     |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/11/2007 : 00:32:55
|
Majke mi!   Imam svjedoke!  |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 22/11/2007 : 00:34:09
|
Kaže Marlow Markosu: -Ponesi više tog srpskog izdanja Zagora. Markos mu odgovara nešto u svom stilu, dok jadnom prodavacu iz neke striparnice u Zagrebu cupaju nokte jer je hteo da im sakrije Alan Fordove kartonce. Da to bude u stilu one pljacke u Tarantinovim Rezervoar Dogsima. Bonelijevi junaci trebaju da budu baš stoka. Kao Zagor se u svom stilu spektakularno pojavljuje pred unezverenim vlasnicima striparnica mrtav naduvan i pocne da baljezga o Feriju, kako mu je više pun kurac da ga crta sa onolikom glavurdom i da je rešio da ga od sada crta samo Donateli. Tako nešto. Morali bi to da budu ludacki dijalozi. Ali iskljucivo superluksuzno izdanje sa imenom i prezimenom kupca i nadimkom sa foruma stripovi.com
Izvedivo.Scenarij genijalan,s velikim naglaskom na kontinuitet i razumljivu pricu za svakog retardirca koji drzi za sebe.Crtez odvaljen,majstorski,prilagodjen djeci predskolskog uzrasta. Instant klasik!
Baš. I crtež bi trebao da ima karikirajuci ton cele price, ali uz obavezu da se nikako ne uvredi niko od likova sa stripovi.com. Mogao bi i da se dobro izreklamira puštanjem po neke table na ovom forumu. Cak bi i likovi mogli da budu predstavljeni sa avatarima. Siroti Boban bi morao da ide bez glave. Možda da mu se mesto glave stavi baloncic u kome piše "Nema oprosta nema predaje". Ja bi stavio i Wilijama Walasa kome bi svi kao najmladem stalno nešto pinkali, kao on ne zna ništa. Culfis bi ih stalno slikao, a ove bi to nerviralo, Raspucin bi nešto kenjao i niko ga ne bi slušao niti obracao pažnju na to što govori, Stinki kao izbacen bi u plajcki ucestvovao samo duhom ( nešto kao fakir Ramath ), Dado i Dado bi bili sijamski blizanci i stalno bi prigovarali kvalitetu pljackanih stripova.... |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 22/11/2007 : 00:37:17
|
Izvedivo.Scenarij genijalan,s velikim naglaskom na kontinuitet i razumljivu pricu za svakog retardirca koji drzi za sebe.Crtez odvaljen,majstorski,prilagodjen djeci predskolskog uzrasta. Instant klasik!
Baš. I crtež bi trebao da ima karikirajuci ton cele price, ali uz obavezu da se nikako ne uvredi niko od likova sa stripovi.com. Mogao bi i da se dobro izreklamira puštanjem po neke table na ovom forumu. Cak bi i likovi mogli da budu predstavljeni sa avatarima. Siroti Boban bi morao da ide bez glave. Možda da mu se mesto glave stavi baloncic u kome piše "Nema oprosta nema predaje". Ja bi stavio i Wilijama Walasa kome bi svi kao najmladem stalno nešto pinkali, kao on ne zna ništa. Culfis bi ih stalno slikao, a ove bi to nerviralo, Raspucin bi nešto kenjao i niko ga ne bi slušao niti obracao pažnju na to što govori, Stinki kao izbacen bi u plajcki ucestvovao samo duhom ( nešto kao fakir Ramath ), Dado i Dado bi bili sijamski blizanci i stalno bi prigovarali kvalitetu pljackanih stripova....
Dabogda ja krep`o ako ne nacrtam bar naslovnicu za koji dan... |
Wtf?
|
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 22/11/2007 : 00:52:38
|
Sta mislite,da li bi cika Ferri potpisao ovo?
nisam bas neki posebni "cistunac" ali ova karikatura sve govori o tebi. mislim da nisam vidio bezobraznije provale na ovom forumu. nema stila, bolestina. nije mi jasno sto uopste dolazite u zagreb. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 22/11/2007 : 01:01:22
|
quote: Originally posted by Pavel01
gluppsovci na djelu.
Pavel,ovo jeste bezobrazna karikatura bez imalo stila,glupa kao i sva ova rasprava oko nje ali ja mislim da ne vrijedja nikog jer to je sala.Masna,ali nije namijenjena nikom drugom nego samom hype-u oko Zagora zbog nadolazecih desavanja. Ti vrijedjas. |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 22/11/2007 01:01:51 |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
|
Topic  |