forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sta mislite,da li bi cika Ferri potpisao ovo?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/11/2007 : 01:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
tišina molim...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/11/2007 : 01:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

Originally posted by globinjo

tišina molim...

Šta sad imaš molit kad smo dobili Engleze? Triba si molit prije utakmice... sad spavaj, ka' cili normalan svit.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Promotor
New Member

166 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2007 : 14:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Promotor a Private Message

Originally posted by bagi

...i?

Ovo je uvreda!I mislim da si zaslužio izbacivanje.Ja sam bio izbacen za puno manje.
Ovo nije šala i nitko to nece na CRŠ shvatiti kao šalu.To ti je kao da dolažiš na Maksimir sa plakatom kako neki Hajdukovac naguzi BBB-ja pa vidi kako ceš se provesti na BBB tribini.
A da ne govorim kakav idiot ceš ispasti u Ferrijevim ocima da mu stvarno tako nešto doneseš na podpis.Pa nisi ti Sasha Cohen ili Borat pa da to ljudi shvate kao šalu.A bila bi uvreda i za organizatore i za sve koji ce doci na CRŠ.Bolje ti spali taj plakat.
A što se tice tvog scenarija za strip Raspucin.Nemam rijeci.Stvarno glupa ideja za strip,ko da ti je 12 godina.Nemoj me krivo shvatiti ali bolje ti sebe ne zamaraj više tim scenarijem jer ocito ti to ne ide pa se bolje uhvati nekog drugog posla.
I da me niste opet izbacili jer se trudim da nikog ne uvredim i ne znam odkad je zabranjena kritika odnosno izneti neko svoje mišljenje.Meni se ne svida ni plakat ni scenarij i mislim da to nije za izbacivanje.Dosta mi je vec toga.

Promotor is in da house!
Go to Top of Page

Delija
Starting Member

Slovenia
26 Posts

Member since 09/11/2007

Posted - 22/11/2007 : 15:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Delija a Private Message
Možda je to za nekoga šala ali taj crtež prelazi sve granice dobrog okusa ali to je naravno samo moje mišlenje.
Možda se ta "majstorija" nekomu cak i svida ali 100 ljudi-100 cudi

Budi lak po srcu,nek te svako zna!
Umri muški,budi DELIJA!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/11/2007 : 16:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ja mislim da bi cika Ferri ovo kupio za 100 maraka i ponosno pokazivao svoj primjerak! Da, ja mislim da bi cika Ferri tako postupio! On je pravi covik... Iz naroda...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 22/11/2007 : 16:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message

Originally posted by Delija

100 ljudi-100 cudi

100 zena - 200 sisa
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 22/11/2007 : 17:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

Originally posted by Promotor

...i?

Ovo je uvreda!I mislim da si zaslužio izbacivanje.Ja sam bio izbacen za puno manje.
Ovo nije šala i nitko to nece na CRŠ shvatiti kao šalu.To ti je kao da dolažiš na Maksimir sa plakatom kako neki Hajdukovac naguzi BBB-ja pa vidi kako ceš se provesti na BBB tribini.
A da ne govorim kakav idiot ceš ispasti u Ferrijevim ocima da mu stvarno tako nešto doneseš na podpis.Pa nisi ti Sasha Cohen ili Borat pa da to ljudi shvate kao šalu.A bila bi uvreda i za organizatore i za sve koji ce doci na CRŠ.Bolje ti spali taj plakat.
A što se tice tvog scenarija za strip Raspucin.Nemam rijeci.Stvarno glupa ideja za strip,ko da ti je 12 godina.Nemoj me krivo shvatiti ali bolje ti sebe ne zamaraj više tim scenarijem jer ocito ti to ne ide pa se bolje uhvati nekog drugog posla.
I da me niste opet izbacili jer se trudim da nikog ne uvredim i ne znam odkad je zabranjena kritika odnosno izneti neko svoje mišljenje.Meni se ne svida ni plakat ni scenarij i mislim da to nije za izbacivanje.Dosta mi je vec toga.

A jesmo ozbiljni...Zar ti stvarno mislis da bih ja ovo pokazao maestru?
Jebiga,stvarno,znam da sam glup sto sam pokazao crtez na forumu ali me pojedini postovi iznenadjuju i daju mi pokazatelj da nisam jedini tukac ovdje.

Wtf?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/11/2007 : 17:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Meni je crtež odlican. Ismijava (doduše, vulgarno - ali što s tim? Po toj logici treba svakodnevno sipati drvlje i kamenje na Tarantina i bracu Farelly) Zagora i Star Wars istodobno.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 22/11/2007 : 17:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Evo nesto manje vulgarno...

Wtf?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27579 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/11/2007 : 17:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Radiš najboljeg Zagora ikad

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/11/2007 : 23:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message

jtpm. manje vulgarno? mislis da smo tu svi tulavi? sa cime se isprdavas tim nadgrobnim kamenom? ajd budi coek pa napisi. srebrenica? jtpm.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 22/11/2007 : 23:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

Originally posted by Pavel01

jtpm. manje vulgarno? mislis da smo tu svi tulavi? sa cime se isprdavas tim nadgrobnim kamenom? ajd budi coek pa napisi. srebrenica? jtpm.

Ovako,don pavel,papak jedan...Ne sprdam se ja ni scim a pogotovo ne sa tim na sta ti aludiras.Nemas pojma koliko se sad trenutno suzdrazavam da ti ne spiskam sve po redu u familiji i nadalje.Kao prvo,taj nadgrobni kamen ce,ako bog da biti i meni iznad glave jer je to moja vjera koja sa ovim nema ama bas nista nego to da je jedan at kao ti spominje bez razloga jer trazi bilo kakav razlog za svadju.Sta ti covjece hoces?Jesam li ti ista uradio lose?Jel se ti to mozda smatras glasnogovornikom foruma za moralnost kad ti toliko smeta ova sprdnja od crteza?Pa pogledaj,gnuu jedan,svi se ili bar 90%njih smije a ti jedini jedes govna.Sta bi uradio da sam nacrtao krst?Bi li mozda spomenuo Vukovar nakaradno kao sto si spomenuo Srebrenicu?Ja sam opet bio koliko toliko uvidjavan pa sam ubacio motiv iz svoje bastine,bas zbog toga da ne uvrijedim nikoga jer ko god ovo vidi od bosnjaka nasmijat ce se,a nece mu naumpasti usrana misao kao tvoja,jaku jedan.Brko,ne znas koga diras tamo gdje ne treba,odustani od daljih odgovora,molim te.I hajd sad ODJEBI.Pusti druge da se smiju i sprdaju jer je to jedini motiv ovom topicu.Ponavljam,ne vodi ovu raspravu tamo gdje joj nije mjesto ako ne zbog mene a ono zbog ostalih na forumu jer ovakve stvari vode nicem drugom do gadne svadje i banovanja.

Wtf?

Edited by - bagi on 22/11/2007 23:33:59
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2007 : 00:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message

Ovako,don pavel,papak jedan...Ne sprdam se ja ni scim a pogotovo ne sa tim na sta ti aludiras.Nemas pojma koliko se sad trenutno suzdrazavam da ti ne spiskam sve po redu u familiji i nadalje.Kao prvo,taj nadgrobni kamen ce,ako bog da biti i meni iznad glave jer je to moja vjera koja sa ovim nema ama bas nista nego to da je jedan at kao ti spominje bez razloga jer trazi bilo kakav razlog za svadju.Sta ti covjece hoces?Jesam li ti ista uradio lose?Jel se ti to mozda smatras glasnogovornikom foruma za moralnost kad ti toliko smeta ova sprdnja od crteza?Pa pogledaj,gnuu jedan,svi se ili bar 90%njih smije a ti jedini jedes govna.Sta bi uradio da sam nacrtao krst?Bi li mozda spomenuo Vukovar nakaradno kao sto si spomenuo Srebrenicu?Ja sam opet bio koliko toliko uvidjavan pa sam ubacio motiv iz svoje bastine,bas zbog toga da ne uvrijedim nikoga jer ko god ovo vidi od bosnjaka nasmijat ce se,a nece mu naumpasti usrana misao kao tvoja,jaku jedan.Brko,ne znas koga diras tamo gdje ne treba,odustani od daljih odgovora,molim te.I hajd sad ODJEBI.Pusti druge da se smiju i sprdaju jer je to jedini motiv ovom topicu.Ponavljam,ne vodi ovu raspravu tamo gdje joj nije mjesto ako ne zbog mene a ono zbog ostalih na forumu jer ovakve stvari vode nicem drugom do gadne svadje i banovanja.

coro, jel ti vidis sto su ti i drugi napisali? jesi li ti corav? moji komentari su saljivi kao i tvoji. smijesi se!
"ne znas koga diras..." some.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2007 : 00:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
salu na stranu, vidim koga "diram".

the bird is the word
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/11/2007 : 00:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

Daj covjece,kani me se.Ne prosipaj ironiju.Ja sam u subotu u Zagrebu i na raspolaganju sam ti kad god kazes i kad god zelis ako imas jos sta za srati.

Wtf?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2007 : 00:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message

Daj covjece,kani me se.Ne prosipaj ironiju.Ja sam u subotu u Zagrebu i na raspolaganju sam ti kad god kazes i kad god zelis ako imas jos sta za srati.

stani u red. (i prevedi mi sve one moguce pogrdne nazive koje mi pripisujes)
ponesi i jakobs tractor pulling magazine da ti ferri potpise.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2007 : 00:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
u ebote! nadjoh te! http://www.bagi.org/
mora da se oko tebe sve zaledi kao oko onog tipa iz "cike serifa".

the bird is the word
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/11/2007 : 00:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

u ebote! nadjoh te! http://www.bagi.org/
mora da se oko tebe sve zaledi kao oko onog tipa iz "cike serifa".

hahaha...tako si trebao odgovarati od pocetka akrapu jedan,a ne onako "ozbiljno" jesti govna.
Udri dalje.

Wtf?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2007 : 00:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message

hahaha...tako si trebao odgovarati od pocetka akrapu jedan,a ne onako "ozbiljno" jesti govna.
Udri dalje.

znas da ima ljudi koji se prezivaju akrap?
i vjeruj mi, tu karikaturu staviti meni pred nos znaci isto sto i poderati bibliju pred vjernikom. moj Bog je zagor, moja vjera Bonelli.
ne zaboravi to kad se salis.

the bird is the word
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/11/2007 : 00:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

stani u red. (i prevedi mi sve one moguce pogrdne nazive koje mi pripisujes)
ponesi i ctor pjakobs traulling magazine da ti ferri potpise.

Pogrdni nazivi,s lijeva na desno:
at-plemenita zivotinja od velike vaznosti covjeku,u narodu poznata pogrdno kao "konj"
gnu-planinsko govece
jak-(nije onaj iz playstation igre)vrsta vola,nesto slicno tebi.
A sto se tice traktor magazina vjerujem da ti imas puno primjeraka za udjeliti nama ubogima koji su u zivotu procitali po koju knjigu i saznali za par egzoticnih divljaci.

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/11/2007 : 00:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

Udri dalje.

i vjeruj mi, tu karikaturu staviti meni pred nos znaci isto sto i poderati bibliju pred vjernikom. moj Bog je zagor, moja vjera Bonelli.

Brko,nista tebi nije stavljeno pod nos nego si ti to sebi sam navukao.
Ne gledaj ako ne zelis,jer nije ubaceno da tebe maksuz vrijedja kao ni nikog drugog.

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/11/2007 : 00:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

[quote]Originally posted by bagi

Udri dalje.

I da, akrap- u Bosni nesto veoma slicno fukari,ako si cuo i za taj izraz.

]

Wtf?

Edited by - bagi on 23/11/2007 00:54:45
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2007 : 00:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message

Ne gledaj ako ne zelis,jer nije ubaceno da tebe maksuz vrijedja kao ni nikog drugog.

ti mene ne mozes uvrijediti svinjolikom spikom. samo moga Boga s.t.d.a. aka Zagora c. tm
nemoj da se to ponovi.

the bird is the word
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/11/2007 : 01:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message

ti mene ne mozes uvrijediti svinjolikom spikom. samo moga Boga s.t.d.a. aka Zagora c. tm
nemoj da se to ponovi.

Aaaahhhhhhh....Odustajem.Jebote,hemoroidi ti nisu ni do koljena.
Pobijedio si.
p.s
jbtzgrtnjgzcpskrcspkjdn...

Wtf?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 23/11/2007 : 01:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message

Aaaahhhhhhh....Odustajem.Jebote,hemoroidi ti nisu ni do koljena.
Pobijedio si.
p.s
jbtzgrtnjgzcpskrcspkjdn...

prvo ko sam sto sam, pa odustajem? jesi li bar u zagrebu kao sto si prijetio?

the bird is the word
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000