Nije ni poceo a vec sam razocaran neizdavanjem europskih albuma od Bookgloba i Strip Agenta(ajde-Agent je izbacio barem 4 texa).Od silnih najava po SMG i privjua raznih naslovnica u istom-ništa!Dobro,u zadnjem je napisano da nece svi ti naslovi stici izaci do CRŠa,ali sam se nadao barem nekolicini.Ostalo je manje od dana do pocetka,ili gazda ceka zadnji trenutak da nas iznenadi sa albumima?
Svi Integrali ce biti u boji. I nemojte biti previše razocarani. Ionako ce biti pre-previše novih izdanja koja izlaze za CRŠ. Zamislite da sutra izade sve što je planirano? Pa tko bi to sve pokupovao? Koliko kredita bi trebali za sve to? Ovako se prvo istrošite na napolitancima, a onda za mjesec-dva kad dodete sebi, na red ce doci i ostala izdanja...
Nisam ni ocekivao sva izdanja ali barem 2-3 jesam.
Takoder. Barem Integrale. Npr.integral Tanguy & Laverdure koji je trebao ici u izdanju Strip Agenta. Ionako su mu Tex giganti bili u tiskari,a istog su formata....
ma bolje je ovako! bolje da oni izadju za nekih mjesec 2 kada se financije koliko-toliko opet normaliziraju. prevelika je ponuda sada da bi prodaja bila zadovoljavajuca...
Nemoj ništa govorit, meni nešto iskrslo i gotovo. Ne iden. A imao san priliku Ferrija viditi uživo...
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
i moj jedini prigovor se odnosi na oznacenost gdje je SC galerija za one koji su tu prvi put - ja sam iz ZG i nisam je mogao naci, a nigdje znaka i putokaza - što je najžalosnije - prodavaci stripova nemaju pojma di se održavaju sva ta zbivanja - ajde ako netko ovo cita nek stavi neke postere sa strelicama
ma osim što je malo toga pojeftinilo....najvece mi je razocaranje što film u petak o franku milleru i neilu gaimanu uopce nije prikazan jer traka je štekala a onda su sve prekinuli....pitam se jel koji film nakon toga uopce igrao, jer ja nisam išla...
ma osim što je malo toga pojeftinilo....najvece mi je razocaranje što film u petak o franku milleru i neilu gaimanu uopce nije prikazan jer traka je štekala a onda su sve prekinuli....pitam se jel koji film nakon toga uopce igrao, jer ja nisam išla...
film je odgoden za subotu bio, u subotu mi se dakako nije dalo dolazit...
Za mene je najvece razocarenje knjiga o Zagoru, koja je, za obim od nepunih 100 strana, ipak preskupa (49 kn), a uz to, "Ludens" za posetioce CRS-a nije davao nikakav popust. Knjiga je zaista u boji i na kvalitetnom premaznom kunstdrucku, ali je ipak mnogo za tih stotinjak strana. S druge strane, bilten CRS-a (takodje 96 stranica, ali velikog formata) je fenomenalan, prepun je tekstova i intervjua sa gostima festivala i gotovo je ceo posvecen Zagoru, uz veliki broj do sada neobjavljenih ilustracija. A bilten kosta samo 30 kn, dakle, skoro duplo je jeftiniji od "Ludensove" knjige i jedno deset puta sadrzajniji i interesantniji, pa prema tome i kvalitetniji. Uz "Indijansku magiju", za samo 29 kuna, pored stripa na 100 stranica u boji koji je ovog puta, za razliku od prethodnih kolor specijalaca stampan na ozvrsnom papiru pa su boje jednako kvalitetne kao na italijanskom originalu, dobija se knjizica na 64 stranice u boji sa nekoliko takodje izuzetno kvalitetnih tekstova posvecenih Zagoru i njegovim autorima i kreatorima, te sa kompletnim popisom i naslovnicama SVIH Zagorovih stripova objavljenih od 1968 do danas a koji su izlazili u Hrvatskoj (dakle, "Dnevnikovi", "Slobodne Dalmacije" i "Ludensovi", sve serije i sva specijalna izdanja, maxiji, almanasi,... dakle, bas sve). Poslednji deo dodatka su Ferijeve neobjavljene naslovnice i drugi njegovi neobjavljeni radovi, te njegovi radovi za naslovnice raznih drugih publikacija (knjiga, biltena,...). Jednom recju, fantasticno. Ne znam samo zasto deo ovih sadrzaja nisu strpali i u novi Zagor Almanah kod kojeg je tekstualni deo isti kao kod "Bonellija", dakle, totalno debilan i posvecen nekim filmovima o Dzems Bondu i drugim bezvezarijama koje nemaju veze sa Zagorom. Vecinu svih spomenutih materijala (osim one skupe "Ludensove: knjige o Zagoru) pripremio je Zole, sto napisao, sto preveo, sto uredio. Ako dodamo tome koji je njegov udeo u organizzaciji celog CRS-a, modu samo da kazem: "Zole, treba te klonirati u deset primeraka"