forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Gde su, šta rade?????
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/11/2007 : 19:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Prvo sam mislio da ovo stavim u "domaci strip", ali ovde svraca više ljudi.
Dakle, da li bi neko od znalaca moga na napiše šta su sve radili, na cemu sve rade (i da li) autori iz bivše Yu?? Moguce da vecina to i zna, ali eto, ja znam neke autore od pre 15 godina i ranije, a trenutnu scenu teže pratim. Poznata su mi ova poznatija imena poput Parlova, Zoografa, Smudje i sl, a voleo bih da saznam i više.
Hvala unapred!!!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2007 : 02:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Jel´ znas za Mirka Ilica?
Ako ne znas, ja cu ti sve pojasniti uz kavu, sve sam naucio...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2007 : 02:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
I trebao si biti na CRSu i pitati mnoge domace autore sva ta pitanja...
A nista onda, cekaj Mafest i ostani do nedjelje.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 26/11/2007 : 08:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>A nista onda, cekaj Mafest i ostani do nedjelje.

Da, dan domacih autora je uvijek nakon što svi odu doma. Al' i to ce se za pedeset godina promijeniti.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Edited by - mcn on 26/11/2007 09:43:22
Go to Top of Page

Superhik
Average Member

Croatia
571 Posts

Member since 29/08/2002

Posted - 26/11/2007 : 09:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Superhik a Private Message
Hrvatskim domacim autorima, tj Hrvatskim autorima stvarno treba skinut kapu jer su udovoljili svim našim željama za crtežima.
Ali autori iz YU koje su najavljivali, nisu se pojavili nigdje gdje bi ih se moglo pitati pa ni potpis na strip.
Osobno sam malo razocaran s tim, ali posto je cijeli CRS bio vise nego odlican to im se može oprostiti!!!!

Mala boca vina za covjecanstvo, velika za superhika!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2007 : 09:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Ako nemas monografiju 60 godina stripa u Srbiji, mozes je naci u celosti ovde, ona zahvata do 1995. Za poslednjih desetak godina, pitaj ko te zanima.

http://www.rastko.org.yu/strip/60godina/index.html

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2007 : 10:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Da, dan domacih autora je uvijek nakon što svi odu doma. Al' i to ce se za pedeset godina promijeniti.

mcn

Ovo za nedjelju je malo interna spika, zna on zasto ga zezam, a cak nije niti kriv za odlazak u nedjelju...
Osobno mi se nije ucinilo da su svi ili vecina otisli doma, meni se ucinilo da je bilo dosta ljudi,
mada gdje god dodjem sam stvorim guzvu, pa sam mozda umisljen.

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 26/11/2007 : 19:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

mcn

meni se to svidja... na miru i bez zurbe stignem da vas sve iscimam da mi nacrtate nesto

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/11/2007 : 22:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Jel´ znas za Mirka Ilica?
Ako ne znas, ja cu ti sve pojasniti uz kavu, sve sam naucio...

Dok se ti smiluješ da svratiš do Alpa kafa ce se ohladiti..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000