forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 !!! VEK STRIPA U SRBIJI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/12/2007 : 10:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Ajd` po koja rec o promociji. Ako zanemarimo mimimalno zakasnjenje (moje) radi parkinga (uveli zone, ne moze se covek vise parkirat ni u Pancevu), kolega i ja kroz katakombe kulturnog centra dolazimo do izabinskog prostora, (u blizini su Sud i Zatvor ,kasnije bitni za pricu).
Pripovedaci `poredjani` s leva na desno kao u najavi, Zograf preuzima mikrofon i `prelece` periode razvoja stripa, autore, izdavace...kao u stripu - prebrzo za moj ukus. Zupan sedi kao mudri Vrac koji povremeno istrese vrlo zanimljive pricice, dok je Pavkovic zacinio sve svojim lirsko-pripovedackim nadahnucem (i naravno poznavanjem stripa). Dosta zanimljivih podataka - pikanterija. Akcenat je bio na preratnom stripu, nagloj ekspanziji stripa (30-tih godina), s posebnim akcentom na kvalitet. Zatim hronoloski do 70-tih godina i zatim nagli (zbrzani) kraj price,u kome je razmatran fenomen marketprintovog Tarzana.
Mislio sam, `ajde ljudi se zaneli, stvarno je tema preopsirna, mozda imaju neki vremenski limit, ponadao sam se da ce na kraju biti postavljanje pitanja i mozda neki razgovor sa autorima. Medjutim odmah nastupa hor i od pitanja nema nista...Zato postoji knjiga!
HORKESTAR priredjuje odlican koncertic!
Sve u svemu 2 sata dobrog raspolozenja.
Najavljeni su i novi poduhvati pancevackog Kulturnog centara, kao i kolorni `domaci` Tarzan (marketprint) - koliko sam shvatio, sa 2 najbolje epizode.

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 08/12/2007 10:40:01
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000